2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام بچه ها من الان ابن سينا هستم. گونال اف هام رو زدم و امروز روز ٨ هست. با دكتر طرازي هستم ولي ام ...

ببین عزیزم این همه هزینه کردی حیفه کنسل کنی من تا حالا بادکتر شه بخش ویزیت نشدم ولی تا اونجا بودم باخانما حرف میزدم خیلی ازش تعریف میکردن میگفتن یکی از بهترین دکترای مرکزه راستش من زیاد ارطرازی راصی نیستم البته این نطر شخصیه منه خدای نکرده نمیخام علم ایشونا زیر سوال ببرم چون خیلیا ازش راضین ولی من نه ؛ حالا منم این دفعه میخام با شه بخش ویزیت بشم این پزشکاهمشون یه کار انجام میدن سونو میکنن دستور داروئی را تند تند میگن ماما مینویسه مهم جنین شناسه که باید کاربلد باشه پس توکل کن به خدا وادامه بده هرچی خدابخاد همون میشه چه طرازی باشه چه شه بخش

😍😍خدایا شکرت
اولین دکتر همون اول بهش پیشنهاد آی وی اف رو داد با اینکه قبول نکردیم و ترجیح دادیم عمل کنه و دارو مص ...

افرین به شما و همسرتون😊 خیلیم خوبه همچین روحیه ای❤️ انشاءالله که خدا هم کمک می کنه و خیلی زود جواب می گیری😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم ممنون.باور کن هر وقت میبینم یکی میگه در حقت دعا میکنم دلم میلرزه.نمیدونم لیاقت دارم یا نه ...

به امید خدا عزیزم. انرژی مثبتت رو به ماهم القا کن عزیزم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
توي ابن سينا فقط انصاري پور با سونو گرافي جنين انتقال ميده و حواسش بيشتر هست  نميدونم شايدم خو ...

عزیزم من ماه پیش با انصاری پور انتقال داشتم باسونو نبود که،بدون سونو انتقال دادن منفی شدم

😍😍خدایا شکرت
اولین دکتر همون اول بهش پیشنهاد آی وی اف رو داد با اینکه قبول نکردیم و ترجیح دادیم عمل کنه و دارو مص ...

بلا به دوره ایشالا ، انشاالله همیشه کنار هم شاد و سلامت باشید . برخلاف همسر من که تمام مشکلات مربوط و نامربوط رو به من نسبت میده.

[QUOTE=94665922]افرین به شما و همسرتون😊 خیلیم خوبه همچین روحیه ای❤️ انشاءالله که خدا هم کمک می کنه و خیلی زود جواب ...[/QUOTE

من همیشه دلم به دعای شما دوستان خوشه❤❤❤❤❤

یوقتایی که کم میارم یاد دعای شما دوستان میفتم و ته دلم مطمینم خدا این دعاهارو بی جواب نمیذاره برام

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببین عزیزم این همه هزینه کردی حیفه کنسل کنی من تا حالا بادکتر شه بخش ویزیت نشدم ولی تا اونجا بودم با ...

مرسی عزیزم. البته من از اخلاق شه بخش خوشم اومد خیلی خوش برخورد تر از طرازی بود. ولی نگرانم چون همه از طرازی تعریف میکنن و سرش خیلی شلوغ تر هست

مرسی عزیزم. البته من از اخلاق شه بخش خوشم اومد خیلی خوش برخورد تر از طرازی بود. ولی نگرانم چون ...

توی سونو هم گفت فکر کنم 5 تا فولیکول 8-10 دارم با یه تعدادی فولیکول ریز. خوبه انقدر؟ روز هشتم هستم

عزیزم من ماه پیش با انصاری پور انتقال داشتم باسونو نبود که،بدون سونو انتقال دادن منفی شدم

شما مشکلتون چی بود و دفه چنذمتون بود؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام آنا جون و خانم های گل

من دیروز رفتم سونو دوم سیکل میکرو توی روز سیزده دو تا فولی دوازده و سیزده داشتم ،از روز نه که ده میل و شش میل داشتم شده بودن دوازده و سیزده،واقعا نمیدونم چرا انقدر کوچیکن،با لترزول خالی توی بهمن ماه دو تا نوزده و بیست و سه داشتم،دکتر گفت پنجشنبه بیا واسه پانکچر دوباره پرگوریس و اورگالترون داد و دو تا دیگه واسه قبل از عمل جای اچ سی جی،واقعا کسی بوده روز هحده پانکچر کنه،من مریودام بیست و شش هفت روزست،خیلی نگرانم،ممنون میشم تجربیاتونو از تاریخ پانکچرتون بگید،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
 مرسی عزیزم. البته من از اخلاق شه بخش خوشم اومد خیلی خوش برخورد تر از طرازی بود. ولی نگرانم چون ...

دکتر طرازی نه برا پانکچر من اومدن نه برا انتقال درحالی که هم قول داده بود که بیاد هم وطیفش بود که بیاد ولی انگاری من بیمار براش مهم نبودم که نیومد هردوتاشم دکتر انصاری پور برام انجام داد راستش یه جورایی از طرازی سرد شدم میخام پزشکما عوض کنم

😍😍خدایا شکرت
توی سونو هم گفت فکر کنم 5 تا فولیکول 8-10 دارم با یه تعدادی فولیکول ریز. خوبه انقدر؟ روز هشتم هستم

اره خوبه از منم روز ای اول کم بود ولی روز دوازدهم زیاد شده بودن روز 14پانکچر شدم 16تا تخمک داشتم که 12تاش جنین شد

😍😍خدایا شکرت