2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
نمیدونم والله   معدم خالی نبود.همینجور که داشتم میزدم حس میکردم حالم داره بد میشه.  گونا ...

عزیزم حتما به پزشکتون‌هم اطلاع بدین خدایی نکرده آلرژی نداشته باشین به دارو ، بعدم اگه میتونین درمانگاه برین این بار براتون تزریق کنن ببینین فرقی نمی کنه؟💖💖💖

بچه ها من میخام برم ازمایش کاریوتایپ انجام بدم میخام برم پزشک عمومی برام بنویسه بیمه مهر پزشک عمومی ...

نه عزیزم بعید میدونم قبول کنه.... 

باید دکتر زنان بنویسه.... 

اون زمان که اینطور بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، من الان واسه اولین بار گونال اف 400 و لووریس ۱۵۰ تزریق کردم به شکمم. اول گونالو زدم هم ...

عزیزم والا من که با تزریق گونال مشکلی نداشتم اما خوب همیشه خوابیده میزدم..... 

باز بادکترت مطرح کن..... 

انشالله که چیزی نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان، من الان واسه اولین بار گونال اف 400 و لووریس ۱۵۰ تزریق کردم به شکمم. اول گونالو زدم هم ...

400 رو کامل تزریق کردی؟؟؟؟؟؟ 

دوستان براي انتقال چند سيكل رفتين سونو؟

عزیزم اگه فریز خوب معمولا یکی روز اول تا سوم پریودی هست.... 

البته بعضی دکترا بدونم این سونو هم شروع میکنن..... 

بعددشم 10-12 سیکل یا این حدودا یه سونو میری بعدش فکر کنم هی تکرار میشه تا ضخامت اوکی بشه..... 

آره عزیزم مقدارشو دکتر تعیین کرده. به نظر خودم زیاده با توجه به چیزایی که خوندم از بقیه. آخه من کلا ...

پس 400 واحد رو با هم زدی.... 

ذخیره تخمدانت پایینه؟

بچه ها شما درد واژن دارین ؟؟ این چه دردیه اخه 😑 انگار اونجا جمع میشه 🤪 به دکترم هم گفتم .شاید د ...

عزیزم منم داشتم.... 

البته نمیدونم یکیه یا نه.... 

منحس میکردم انگاری استخون تو ناحیه واژن هست داره خورد میشه.... 

بعضا نمیتونستم قدم از قدم بردارم.... 

دکتر من که ایزوپرین تجویز کرد.... 

یعنی روز اول و دوم‌و سوم رفتین سونو ، گفت بعدش ۱۸ سیکل بیا؟  منم یادم رفت امروز بپرسم. حالا پ ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت..... 

مثلا من انتقال ام فرش بودن اما خوب سه تا انتقالم روز 19 و 17 سیکل بودن.... 

مثلا یکی از دو تامون اخیرا روز 24 سیکل انتقال داد.... 

روز انتقالت رو شرایطت تعیین میکنه.... 

هر وقت ضخامت اوکی شد انتقال میدن واست..... 

عزیزم چرا انقدر زود؟؟حتما امید داشته باش خیلی زود از دادی  

@زیپ      

دختر بیام بزنمت؟؟؟ ؟؟؟؟؟ 

روز 6 انتقال آز دادی؟؟؟؟؟ 

خوب دیر انجام دادی.... 

یه هفته قبل انتقال انجام میدادی حتما + میشد!!!!! 

ضمنا به خونه خودت خوش اومدی..... 

چشم منو دور دیدینا!!!!!! 

دو روزه بالا سرتون نیستم کارای بد بد میکنین!!!! 

دکترسونوگفت شنبه بیا بعدگفت تعطیله دوشنبه بیا،بعدمنکه گفتم وقت دکترم چهارشنبه همین هفتست گفت پس چهار ...

عزیزم انشالله قلبشم میبینی خیالت تخت تخت میشه.... 

روزی ۴۰۰ واحد

پس اگه تجویز 400 واحدا خوبه.... 

اگه ذخیرت پایین و لب مرزی حساب میشه خوب دز داروت میتونه مناسب باشه اما بازم 400 زیاده ها.... 

معادل بیشتر از 5 تا گونال 75 هست....

کاش دبل چک کنی و مجددا دکترت بپرسی.... 

شمام پریودتونو از اولین خونریزی کم حساب نکردن؟ واسه من چهارشنبه ظهر شروع شد ولی گفت از زمانی که زیاد ...

نه عزیرم نگران نباش درست بوده تایم شروع تزریق....