2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام عزیزم ممنون من امروز ۶ هفته تمومم بعیده قلبشم تشکیل شده باشه آزمایش چی عزیزم؟!

ولی با توجه به تجربه بقیه احتمالش هست ببینی چون بتات بالا بود. کاش دوقلو بشه ذوق کنیم😍 به دختر یه پسر با همون ربان قرمز خوشگلا دورشون☺️

از بتا دارم. چون بتام پایین بود هفته پیش دکتر گفت شنبه دیگه هم یه از بده😊

ولی با توجه به تجربه بقیه احتمالش هست ببینی چون بتات بالا بود. کاش دوقلو بشه ذوق کنیم😍 به دختر یه پ ...

عزیزم دوقلویی تو شرایط ماها خیلی سخته بخصوص که من رحمم عمل شده بخاطر فیبروم ولی واقعا عاشق دوقلو دختر پسر هستم. خواهر شوهرم داره.

انشالله هرچی خیره

عزیزم بتات چند بود روزهای ۱۴ و ۱۶ انتقال؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زین     عزیزم خوبی؟؟؟اوضاع نی نی خوبه؟

ممنون . ب دکترم ازمایشمو نشون دادم گفتش ک باید کشون متخصص ژنتیک بده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

@zizi27    ‍ 

عزیزم.کجایی فردا آز داری درسته؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم دوقلویی تو شرایط ماها خیلی سخته بخصوص که من رحمم عمل شده بخاطر فیبروم ولی واقعا عاشق دوقلو دخت ...

انشاءالله هر چندتا که در توانته و‌به صلاحته خدا بهت داده❤️

روز ۱۲ که با شما دادم ۴۰ بود روز ۱۴ شد ۸۴. روز ۱۶ هم ۲۰۸

انشاءالله هر چندتا که در توانته و‌به صلاحته خدا بهت داده❤️ روز ۱۲ که با شما دادم ۴۰ بود روز ۱۴  ...

انشالله بالا رفته نگران نباش عزیزم

بنظر که روند بالا رفتنش خوب بوده حتما جنینها سه روزه بودن 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم تو آزمایش به چی نوشته شده از کجا بهفهمم کدومش انعقادی؟

من لیستشو از آنا جان گرفتم. نشون دکتر دادم نتایج رو

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلامت باشی دکتر فروتن و هم بیمارستان بهمن هستن هم کلینیک سارا🌷

دفه چنذمتون بود؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

خب خب خب بالاخره تیر ماه هم رسید.اول یه کل بلند بکشید آخه فردا تولدمه 🎂🍰🎂🍰🎂🍰 بعدش هم دعا کنین برام.دعا کنین فردا که سونو میشم وضعیت تخمدونام و تخمکام بعد از چهار روز تزریق آمپول خوب باشه. راستی تولد نی نی هایی که قراره این ماه به دنیا بیان هم مبارک باشه.باور کنین تیر ماهی ها همه ی اون خصوصیات توی عکس بجز مادیگرایی و مغرور بودن و وسواسی بودن رو دارن.حداقل من که اینطور بودم😎😎😎😎

از همین الان به نی نی های تیرماهیتون افتخار کنین .تیر ماهی ها تاج سرن😎😎😎(شوخی میکنم متولدین همه ی ماه ها خوبن .هر کدوم یه سری ویژگی های خوب دارن) ولی نوبتی هم که باشه نوبت تیرماهی هاست.

چقد حرف زدم و چقد خودمو تحویل گرفتم😁😁😁

خلاصه فقط میخواستم بگم دعا کنین روز تولدم روز خوبی برام باشه و دلم شاد بشه🌷🌷🌷🌷

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خب خب خب بالاخره تیر ماه هم رسید.اول یه کل بلند بکشید آخه فردا تولدمه 🎂🍰🎂🍰🎂🍰 بعدش هم دعا کنین ...

تولدت مبارک باشه دلارام جون😘 انشاءالله امسال بکی از بهترین سالهای عمرت میشه و نی نی جونو بغل می گیری😍 انشاءالله فردا هم همه چیز برات خوب پیش بره و خیلی زود نی نی بیاد توی دلت❤️

تولدت مبارک باشه دلارام جون😘 انشاءالله امسال بکی از بهترین سالهای عمرت میشه و نی نی جونو بغل می گیر ...

ممنون عزیزم.ان شاالله که فردا برا شما هم روز خیلی خوبی باشه و بتاتون حسابی بالا رفته باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.