2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

دوستان اگه آنوکساپارین یا سلکسان رو بزنم خوبه ؟چون حاملکی بدون تشکیل قلب داشتم ؟

دکترم گفت اگه سری قبل بهت دادم اینبارم بزن 

با شروع استرادیول واسه انتقال باید اونم دور ناف بزنم‌

بزنم یا نزنم ؟

الهی مرا  آن ده که آن به 
چه علائمی داشتی که فهمیدن دهانه رحمتون باز شده؟ ای کاش زودتر سرکلاژ میکردی 

من هفته نوزدهم فهمسدم چهه بدونم دکتر میگفت خوبه همچی کم کاری دکتر بود منو به این روز انداخت

خدا برایم کافی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂ای ناقلا.بیام لوت بدم که زینکو نمیخوری؟😁 اها من از اولش سعی کردم روزی دوتا لیوان بخورم...ولی ...

والا بخدا دیشب زینکو خوردم😁😁

منم ماست و کشک و دوغ بیشتر میخورم. رابطه ی خوبی با شیر ندارم😂

عزیزم منم که برای آز رفتم آخر هفته ۲۶ بودم.نگران نباش. ❤

آره فمبیون قرص خوبیه.. اما واقعا هم کمیاب شده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
یه دختر و یه پسر نازنین دارم الانم یه معجزه ی کوچولو تو شکم. انشالله خدا قسمت همه ی دوستای گلم بکنه ...

ای جون آزی جون خدا حفظشون کنه.

من فکر میکردم یدونه دختر داری فقط❤🍃

سرتون سلامت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام مامانا من امروز روز ۴ که انتقال جنین سه روزه داشتم وامروز همینجوری یه تست زدم بعد از کلی یه خط خیلی کمرنگ که به زور دیده میشد بود آیا امیدی هست که گرفته باشه 

نوووش جونت.نگم برات چقد هوس پیتزا و همبرگر و این چیزای مضر کردم😭😂اصلا یه وضعیه ها اخرش یه روز‌ می ...

آقا منکه هم چیپس خوردم هم پفک هم پیتزا🙈🙈🙈🙈 روم به دیوار.. ولی بخدا نمیخوردم هلاک میشدم😁😁😁

به دکترمم گفتم حتی.. یه خنده ای کرد و گفت رعایت کنی بهتره.

پیتزا اینام خودم تو خونه درست میکنم با پفیلا..

بابا بخورین نوش جونتون.❤

من واسه قرصم فقط واسه ففول رعایت میکنم.. سخت نگیرین انقد..

آقا منکه هم چیپس خوردم هم پفک هم پیتزا🙈🙈🙈🙈 روم به دیوار.. ولی بخدا نمیخوردم هلاک میشدم😁😁😁 به ...

چند هفتته تون بود اینا خوردین 

🙄🙄🙄اخه ما اولمون هست🤪

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام مامانا من امروز روز ۴ که انتقال جنین سه روزه داشتم وامروز همینجوری یه تست زدم بعد از کلی یه خط ...

من نمیدونیم به این زودی معلوم بشه یانه 

ولی چقدر عجله دارین زود بی بی چک میزنید 

من که توانش رو نداشتم بزنم از ترس 🤪

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
حلا شما تو سیکل هستین آمپول میزنین ترشح کشدار دارین نشونه خوبیه..پس من چی بگم که از چند روز بعدش که ...

ان شاالله حتما خدا میخواد سورپرایزتون کنه و طبیعی باردار بشی عزیزم🙏

چند هفتته تون بود اینا خوردین  🙄🙄🙄اخه ما اولمون هست🤪

پیتزا ک فک کنم اولین بار بعد سونوی ان تی...

چیپس و پفکم نه که حتما برم بخرم. دست کسی باشه ی چنددونه برمیدارم.❤

مامان ارامش عزيز شما فاكتورهايي ايمني تو كدوم مشكل داشتي كه سرم دادن چقد بالاتر از رنج بود؟

عزیزم من آزمایشام۸صفحه بود سر در نیاواردم خود دکتر دید عزیزم 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم