2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
عزیزم من تازه بعد ویزیت پریشبم بهم ففول داد دکتر.. تازه از امشب میخوام بخورم. فولیک اسید ندارم. ان ...

خسته نباشی عزیزم.تنظیم ساعت چقد سخته با این همه قرص.من سه تا داشتم گیج میشدم😂

فیفول رو من این موقع ها میخورم...چون به من دکترم گفت بهتره دو ساعتی از غذات گذشته باشه.یه ساعت قبل و بعدشم لبنیات‌ممنوع.واسه همین الانا میخورم.چون اخرشب شیر میخورم😑

میگم اون کلسیم رو برای چی میدن؟اکثرا دارن اخه.من ندارم🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی فداتشم نمیدونم این مدلا بهتره یا ال‌ شکلا 🤔 حالا میپرسم😘

منم چند باری رفتم تهیه کنم اما دیدم بدردم نمیخوره.انگار تو قفس بودم😁... همونطور که رویا گفت قابلیت تنظیم نداره.

مثلا من کوسن مبل دو طرفم میزارم که نرم ترن و راحت زیر پهلوم جا میشه. یه بالشتم لای پام میزارم.

دکترم گفت اخرا میتونی دوتا بالشت رو هم بزاری و لمیده بخوابی.❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشی عزیزم.تنظیم ساعت چقد سخته با این همه قرص.من سه تا داشتم گیج میشدم😂 فیفول رو من این موقع ...

والا من به لطف همسر خان لو رفتم که شیر نمیخورم..‌ بجاش ماست و پنیر میخورم.😁 دکترم لطف کرد کلسیم نوشت. توام یکم ماهت بالاتر بره مینویسه برات🍃

اره واقعا تنظیمش سخته.. گاهی میبینم زیاده  و نمیرسم زینکو نمیخورم😁 زورم ب زینک و کلسیم میرسه😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من يكي رو ميشناسم كيسه خيلي در اومده بود از واژن ديده ميشد دكتر فرستاد داخل و سركلاژ كرد البته گفت ع ...

دکترش کی بود؟

من ابن سینا میرم تهران

خدا برایم کافی است
خاکستری جون من یه هفته ای هست گرفتم خیلی بهم کمک کرد.همینکه جنسشون مثل اسفنج نرم و سبک هست به هر حال ...

چندتا نی نی داری؟؟😃😃

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
والا من به لطف همسر خان لو رفتم که شیر نمیخورم..‌ بجاش ماست و پنیر میخورم.😁 دکترم لطف کرد کلسیم نوش ...

😂😂😂ای ناقلا.بیام لوت بدم که زینکو نمیخوری؟😁

اها من از اولش سعی کردم روزی دوتا لیوان بخورم...ولی از شیر سرد بدم میاد باید حتما گرم باشه.پنیر و ماست هم میخورم ولی ماست کمتر.چون ظهرا با غذام میخوردم که الان مولتی ویتامینو دارم و نمیتونم ماست با غذا بخورم😒برای من عذابه😁واسه همین ماست تقریبا حذف شده.شبا گاهی میخورم.و ولی پنیر و کشک بیشتر

راستی عزیزم من موقع ازمایش قند تقریبا ۲۶ هفته هستم.اشکالی نداره؟تاریخ اصلیش چه هفته ایه معمولا؟به من گفت اوایل مرداد برو

راستی خیلی خیلی تعریف فمبیون رو شنیدم.ولی‌انقد گفتن کمیابه پیگیرش نشدم.شنیدم برای وزن نی نی خیلی خوبه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم مطمئن باش كه مثبت ميشي به لطف خدا منم هيچ علائمي نداشتم فقط دو روز آخر يكم درد پريود ولي الا ...

طلایع جان شما بعد انتقال از دسشویی فرنگی استفاده کردی؟

😍😍خدایا شکرت
ببین عزیز دلم من بعد از زایمان پسرم دکتر اومدم بالا سرم گفت تو چطوری حامله شدی!!!؟اخه من اون موقع رو ...

آزی جان شما چندتا بچه داری؟البته اگه دوست داری جواب بده

😍😍خدایا شکرت
بچه ها من دوباره خونریزی گرفتم زیر دلم تیر میکشه فکر کنم داره سقط میشه      

بابا زود امپول پروژسترون اضافه کن و شیاف 

دکترت نگفت فقط هم دراز بکش تورو خدا استرس نداشته باش

واااا مگه الکیه سقط

امپول بزن همین الان یکی اافه و شیافت و یه دونه اضافه کن و فقط استراحت مطلق کن

خدا خودش حافظشونه نگران نباش عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یه دختر و یه پسر نازنین دارم الانم یه معجزه ی کوچولو تو شکم. انشالله خدا قسمت همه ی دوستای گلم بکنه ...

ای جااااانم😍😍😍خدا حفظشون کنه انشاالله زیر سایه پرمهر و محبت شماوهمسرتون 

😍😍خدایا شکرت
[QUOTE=94363326]چندتا نی نی داری؟؟😃😃  خداروشکر دوتا😉شما روز چند انتقالی؟

بهم نخندین😁هنوز انتقال ندادم

اینماه میرم برا انتقال ان شالله

تیکر بارداری زدم به امید اینکه پریود اخرمه😂😂

اناجون گفتن اینکارو میکردن. منم دیدم انرژی مثبت داره بذار جذبش کنم😃

منم دوست دارم دوقلو باشه😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️