2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

@خاکستری    

جواب آزمایش غربالگری دوم رو گرفتم و سندرم ی کم بالا زده ولی نوشته ک منفیه برا شما چطور بودش ؟

البته غربال اول برا سندروم اصلا نزده بودش و برا دوم ی کم بالاس

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم.تو فکرشم بگیرم چون موقع خواب بدنم خیلی درد میگیره ومدام جابجا میشم...عزیزم اگه برات مقدور بود عک ...

مدلای مختلف داره عزیزم اینو شوهرم گرفته اما تو اینترنت خواستی سرچ کن هر کدوم فک می کنی راحت تره بگیر.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بهترین کارو میکنی گلم.توی این حالت خونرسانی و تغذیه بهتر انجام میشه برای نی نی جونت😘

عکس ازمایش غربال دوم رو فرستادم بهتون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نیم ساعت ولی اصلا مشخص نیس خود داروخونه یخچالی اورده یا نه اونم تو این هوا

نیم ساعت اشکال نداره .انقدر زیاد نیست که خواص دارو رو از بین ببره .داروخانه رعایت میکنه یخچال نگهداری میکنن .

خدای مهربونم شکرررررت .
اره عزیزم من سال  ۹۱ رویان لاپارا شدم اندومتریوزمم زیاد بودددددد گرید۴ بودم ته تهش😃 چی بگم وا. ...

ان شالله هر کی اندو داره خوب بشه

من اصلا نمیدونم گریدم چنده🙁🙁

چند بار از دکترم پرسیدم جواب نداد

من یه بار انتقال جنین داشتم که منفی شد

شما تو چه مرحله ای هستین؟

خانوما میشه لطف کنین به سوالم جواب بدین 

یکی از نزدیکانم امروز روز ۱۶ انتقالشه 

هر روز امپول میزنه و به خاطر این امپول ها بهش گفتن ۲۲ روز بعد از کاشت ازمایش بده 

دیروز لک بینی داشت که گفتن شیافاش و هر ۸ ساعت بکنه و لک بینیش قطع شد 

امروز عجله کرد رفته ازمایش داده ولی بتاش منفیه 

یعنی امیدی نیست؟

یا تا روز ۲۲ امش صبر کنه شاید مثبت بشه

تروخدا اگه میدونین جواب بدین 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
با این وضعیت داروهام و رشد نکردن تخمکها کلا امیدی ندارم ولی اگه ی درصد هم قرار بود پانکچر کنم و بعد ...

نه استراحت مطلق لازم نیست عزیزم کارای خودتو میتونی انجام بدی .کارای سنگین نباید انجام بدی همین 

خدای مهربونم شکرررررت .
محیا جون بنظر من با اینهمه پانکچر پشت سر هم ب بدنت اسیب میرسونی...تو ک هنوز از دوتا پانکچرت جنین دار ...

مرسي هزيزم، والا اون جنيناي اول كه دكترم ميگه انتقال نده اصلا، منم به خاطر حرفش ديگه انگيزهمو ار دست دادم، اون پانكچر دوم هم ك دوتا فقط جنين مونده جنين شماس ميگه معلوم ني از فريز دربياد يا نه ب خاطرش كلي دارو استراديول ميترسم بخورم استراديول برا اندو خطرناكه زبونم لال چسبندگي ميده

...
@خاکستری     جواب آزمایش غربالگری دوم رو گرفتم و سندرم ی کم بالا زده ولی نوشته ک منفیه ...

ببین عزیزم من بهت گفتم اگه جواب ازمایشت ریسک زد نگران نباش.چون خودم خیلی خیلی درمورد این ازمایش کوفتی تحقیق کردم و فهمیدم هیچ ارزشی برای دکترا نداره جوابش،چون خیلی درصد خطاش بالاست.برای شما ریسک سندروم به کلی رد شده اما دوباره اون پایین فقط سندروم داون رو به تنهایی بررسی کرده مثلا،که ریسکش شده ۱:۹۰

یعنی مثلا اگر توی یه جمعی ۹۰ نفر نشستین یکی از شما ۹۰ نفر ممکنه،فقط ممکنه خدای نکرده مشکلی داشته باشه بچش.که اونم دوباره سلفری و امنیو میفرستن.برای منم به کلی رد شده بود اما جدا دوباره ریسک سندروم رو به تنهایی بررسی کرده بود که نوشته بود ۱:۱۱۶۱ نمیدونم چی!

که دکترم گفت چون ریسک بالا نیست اول برو انومالی ببینیم چی میشه اگه انومالی مشکلی نداشت که کلا این پیگیری تموم میشه.ولی اگه خدای نکرده موردی دیدن باید بری امنیو...که خداروشکر انومالی همه چی عالی بود.حالا برای شما برو پیش دکترت گلم به احتمال زیاد برات سلفری مینویسن.اما اصلا اصلا ذره ای به خودت و نی نی استرس نده.اینو از منی که تجربه ی این ازمایشو داشتم بشنو...میدونی مهمتر از تمام اینا سونوهاست.چون نمیشه به ازمایش اکتفا کرد و باید همه ی بررسی ها انجام بشه بعد نتیجه گرفت.برات ریسک زده اما قطعا نی نیت سالمه به امیدخدا❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خانوما میشه لطف کنین به سوالم جواب بدین  یکی از نزدیکانم امروز روز ۱۶ انتقالشه  هر روز ا ...

عزیزم وقتی گفتن روز ۲۲ ازمایش بده حتما دلیلی داشته.نه اگه مامان هم شده باشه ممکنه الان هیچی نشون نده...چون خیلی مونده تا ازمایشش.خیلی بخواد زود ازمایش بده نهایتا ۲ روز قبل تاریخی که دکتر گفته...چون بعضیا خیلی دیر بتاشون میره بالا.تیتر بتا داده؟عددش چنده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای جوووونممم.اره عزیزم برای تو سخت تر هم هست چون دوتا وروجک‌ تو دلت دااری.خیلی هم عالی فقط اینکه مار ...

آره قشنگ پهلوهامو پر کردن و فشار ومعده میارن😄

عکسشو فرستادم این قیمتشم مناسب بود ۱۸۰ تومان خریدن.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
ببین عزیزم من بهت گفتم اگه جواب ازمایشت ریسک زد نگران نباش.چون خودم خیلی خیلی درمورد این ازمایش کوفت ...

خوب چرا ریسک سندروم برا آزمایش غربالگری اول نزده و برا دوم زده ؟؟ برا شما هم پایین جدا زده بودش یا همون بالا رو جدول زده بودش ؟؟؟