2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
@نفسی835     @خاکستری     من اصلا نمیتونم رو دست راست یا همون طرف چپ بخوابم ...

عزیزم یعنی رو شونه ی چپ میخوابی؟بهترین حالتش همون شونه ی چپ یا پهلوی چپ هست.منم سعی میکنم بیشتر وقتا اونجوری بخوابم ولی ادم خسته میشه گاهی،من برعکس اصلا وقتی به پهلوی چپم خوابم نمیبره.باید خودمو گول بزنم به پهلوی راست بخوابم یکمی که خوابم برد توی خواب بچرخم به چپ😂

تا اونموقع هم نوبت دستشویی رفتنمه🙄تازه فکرکن از الان اینجورم ماه اخر فکرکنم باید نشسته بخوابم😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

با این وضعیت داروهام و رشد نکردن تخمکها کلا امیدی ندارم

ولی اگه ی درصد هم قرار بود پانکچر کنم و بعد انتقال

برای بعد عمل و انتقال همه استراحت مطلق بودین؟

چون من نمیتونم استراحت باشم ینی کسیو ندارم پیشم باشه حتی همسرم

برای عمل و انتقالمم تنها باید برم

اگه واقعا استراحت مطلق اینقد تاثیر داره ک بیخودی نرم برای ادامه کار😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من هفته نوزدهمم دهانه رحمم باز شده صب رفتم دکتر گفت احتمال موندن جنین کمه ولی برو یهفته ...

عزیزم ..تو ک دوقلو بودی واینهمه زحمت کشیدی چ بهتر بود همون اول دکتر سرکلاژت میکرد..ولی توکل بخدا استراحت کن و نگران نباش..انشاءالله ک مشکلی پیش نمیاد و همه چی ب خیر وخوشی میگذره.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه خب وقت تلف كردن نبوده چون در اون صورت متوجه نميشدي بايد بري لاپارا، سارا ذهنم خرابه، راهنماييم كن ...

محیا جون بنظر من با اینهمه پانکچر پشت سر هم ب بدنت اسیب میرسونی...تو ک هنوز از دوتا پانکچرت جنین داری..بخاطر انتقال منفی دید بدی پیدا کردی و اونا رو رها کردی..

عزیزم امیدوارم با همین ای یو ای مامان بشی و از دوا درمون راحت بشی.🙏 ولی بنظرم الان اقدام طبیعی هم داشته باش 🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها سمت راستم بعضی اوقات تیر میکشه..امکان داره باردار باشم؟یا نه فقط سمت چپ نشونه بارداریه؟کشاله ...

عزیزم.انشاءالله ک خیره...نه حتما ک.نباید سمت چپ باشه. بعضیا سمت راست درد دارن بعضیا چپ...ضمنا درد کشاله رون رو من داشتم.انشاءالله نشونه مامان شدنته🙏🌸

عزیزم.انشاءالله ک خیره...نه حتما ک.نباید سمت چپ باشه. بعضیا سمت راست درد دارن بعضیا چپ...ضمنا درد کش ...

وای واقعااا ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی...انتقال قبلیم خیلی درد پریودی وکمر درد حالت تهوع،سرگیجه داشتم ولی اینسری فقط پا درد و سینه هام وکشاله رونم درد میکنه..شبا به اوج میرسه...هیچ علائم دیگه ای ندارم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
خاکستری جون من یه هفته ای هست گرفتم خیلی بهم کمک کرد.همینکه جنسشون مثل اسفنج نرم و سبک هست به هر حال ...

منم.تو فکرشم بگیرم چون موقع خواب بدنم خیلی درد میگیره ومدام جابجا میشم...عزیزم اگه برات مقدور بود عکسشو.میذاری ببینم چطوریه..اخه من فقط از دوستان شنبدم و چند مدل تو نت دیدم..دقیق نمدونم چطوریه

وای واقعااا ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی...انتقال قبلیم خیلی درد پریودی وکمر درد حالت تهوع،سرگیجه دا ...

عزیزم.انتقال قبلمون یادمه باهم بودیم. خیلی ناراحت شدم برات و همیشه دعات کردم..انشاءالله ک ایندفعه دلت شاد میشه 

عزیزم.انتقال قبلمون یادمه باهم بودیم. خیلی ناراحت شدم برات و همیشه دعات کردم..انشاءالله ک ایندفعه دل ...

قربونت برم انشاالله...انشاالله تودلیه توهم بسلامت بیاد بغلت عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
شما لاپرا کردین؟ گرید اندوتون چنده؟ منم اندومتریوز دارم به خاطر همین میپرسم

اره عزیزم من سال  ۹۱ رویان لاپارا شدم اندومتریوزمم زیاد بودددددد گرید۴ بودم ته تهش😃 چی بگم وا.. خدام خوب مریضی گذاشته برامون کنار😑 انشا... شفا بگیریم راحت شیم ازش🙂 شما چندی ؟؟

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
فاکتورایی که اناجون تو لیستش گذاشته رو داری؟

یه سری ازمایش تکمیلی انا جون گفتن بهم. ولی این لیستی که میگین نمیدونم کجاست من تازه اومدم تو سایت و تاپیک خیلی از این چیزاش سر در نمیارم😊

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم یعنی رو شونه ی چپ میخوابی؟بهترین حالتش همون شونه ی چپ یا پهلوی چپ هست.منم سعی میکنم بیشتر وقتا ...

بله همش رو شونه چپ

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خاکستری جون من یه هفته ای هست گرفتم خیلی بهم کمک کرد.همینکه جنسشون مثل اسفنج نرم و سبک هست به هر حال ...

ای جوووونممم.اره عزیزم برای تو سخت تر هم هست چون دوتا وروجک‌ تو دلت دااری.خیلی هم عالی فقط اینکه مارک خاصی داره یا فرقی نداره‌؟بعد خیلی بزرگ و جاگیر نیست؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله همش رو شونه چپ

خب بهترین کارو میکنی گلم.توی این حالت خونرسانی و تغذیه بهتر انجام میشه برای نی نی جونت😘