2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم.منم چندروزیه حسش میکنم😍زیاد نیست حرکتش ولی همون حد هم دلم ضعف میره هربار براش😋شاید درحد روزی ...

اره واقعا همون یکی دوبار حس کردنش هم خیلی حس قشنگیه(ان شاالله قسمت منتظرا)...منم بعضی وقتا واضحتر و بعضی وقتا ملایمتر هست قربونش برم. اکثرا به پهلوی چپ که میخوابم حسش میکنم.ولی هنوز نفهمیدم نی نی دقیقا کدوم سمته.شماها از کجا میفهمین ؟😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدود نیم ساعت اصلا شک دارم داروخونه اصلا موقع خرید خودش تو یخچال میذاره یا همینجوری میاره ک دکتر بر ...

عزیزم.فک نمیکنم تو اون نیم ساعت مشکل پیش اومده باشه...احتمالا کم کاری از خود داروخونه بوده و درست نگهداری نکرده بوده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای پس خدا به من رحم کنه منم از روز بعد انتقال سر کار رفتم چون به منم گفتم زندگی طبیعیتو داشته باش ...

عزیزم دوست من تو کانادا انجام داد ای وی افش رو.اصلا استراحت نداشت بعد انتقال.کلاسای یوگاشم میرفت از همون روز انتقال.یه دونه انتقال داده بودن براش.همون یه دونه هم الان بغلشه...نگران نباش..ریلکس باش.ان شاء الله که مامان دوقلوهایی 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

یه سوال دیگه .ببخشید منم جز کسایی هستم که خیلی سوال میپرسم.خخخخ حلال کنید

بچه ها ماساژ دادن با روغن زیتون یا سیاهدانه موقع پری هم میشه انجام داد؟تا چند روز قبل پری بعدم انجام بدم؟ 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ای جااااااانم چه دغدغه های شیرینی، ببین گلم تو بدنمون سمت راست یه ورید اجوف تحتانی هست که به کبد میر ...

عزیزم مرسی از توضیحاتت به پهلو میخوابم اکثرا.فقط گااهی خیلی کم برای استراحت به کمر میخوابم.ولی منظورم اینه روی پهلوی راست هم مشکلی هست تو ماه های ۵ مثلا؟بعضی وقتا پهلوهام بی حس میشه دیگه😁ان شاالله قسمت خودت دوستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خودشون تو مداركشون دارند كه جنين چند روزه بوده شايد خواسته يكدفعه قلب رو هم ببينه  مركز ما يك ...

اولي ٢٩٥ دومي ٦١٩

خدا كنه سونو ساك و قلب با هم باشه

واژينال هم نباشه

من ميگم هر چي سونو كمتر بريم بهتره براي جنين

من همون مركز ابن سينا وقت گرفتم ولي گفت ديگه دكترت عوض ميشه 🙁

نميدونم يه راست برم مطب كه خود دكتر عارفي چك كنه از اول

من اگه یادتون باشه بتا اولم ۱۷ هزار بود دومی ۴ هزار ک گفتن افت کرده ولی دکتر سونو کرد دو تا ساک بود ...

عزیزم حالا یعنی چی؟یعنی بارداری قطعی؟ نی نی هستش؟ان شاالله درست متوجه شده باشم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
اره واقعا همون یکی دوبار حس کردنش هم خیلی حس قشنگیه(ان شاالله قسمت منتظرا)...منم بعضی وقتا واضحتر و ...

من کلا ازاولش همه واکنشها سمت چپم بود از تیر کشیدن تخمدون بگیر تا حالت سفتی و سنگینی و نبض هایی ک زده میشد ک گفتن نبض رحم هست ک دیگه خودم حس کردم نی نی سمت چپ لانه گزینی کرده...الانم سمت راستم کلا انگار هیچی نیست و پوچه😄 حرکت رو سمت چپ حس میکنم...من میگم انگار رحم من کلا ی طرفی هست و سمت چپمه فقط😂😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکه بالاخره تکونای نی نی رو متوجه شدی پس😄 منم مشکل بد خوابیدنو دارم، اطلاعات جدید کسب کردی بمنم ...

اره تازه یه کوچولو دارم میفهمم😂 اره خیلی بده.کم کم تو فکر بالش بارداری ام.بنظرت کمکی میکنه؟

امیدوارم نتیجه بگیرم اینهمه هزینه و وقت و اعصاب گذاشتم 😢

نتیجه میگیری فقط آرامشت حفظ کن.بگو من سعی و تلاشم میکنم باقیش میسپرم به خودت خدایا.

الهی خدا دلت شاد کنه

بچه ها یعنی این چسبندگی ها تو عکس رنگی رحم هم معلوم نمیشه؟من عکس انداختم گفتن لوله ها بازه و ایرادی ...

ببین من عکس رنگیمو مرکز ابن سینا رفتم.اونجا تو گزارش دکترشون نوشته بود که چسبندگی نداری و بازه لوله ها .ولی دکترم عکسو دید گفت چسبندگی داره و اشتباه کرده دکتر ابن سینا .خوب احتمال اشتباه هست ولی اینطورم نیست که واسه همه اشتباه بشه..وقتی همه چیز اوکی بوده تو عکست لازم نیست خودتو نگران کنی..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

[QUOTE=94336354]ببین من عکس رنگیمو مرکز ابن سینا رفتم.اونجا تو گزارش دکترشون نوشته بود که چسبندگی نداری و بازه لوله ...[/QUOتوکل به خدا.چون واقعا هزینه اون سونو داپلر ندارم از طرفی ام فعلا بی خیال درمان شدم چون شوهرم بیکار شده.فعلا دارم اطلاعات کسب میکنم.ممنون گلم