2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

سلام دوستان

نمی دونم منو یادتونه یا نه

من ۲۵ اردیبهشت انتقال دادم 

۲۰ خرداد سونو شدم ۴ هفته و دو روز بود

امروز ۲۹ ام سونو شدم ۵ هفته و دوروز بود بدون قطب رویانی

دکتر گفت شنبه بیرون برو واسه سونو

بتام هم منظم می ره بالا

خیلی ناراحتم 

اگه تجربه ای در این مورد دارین خواهشا درمیون بذارین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان نمی دونم منو یادتونه یا نه من ۲۵ اردیبهشت انتقال دادم  ۲۰ خرداد سونو شدم ۴ هفته ...

خوب عزیزم 5هفته زود برای قلب من 7هفته صدا قلب شنید دکترم صبر کن سوره یس بخون خیلی خوبه 

خوب عزیزم 5هفته زود برای قلب من 7هفته صدا قلب شنید دکترم صبر کن سوره یس بخون خیلی خوبه 

با تاریخ انتقالم هفت هفته و شش روزم الان

سن بارداری با سن سونو نمی خونه

مشکل اینه

ببین عزیزم من اینا میگم خودت قصاوت کن، رفتم تواتاق پزشک یه شرح حال مختصر پرسیدخودش و ما مای کنار دست ...

اونجا هنوز جنین فریز داری؟؟ اگه نداری حتما عوض کن واقعا کوتاهی کردن، کجا میری گلم؟ 

وای فکر کن نمونه یه مرد دیگه😱😱😱😱

سلام دوستان نمی دونم منو یادتونه یا نه من ۲۵ اردیبهشت انتقال دادم  ۲۰ خرداد سونو شدم ۴ هفته ...

یعنی جنین بود و قلبشم هم میزنه عزیزم؟ فقط گفته بدون قطب؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

عزیزم ۷هفته از پریود رفتی قلبش و دیدی؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

نن خیلی نگران بودم قبل سونو دیروز پست هام هست دیگه دکترم هی اون وسیله فشار میداد می گفت فیبروم داری نمی زارع ببینم دردم گرفته بود بعدم هی می پرسیدم وای ندیدی دکتر گفت چرا دیدم بعدم گفتم سر جاشه خارج رحم نیست گفت بتات چنده گفتم گفت ن با این بتا نیست بعدم گفتم دکار قلبش چی یعنی دکتر کلی اذیت کردم خخخ

منم سینه هام درد نداره چ بشه ی درد خفیف بیاد تهوع هم خیلی کم باید ماه بارداری بره بالا بیاد سراغمون ...

ساناز جون منم فقط سينه هام درد ميكنه و موقع سوتين بستن و كمرم مثل پريودي درد ميكنه ولي حالت تهوع ندارم يا خيلي كم ،با خودم ميگم چرا علايم ندارم

اونجا هنوز جنین فریز داری؟؟ اگه نداری حتما عوض کن واقعا کوتاهی کردن، کجا میری گلم؟  وای فکر کن ...

اره متاسفانه اونم نه تا😐 دیگه توان پانکچر ندارم وگرنه میرفتم یه مرکز دیگه اینجاهم که اومدم همش تقصیر همسرم شد گفت تمیزه خلوته رسیدگیشون خوبه میرم ابن سینا متاسفانه

😍😍خدایا شکرت