2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684581 پست
ممنون عزيزم پانكچر يادم نيست چون يكسال پيش بود ولي هر بار انتقال ١٦٠٠ داروهاي انتقال حدود ٧٠٠ هز ...

عزیزم شما گفتی حجامت ساکرال انجام دادی؟روز چندم قاعدگی انجام دادی؟پزشکتون کیه؟

😍😍خدایا شکرت
منم مدل پریودهام فرق کرده دردم کم شده خونریزیمم کم شده احتمال میدم از عوارض ای وی اف باشه شایدم ...

من کخ رژیم غذایم رو دیگه رها کردم 😕

حتما هم هست 

امروز روز پنجممه هنوز لک بینی دارم

قبلا اینجور نبوده 😕😕😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم لاپاروسکوپی شدن علت های مختلفی داره یکیش آندومتریوز هست، حالا اگر این آندومتریوز به تخمدان ...

ممنون عزیزم، پس اگه به تخمدان دست بزنن، ذخیره ممکنه کم بشه؟ اخه من دوستانی رو میشناسم که لولشون عفونی هست و مشکل تخمدان ندارن ولی از ترس اینکه ذخیرشون کم نشه، عمل نمیکنن، بخاطر همون پرسیدم

آره عزيزم سعي كن بعد نهارت بخوري 

مرسی عزیزم خوردمش بهشم گفتم اسپرین جان بچه من اذیت نکن ک پوستتو می کنم😂😂😂اخه قطع کردم ب خاطر لک  دکتر دوباره اضافه کرد گفت خیلی غلظت خون داری بخور

لک دیدی قطع کن 

ممنونم . ولی با این حال ما سیزده ساله منتظریم. متاسفانه من همش باردار میشم ولی بعدش در هفته های پنجم ...

عزیزم خب این ازمایش شوهرت خیلی خوبه و بدون مشکل هست...خودت ایمنی انعقادی دادی؟شاید مشکل از ایمنی بدنت هست ک.جنین رو پس میزنه تو اون هفته های اول

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزيزم بعد از پايان پريود انجام دادم

طب سنتي اين كار رو انجام ميدن

من پيش يكي از شاگرداي دكتر روازاده انجام دادم

مقدار خوني هم كه ميگيرن خيلي كمه 

پزشك زنانم دكتر عارفي هستن ولي اين كار مربوط به ايشون نميشه

عزيزم يه مورد ديگه كه تو طب سنتي براي جلوگيري از سردي رحم ميگن اينه كه خانوما تو دوره پريود اصلا به خودشون هنگام دفع آب نزنن يعني به واژن آب نخوره

و اصلا حموم نرن

من اين نكته رو چند وقته رعايت كردم

من اولین بارم نیست سه بار منفی شدم دیگه اینسری میخام بلاست انتقال بدم . حالا بهشون میگم که هچینگ انج ...

اینا کار یک جنین شناسه.به نظر من جنین شناس گاهی مهم تر از خود پزشک زنانه.اینجاد یک جنین مناسب خیلی تو نتیجه گیری اثر مثبت داره

ممنون عزیزم، پس اگه به تخمدان دست بزنن، ذخیره ممکنه کم بشه؟ اخه من دوستانی رو میشناسم که لولشون عفون ...

پزشکا فقط تخمدونایی که کیستیک هستن رو کوتر میکنن دقیقه کوتر رو روی کیست میزنن مایعش خارج میشه.اتفاقا کوتر تحریک میکنه تخمدون رو به ساختن تخمک.اون قسمتی که کیست داره فعالیتی نداره که...اگه هم فعالیت کنه کیست کوچیک تبدیل ب بزرگ میشه و نیاز به جراحی پیدا میکنه