2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
آره ۷۰ بود. به مامام گفتم کشیدم خودمو با دیجیتال.. گفت اونا بیشتر نشون میده. آره دکترم گفت همه چی خ ...

خب خدا رو شکر❤️ اره من کزاز رو قبل بارداری زدم، دکتر گفت هر ده سال هست و فعلا نیازی نداری، اتفاقا از این ببعد هر دو هفته میرم پیش دکترم، پس اینبار حتما برای آمپول بتا یادآوری میکنم

خب خدا رو شکر❤️ اره من کزاز رو قبل بارداری زدم، دکتر گفت هر ده سال هست و فعلا نیازی نداری، اتفاقا از ...

آره یاداوری کن عزیزم.

منم شنبه میرم بهداشت برای واکسن.

میگم تو سونو چند هفته بودی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انوکسا هم دارم اخه شب میزنم ساعت10 عیب نداره باهم باشن؟

من اونو ندارم 

ولی اسپرین رو مامانم گفت گشنه ات میشه ممکنه بی حال بشی  با شام بخور 

خودش با شام میخوره 😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دوستای گلم اگر امکان داره لطفا این ازمایش همسرمو واسم تفسیر کنین. اون گزینه ای که 15 نوشته پارسال 7 ...

@مرجان_و_لوبیاش   عزیزم میتونی ازمایش همسرمو بگی چطوره؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
گلم دکترم به منم روزی 4 تا استرادیول داد، ولی گفت هر 6 ساعت بخور اگر این جور پخش بشه در روز احتمال ل ...

عه مرسی. باشه هر ۶ ساعت میخورم. مطمئنی این تاثیر داره تو لک بینی؟ اصلا استرادیول برا چی میدن؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
یعنی میام بهت آرامش میدم خودم بدترم، دیشب کلی گریه کردم از این بلاتکلیفی، حالا این به کنار از نزدیک ...

منم از بی بی متنفرم مستقیم میرم آزمایش. در کل اینبار خیلی بی قرارم کف پا و دستم از داغی میسوزه شبها که با آبپاش تا خود صبح خیسشون میکنم شاید بتونم ۲_۳ ساعتی بخوابم دل درد هم که خیلی دارم. دکتر برای من زده ۴ تیر یعنی روز ۱۵ آزمایش بدم ولی خواهر طاقتم تمومه هر روز میگم خودتو کنترل کن فردا برو. اینطوری شاید بتونم تا شنبه طاقت بیارم 😉

آخی چرااینجوری شد،الهی ک طبیعی مامان بشی واون لباساروتن نی نیت کنی الهام جانم،خیلی ناراحت شدم،ایشالا ...

نمیدونم والا این بارم قسمتم نبود

سرم نداشتم اخه ازهای ایمنی و انعقادی رو داده بودم پیش دکتر توکلی تو ابن سینا بردم گفت مشکلی نداری فقط انعقادی مشکل کوچک داری که با هپارین حله

بیمارستان خودم از بار سوم به همه پردنیزولون و هپارین میده و منم داشتم

الهام جان واقعا متاسف شدم درد افت بتا از منفی شدنم سخت تره. امامحکم باش خدا واست بهترین چیزا رو کنار ...

مرسی خانومی انشالله خدا به همه کمک کنه

روزی سه تا استرادیول،یک اسید فولیک یکی اسپرین، دو تا پردنیزولون، دو تا هپارین، سه تا شیاف پروژسترون قبل از انتقال،بعد از انتقال یک امپول پروژسترون هم به اینها اضافه شد

یک hcg روز انتقال یکی سه روز بعد و یکی شش روز بعد هم داشتم

سه روز قبل انتقال هم پی ار پی کردم

جنین هام هم این سری بلاست بود

خانمي خيلي ناراحت شدم برات ولي مطمئن باش كه خيلي زود جواب صبرت رو ميگيري و دلت شاد ميشه ، لباس ني ني ...

ممنونتم خانومی خدا کوچولوهاتو حفظ کنه همیشه سلامت باشن  انشالله همیشه دلت شاد باشه

سلام خانوما 

کسی بوده روز ۱۵ انتقالش به لک بینی بیوفته ؟

خواهشا ممکنه جواب بدین 

یکی از نزدیکام ۱۵ روزه کاشت انجام داده 

از دیروز به لک بینی افتاده 

همیشه موقع پریودیش دوروز لک بینی داشت بعد پریود میشد الانم خیلی میترسه نکنه داره پریود میشه 

میشه اگه تجربه ای دارین بگین لطف میکنین

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y

میگم ددوستان من الان که دارم دارو استفاده میکنم برا پانکچر غیر از پیاده روی و خم و راست نشدن و جارو نکشبدن باید چیکار کنم که تخمکای خوبی داشته باشم؟ با توجه به اینکه دکترم گفته ذخیرت کمه

میدونم سوالم تکراریه ولی الان کلا گیجم کلا یادم نیست چیکار باید کنم چیکار نکنم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ابن سينا بودم از اول انتقال چهارمم بود

عزیزم اول بهت تبریک میگم.بعد میشه لطفا بگید هزینه ها تو ابن سینا چطوریه؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آره حتما برو بیمارستان ولی آرامش خودت رو حفظ کن فقط بگو دقیق هر دو تا لوله رحمی رو بررسی کنن، دقت کن ...

خانومی الان بیمارستان بودم سونو کرد گفت چیزی داخل لوله ها نمیبینم گفت با توجه به افت بتا و لکه بینی احتمالا در حال از بین رفتنه گفت داروهاتو ادامه بده فردا مجدد از بده

گفت دل درد داری که خب من نداشتم گفت هر وقت دل درد داشتی سریع بیا بیمارستان

گفتم چرا داروهامو ادامه بدم گفت که یه وقت پشیمون نشی بعد از این همه زحمت فردا مجدد از بده