2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۸/۳ انجام دادم حدو د۵۲۰تومن شد

شما کجا انجام دادین عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
دوستای گلم  درد دهانه رحم طبیعی هست تو باداری   ؟؟ شما هم داشتین ؟؟؟ البته همیشه نیست&n ...

عزیزم من یه همچین چیزی داشتم ماه های اول.. تیر کشیدن واژن.. جوری بود که اگه در حال راه رفتن بودم و میومد سراغم باید وایمیستادم و اونجامو دست میگرفتم🙈

دکتر برام ایزوپرین تجویز کرد خداروشکر بهتر شدم❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم🍀 بابت حرفای اونروزت ممنون.☺ دیشب مطب دکتر بودم و آزمایشاتمو دید،گفت همه چی خوبه..گفتم د ...

مرجان جون... من تجربه ای ندارم ولی از دوستان ک دیدم امپول بتامتازون میزنن..اکثرا میگن تا دوروزی حرکات نی نی خیلی کم میشه وانگار نی نی خواب میره واین طبیعیه..گفتم یادآوری کنم درجریان باشی اگه برات پیش اومد نگران نشی عزیزم💕🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان سوال من امروز دکتر بودم گفت قند ناشتا خوب ولی بعدش ک پودر قند خوردم ۳تا بیشتر از اندازه نرمال ...

عزیزم منم دقیقا مث شما چنددونه بالاتره قندم‌.

شیرینی جات و نوشابه دلستر... قطع کن کلا.

شکر و عسل هم همینطور.

میوه های خیلی شیرین کمتر بخور.. بجاش آب فراوووون.

مصرف نون و برنجتم کمتر کنی بهتره.

ببین حالا مثلا یروز یدونه شیرینی خوردی عیب نداره.. منظور اینکه کل هفته در حال خوردن شیرینی و اینا نباشی.

در اصل شکر مصنوعی.خرما و مویز ک شکر طبیعی دارن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها هرکسی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم کمکم کنه🌹 سیر ضرر داره ؟؟؟ من داخل اش دوغی رنده میکنم ا ...

عزیزم تو مصرف سیر احتیاط کنی بهتره.

اونایی ک خوردی نوش جونت❤

اما چون سیر با داروهای رقیق کننده خون تداخل داره مصرف کمتر،خیال راحتر☺

خوب پس انتقال دو هفته ایی نوش جونت😉😉😉

ان شالله بازم همه چی زود تند سریع پیش بره

خییییلی هیجان دارم

تیکرم پیش پیش زدم که این پریودی اخرمه ان شالله🙏😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خانومی دوست مهربونم صبح که از خواب بیدار شدم لک قهوه ای دیدم روز ۲۰ انتقالم اخرین بتام ۳ روز پیش ۳۰۰ ...

عزیزم امیدوارم با معجزه خدا دلت شاد بشه❤

آنا جون امروز لک بینی پیدا کردم بتام افت کرد این بارم قسمتم نبود😔

گلم آزهای ایمنی انعقادی دادی؟؟هپارین یا اسپرین داری دوره انتقال؟

دفعات قبلم بتا افت میکرد؟

والا به نظرم آزمایش های ایمنی و انعقادی لازم داری، انجام دادی؟؟ سلکسان و انوکسا اگر مشکل انعقادی دار ...

عزیزم جنین بلاست هم احتیاج به هچینگ داره یا نه دیگه؟

😍😍خدایا شکرت
ای جاننننن خدا برات نگهداره عزیزم من دیروز از دکتر زرنانی پرسیدم از رو بتا میشه فهمید چند قلو اه ؟ ...

مرسی عزیزم دلم خدا فندق شمارم نگه داره 

چه جالب من مادرم دوقلو داره ژنشو داریم فعلا ب هیچ کدوم خواهر برادرا نرسیده ژنش😝