2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان.امروز روز دوم پریودیم بود.رفتم دکتر سونو.مشخص شد وضع تخمدونای منم خرابه.دکتر میگفت ذخیرت ...

خدا رو شکر می کنم که چیزی به اسم ماورالطبیعه هست که بارها باعث تحیر علم پزشکی شده، اینجا مامان با مشکلات شما کم نداشتیم، چند سال پیش تو همین تاپیک یه خانم بود با شرایط مشابه شما دفعه اول انتقال گل پسر گیرش اومد و کلا جنین فریز هم زیاد نداشت، دفعه دو هم دو تا براش انتقال دادن شد سه قلو که مجبور شد یکی رو ریداکت کنه، اونم شوهرش آزواسپرم بود

راستی یه نکته دیگه سیاه دانه خوراکیش برای ضخامت خوب نیست ولی روغنش رو بمالی خوبه چون خون رسانی به رح ...

ممنون عزیزم ان شاءالله که شما هم به خواسته دلت برسی و نی نیتو بغل کنی 

چون دو تا عدم تشکیل قلب داشتم 

به نظرت قبل انتقال سلکسان یا آنوکساپارین همون ۳ پریودی تا زمان آزمایش موثره ؟

الهی مرا  آن ده که آن به 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.امروز روز دوم پریودیم بود.رفتم دکتر سونو.مشخص شد وضع تخمدونای منم خرابه.دکتر میگفت ذخیرت ...

ضمنا ما چند نوع میکرواینجکشن داریم، جدید ترین و پیشرفته ترینش اینه که اسپرم ها رو زیر میکروسکوپ الکترونی با بزرگنمایی خیلی بیشتر از حد معمول نگاه می کنن و بهترینش رو انتخاب می کنن اسمش imsc هست، یه نوع دیگه از میکرو هم picsi هست اينا رو حتما پیگیر باش جایی که میری داشته باشن، اگر باشه دیگه نیاز نیست خودت بهشون گوشزد کنی خودشون حواسشون هست

ماهم تو رویان برامون picsi کردن بدون این که خبر داشته باشم چون اوضاع اسپرم ها خیلی خراب بود ولی خدا رو شکر تخمک هام هدر نرفت، 

بعد هم اصلا تعداد جنین مهم نیست، با یه جنین هم کلی مامان داشتیم

سلام به همگی بچه ها من می خوام باز پانکچر بشم چکار کنم تخمکها کیفیتش خوب بشه 

به سلامتی عزیزم ولی ای کاش یه کم استراحت بدی به خودت بعد بری تو سیکل

ژل رويال، پیاده روی، اوابوست، رژیم پر پروتئین اگر ذخیره بالا داری و مصرف زیاد مایعات و... 

سلام خوشحالم به جمع شما پیوستم من امروز  روز دهم انتقالمه چند روزطرف چپ بدنم همش درد میکنه و می ...

سلام عزیزم خوش اومدی، درد و اینا طبیعیه و ان شاالله نشونه مامان شدنه، درد سمت چپ و تو کتف اگر زیاد باشه یا تو قفسه سینه با تنگی نفس یه مقدار ملاحظه قلبی داره

داروهاتون چیه گلم؟؟ آسپیرین هم داری؟ 

سلام مهربونا اگه خدا بخواد هفته دیگه پانکچر دارم چ توصیه ای دارین برام ؟ تغدیه ای و غیره پیاده رو ...

عزیزم به تونه خودت خوش اومدی.... 

والا من در کل به یه سری چیزایی که گفتی اعتقاد دارم.... 

غیر اونا زیاد دولا راست نشو.... 

جارو برقی نکش..... 

همسرت خنک نگه داشتن ب ی ض ه هارو جدی بگیره.... 

2-٣ روز قبل پانکچر تخلیه داشته باشه.... 

بعدش اگه انتقال داری یکسره دراز نکش.... 

هر از گاهی به دوری تو خونه بزن..... 

منتظر خبرای خوبت هستیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم ان شاءالله که شما هم به خواسته دلت برسی و نی نیتو بغل کنی  چون دو تا عدم تشکیل قلب ...

والا به نظرم آزمایش های ایمنی و انعقادی لازم داری، انجام دادی؟؟ سلکسان و انوکسا اگر مشکل انعقادی داری بله حتما مؤثره 

الهی عزیزم 😔😔😔 من یازده سال قبل بعد دو سال اقدام طبیعی باردار شدم ـ سه هفته بودم رفتم از دادم گفت ...

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم.... 

دستی دستی به خاطر خطای آزمایشگاه دردونت از دست دادی.... 

کاش یه جو وجدان کاری که پیشکش لااقل احساس شرمندگی تو وجودشون بود.... 

انشالله خدا برات جبران کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم ی دونه بود کنجدم ب دکتر گفتم نگران خارج رحم بودم گفت با این بتا خارج رحم نمیشه  

ای جاننننن

خدا برات نگهداره عزیزم

من دیروز از دکتر زرنانی پرسیدم از رو بتا میشه فهمید چند قلو اه ؟ گفت نه!

ولی یک دوستی دارم دکتر ازمایشگاهه اون تا حالا مال دو تا از دوستامونو از روی بتا درست حدس زده که دو قلوند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام شب بخیر  محتاج راهنمایی هاتون هستم  شانس زیادی برای انتقال ندارم تقریبا یه ماه دیکه ...

سلام عزیزم

با مشورت دکترت پنتوکسی فیلین مصرف کن که گردش خون رو بالا میبره و استروژل

منم صخامتم بالا نمیرفت روزی نصف قرص پنتوکسی فیلین و دو خط کش استروژل و البته استرادیولم خارجی پیدا کردم بالاخره رفت بالا.

دیگه اینکه دوستم با ضخامت ۶.۸ دوقلو باردار شد

نگران نباش توکلت بخدا باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم خدارو شکر که گل پسرت حالش خوبه....  انشالله به سلامتی هر بغلشون کنی....

ممنون آناجون ان شالله به خیر و خوشی پیش بره باز هم باید تو ۲۶ هفتگی سونو بدم دعا کن ان شالله برطرف شده باشه🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
خیلی برات ناراحت شدم عزیزم....  دستی دستی به خاطر خطای آزمایشگاه دردونت از دست دادی....  ...

ممنون عزیزم . توکلم به خداست ـ امیدوارم زودتر به صلاحم کنه... منم سیزده ساله چشم انتظارم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
اینوش جان منم شنیدم اکثر این موارد تو شکم مادر تا وقت زایمان خود بخود رفع میشه..شماهم نگران نباش...م ...

ان شالله عزیزم 🙏🙏خدا خودش مواظب جوجه هامون باشه ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤