2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047211 بازدید | 684581 پست
سونو می کنه نمی دونم قلب میبینه یا ن از 12اردیبهشت حساب کردم الان 6هفت 6روز

انشالله ک قلب نازنینش میتپه و خوشحالت میکنه عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزيزم چه چيزايي قبل انتقال خوردي چند تا جنين برات انتقال داد  خودت فكر مي كني ايندفعه چه كارا ...

دوتا جنين يكي بلاست يكي كامپكت

قبل انتقال گرميجات خوردم

من يه حجامت پشت كمرم هم انجام دادم كه بهش ميگن حجامت ساكرال باعث گرم شدن رحم ميشه

تو پريود قبل انتقالم هرروز كاچي خوردم كه با عسل و روغن زرد و سويق گندم درست كرده بودم

صبح انتقال هم يه ليوان نشاسته تو آب سرد خوردم

ولي ديگه نخوردم چون انا جون بهم گفته بود مستعد يبوستم نخورم

مرباي به و كمپوت گلابي خوردم

سوپ جو با آب قلم خوردم

فعاليت هم داشتم چون كسي رو ندارم پيشم بمونه خودم غذا پختم و ظرف شستم ولي اصلا كمرم تا نشد تا خسته ميشدم زود دراز ميكشيدم

نمازامم نشسته ولي ركوع و سجده مو با اشاره سر انجام دادم

ديگه ديگه

يه دعواي مفصل هم با همسر محترم داشتم كه گفتم ديگه همه چي خراب شد ولي شكر خدا خطر رفع شد

حموم هم دو هفته نرفتم

از خونه هم بيرون نرفتم

دفعه هاي قبل عسل خورده بودم ايندفعه نخوردم

دركل فكر ميكنم فقط خواست خدا بوده چون هر كدوم از خانوما تجربيات متفاوت دارن

برام دعا كنين پيشرفت بتا و ادامه بارداري خوب پيش بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم  درد دهانه رحم طبیعی هست تو باداری   ؟؟ شما هم داشتین ؟؟؟ البته همیشه نیست&n ...

عزیزم سوزن سوزن شدن عادیه فقط فشار اگه باشه باید بری دکتر.دردایی مثل تیر کشیدن و درد ضربه ای و سوزن سوزن شدن عادیه نگران نباش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستاي گلم ممنونم از همه تبريكاتون تك تك ريپلاي نكردم كه شلوغ نشه

التماس دعا دارم از همتون

برام دعا كنين روند پيشروي بارداريم خوب باشه

منم قابل باشم همتون رو دعا ميكنم

💙🧡💜❤️💛

مامان سبحان بتام ازمایشگاه هم گفت خوب رفت بالا دکتر ندید ولی از ی طرف می گم مشکلی بود دکتر سونو می ...

ساناز جون ساعت چند سونو داری؟

عزیزم سوزن سوزن شدن عادیه فقط فشار اگه باشه باید بری دکتر.دردایی مثل تیر کشیدن و درد ضربه ای و سوزن ...

خیللی میترسم من هنوز سونو هم ندادم 

پس فردا نوبت سونو دارم 

اینجا خیلیا فعالیت دارن و بیرون میرن  من هنوز استراحتم 

تا یکم  تو خونه هم کاری بخوام انجام بدم 

درد میکنه تخمدانم 

میترسم خارج رحمی باشه 🙁

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خیللی میترسم من هنوز سونو هم ندادم  پس فردا نوبت سونو دارم  اینجا خیلیا فعالیت دارن و بی ...

درد تخمدونم عادیه تاره بیشترم میشه بخاطر بزرگ شدن رحم،اصلا نترس عزیزم اینا برا همه هست.

ساعت10/30وقت دکتر دارم خودش سونو داره تو مطب  چطور عزیزم؟

خواستم ببینم نتیجه ش چی شد.برات دعا کردم عزیزم انشالله ک دلت شاد شاد میشه و امشب کلی ذوق میکنی برا تپشای قلب نی نی کوچولوت

🎉🎉🎉🎉 سلام خانوماااااا💚💜🧡💙❤️ صبح رفتم آزمايش دادم گفتن خودشون زنگ ميزنن بعدش تا جواب حاضر ...

واااااااااای 💃💃💃💃💃💃💃🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩خدا رو شکر مبارکت باشه واسه ماهم خیلی دعا کن