2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام‌ دوستان، 💖🌺کسی تا حالا پرولوتکس به جای پروژسترون استفاده کرده؟🤔🤔بعد انتقال برای من آمپول پر ...

عزیزم نگران نباش دکتر من هم پرولوتکس تجویز کرده که دکتر داروخونه گفت عالی هست و هیچ مشکلی نداره

مورفو دو خوبه تقریبا،زالو درمانی پیش یه ادم مطمین رو مورفو تاثیر خوبی میزاره

شما جایی میشناسین؟کجای بدن زالو میندازه؟تاثیرش چقدره چند تا میاد بالا

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌ دوستان، 💖🌺کسی تا حالا پرولوتکس به جای پروژسترون استفاده کرده؟🤔🤔بعد انتقال برای من آمپول پر ...

حتما با پزشکتون مشورت کنین...این چیزا رو از بچه ها نخواین.اونا پزشک نیستن که.اینا همش بستگی به شرایط بدن خودت داره.من دو تا پروژسترونمو بعد از سونوی ساک تبدیل به پرولوتکس و دوتا شیاف کرد.برای بقیه اینجوری نبود برای من صلاح دونست اینجوری باشه

شما جایی میشناسین؟کجای بدن زالو میندازه؟تاثیرش چقدره چند تا میاد بالا

روی بیضه ها برای کسایی که احتمال میره واریکوسل دارن خونرسانی رو بیشتر میکنه.یکی از پزشکا به من گفتش که خوب نتیجه میده...

عزیزم میشه بگی بسته ای چند تا داره و  چند گرفتی و از کجا ؟ اخه به منم سر انتقالم حتما میدن . خب زیر جلدی رو بهتر میشه زد چون خودم میزنم

اما در ارتباط با دوز به داروخونه هم زنگ بزنی راهنماییت میکنن  یا از دکترت بپرسی

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دوستان من منفی شدم

عزیزم.متاسفم..انشاءالله ب وقتش شما هم مامان میشی نگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان من هیچ علائمی ندارم😔 خیلی ناامیدم

عزیزم.روز چندی؟ دنبال علایم نباش خانومی ک میدونی بدنها متفاوته و بعضیا کاملا بی علامتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم میشه بگی بسته ای چند تا داره و  چند گرفتی و از کجا ؟ اخه به منم سر انتقالم حتما میدن . خب ...

گلم دونه ای سی و ‌هفت هزار تومن،تو هر بسته اش ۷ تا دونه است، از داروخونه بیمارستان صارم گرفتم ، منم چون جای امپولام خیلی دردناک و متورم شده بود گرفتم و البته همسرم هم خیلی براش مشکل بود زدنش، ولی خب راستش خیلی گرونه و فکر هم نمی کنم بیمه تکمیلی پولی بابتش پرداخت کنه بنابراین نمی تونم تا اخر ازش استفاده کنم ولی خب تصمیم گرفتم برا این دوهفته تا جواب بتا که انشالله مثبت باشه استفاده کنم، امیدوارم تو هم نتیجه بگیری💖💖💖

عزیزم وقت دهی زرنانی چه طوره ازمایشگاه خاصی رو قبول داره؟ مطب داره یا مرکز خاصی باید بریم ویزیتشم لط ...

من به راهنمایی دوست خوبم مامان تارا ،زنگ زدم وقت گرفتم از گاندی برای دکتر زرنانی برای ۲ تیر وقت دادن .دکتر منم دکتر ط ر ا ز ی هست نمیدونم دیگه چه واکنشی داشته باشه  😎

خدای مهربونم شکرررررت .
عزیزم.روز چندی؟ دنبال علایم نباش خانومی ک میدونی بدنها متفاوته و بعضیا کاملا بی علامتن

روز چهارمم

نمیدونم چرا انقدر ناامیدم

شما علائم داشتین؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰