2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
من ب کمپلکس  و ویتامین د رو به دستور دکتر  و زینک پلاس و کیوتن پلاس رو هم خودم میخورم فول ...

منم اصلا يادم نيست دكتر گفته چند بخور حالا شما چون بارداري حتما بپرس شايد بايد دوزش رو عوض كني

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  شما درد پریودی یا زیر شکم  دارین ؟

من نه ندارم . شايد به موقع هايي خيلي كم بياد سراغم. ولي اگر داري نگران نباش طبيعي اين دردها استراحت كني خوب ميشي

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
همه دوستان رو دعا میکنم اگه قابل باشم  عزیزم زیاد پیاده روی کن حتما زینک پلاس و کیوتن پلاس بخو ...

از دکتر نصر راضی نبودین؟

من تعریف سونو سه بعدیش رو خیلی شنیدم

میخواستم یه بار واسه سونو پیشش برم.

شش هفته و شش روز بودم گفت احتمالا با سونو شکمی معلوم میشه که به محض اینکه دستگاه رو گذاشت معلوم شد خ ...

منم شش هفته و شش روزم😍😍الهي اي جان . قدر اين احظات رو بدون و كلي لذت ببر. آره منم گفتم اگر هر بلايي سرم بياد فقط و فقط خداروشكر كنم همين و بس😊😊. راستي آخرين بتات چند بود و چه روزي دادي؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بسلامتی عزیزم ۰ند تا بودن جنینهایی که برات انتقال دادن و ۰ند روزه بودن؟ بتات روز ۱۴ و ۱۶ چند بود؟

من طبیعی شدم سه ماه بعد میکروم

شش روز از پریودم گذشت نزدیک ده هزار بود ،دوروز بعدشم شد ۱۷۲۷۰

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه نرفتم یعنی همسرم مثل شمر ایستاد گفت حق نداری بری سونو حتی اجازه نداد ازمایش رو تکرار کنم. گفت دفع ...

آهان بسلامتی انشاءالله خوشگلتو بغل میگیری😘

من گفتم نرفتم برا ساک و اینا اشکال نداشته باشه😁

تازه همش دارم انتظار میکشم برم سونو الان هیچ احساسی ندارم

بعد صدای قلبشم میشه شنید یا نه؟فقط دکتر میگه میزنه همین

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
فداتشم.دقیقا اینا هم فقط یکیشونو خبر دارم رفته اونم چون سنش بالاتره.وگرنه بقیشون هنوز منتظرن طبیعی ح ...

من ک میگم این دوسال رو هم خیلی معطل شدیم کاش زودترازینا میکرو کرده بودیم.بازهم ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست

شوهرم یه پسرعمو داره ک مشکل داره.زنش ۲۲ سالشه و سه ساله ک ازدواج کردن.ازهمون روز اول دکتر گفته آی وی اف کنید ولی راضی نمیشن. دلم میسوزه میگم تا کی باید منتظر بمونن به چه قیمتی از الان جوونیشو بزاره پی غصه خوردن.ان شالله خدا کمکشون کنه ولی به قدری ضعیفه ک توی آزمایشگاه خصوصی همه فاکتوراش داغون بودن

خدا بخواهد همه چیز آسون میشه.

آنا جون بیاد فک کنم توبیخیم.همش شده داستان و دردو دل😅😅😅

من طبیعی شدم سه ماه بعد میکروم شش روز از پریودم گذشت نزدیک ده هزار بود ،دوروز بعدشم شد ۱۷۲۷۰

عزیزم بهت تبریک میگم.منم میکروم منفی شده خدا کنه مثل شما خدا سورپرایزم کنه .وای یعنی میشه؟؟؟ای خداااااا

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
خداروشکر تبریک میگم مشکلتون چی بود؟ اون ماه که باردار شده بودین کار خاصی کرده بودی؟

ذخیره تخمدانم کم بود همسرمم همه چیش خوب بود فقط مورفولوژیش پنج درصد نرمال بود.

نه هیچی جز دعا تو شبای قدر

عزیزم بهت تبریک میگم.منم میکروم منفی شده خدا کنه مثل شما خدا سورپرایزم کنه .وای یعنی میشه؟؟؟ای خدااا ...

انشاءالله عزیزم خدامعجزه میکنه❤

آره عزیزم   ،فردا ۶هفته کامل میشه

ای جاااان خدا رو شکر 

چراغ اینجا هر روز داره روشن تر میشه.قشنگ شده چلچراغ خخخخخ شکرت خدا که شاهد لحظات شادی دوستانم هستم.ان شاالله قسمت بقیه دوستان و منم بشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون