2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
میگم شما عزیزانی که ازمایش ایمنی انعقادی دادید. .میشه بدم یه دکتر ایمونولوژی واسم بنویسه بعد اگه مش ...

بله ایمونولوژیست می تونه بنویسه، من پارسال 1400 دادم،دو هفته بعد هم آماده شد و مشکلی نداشتم ولی بعضی مشکلات باید حداقل یک ماه قبلش دارو مصرف بشه

دلم می خواد س شنبه صدا قلب خوشگلش بشنوم

بچه ها من خیلی تشنم میشه ضعف هم می کنم نصف شب و سر صبح 

استراحتمم بیشتر تا بعد سونو قلب ان شا الله چون خونم طبقه 3اسانسور نداره زیاد بیرون نمیرم برممم اروم اروم میرم از پله ها 

از دکتر راجعبه پله نپرسیدم

دو بار لک دیدم البته فکر کنم 4بار. دوبار اول نفهمیدم لک 

بعد اسپرین قطع کردم ندیدم دیگه

دوبارع دیدم ک گفتن ادامه داشت انوکسا قطع کن ک ندیدم دیگ شکر خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای گفتی منم خوابم خیلی کم شده شبا اصلا خوابم نمیبره صبح زود هم از خواب میپرم  دیشب تا ۳ بیدا ...

دقیقاااا منم همینطورم

خوبه یه نفر مثه خودم پیدا کردم☺️ اخه معمولا تو بارداری میگن خواب بیشتر میشه

دلم می خواد س شنبه صدا قلب خوشگلش بشنوم بچه ها من خیلی تشنم میشه ضعف هم می کنم نصف شب و سر صبح  ...

عزیزم پله رو خیلی کم استفاده کن مگر در مواقع ضروری اونم خیلی یواش و قدمهای کوتاه

واقعا اینهمه روز خونه موندی؟! چه حوصله ای داری  من روز سوم تموم نشده بود زدم بیرون روز ۴ و ۵ ه ...

وقتی مشکلی نیست 8 ساعت خواب شبانه روزی کافیه، بقیه اش همه خودشون از ترس استراحت مطلق هستن اگر مشکلی نیست ولی اونهایی که لکه بینی و انقباض و هماتوم و... دارن اینا احتیاط داره 

اما خانم باردار کلا مراقب باشه خوبه 

استراحت مطلق بی دلیل ریسک تشکیل لخته خون داره که هم برای مادر و هم جنین خطرناکه

اندازه ساک رو بهت نگفت؟

نه نگفت ميگم خيليدسريع انجام داد در حد ٢٠!ثانيه كه ساك و فقط ببينه همين. گفت دو هفته ديگه برو سونو قلب شكمي. دكترا حرفه اين خيالت راحت دكتر منم تو بيمارستان آبان ميكرو ميكنه همكار دكتر طرازي. خودشون ديگه ميدونن چي واسه بيمارشون ضرر داره چي نداره. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مطمئنی؟شما الان تو هفته هفتمی دو روز دیگه میری تو هفته هشتم. البته اگه دکتر رفتی بهتر عجله نکنی من ف ...

آزی جون سلام

به سلامتی رفتین سونو؟ چخبر از جوجه ها؟😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
هر دو رو دارم ولی همین کافیه یا احتیاج به داروی دیگه هم دارم؟ شما می دونین این آزمایشها برای چیه؟

ترلا جان ،دوتا جهش هموزیگوت غلظت خون داری.....پس مشکل غلظت خون یاهمون انعقادی ر داری.چون از نوع هموزیگوت یه باید انو کساپارین وآسپرین مصرف کنی،انوکسانت هم شش هزار باید باشه به احتمال زیاد.....ممکنه بهت قرص ب۶ وآمپول ب۱۲ هم داده باشن

.

وامابحث ایمنی: یکی از سی دی هات نزدیک مرزه ،پس ممکنه بهت قرص پردنیزولون داده باشن،بعضی دکترا سرم آی وی آی جی هم تجویز میکنن اگرتعدادانتقال منفی تون قبلا بالا بوده باشه یاسقط مکرری باشین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.