2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
میگم شما عزیزانی که ازمایش ایمنی انعقادی دادید. .میشه بدم یه دکتر ایمونولوژی واسم بنویسه بعد اگه مش ...

انتقال خون تعدادی از ازمایشات رو داره

جواب هم ده روز تا دو هفته اماده می شه

بچه ها سن بارداریو چجوری حساب کنم؟ روز ۱۵ انتقال جنین ۵ روزه یعنی فردا ۵ هفته تمومه؟

15+5+14 میشه 34 روز یعنی تقریبا میشی 4 هفته و 6 روز، یعنی داره هفته 5م بارداری رو تموم میکنی و وارد هفته 6 میشی به سلامتی😍😍😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم منم اصلا سوتین نمیپوشم ولی خیلی سایز سینه هام ب چشم میاد ک کوچیک شده خیلی کوچیک شده میترسم خیلی

اگه حامله نبودی جشن پتو می گرفتیم اینجا، آخه سایز سینه رو چرا حساس شدی(با لحن نقی پایتخت)😁😁😁😁

عزیزدلم منم با مورفوی صفر کیفیت جنینام خوب بودن،فسقلای من تا کامپکت خودشونو رسوندن که یه مرحله مونده ...

خاکستری جون شما شیراز دنبال شیاف میگیردی پیدا نمیکنی ؟

بچه ها به نظرتون عادت ماهانه شدم دوباره بلافاصله برم واسه كاراي انتقال البته بايد اين سري بگم آزمايش ...

حتما تو پری سوم برو ولی اگر قصد انجام اون آزمایش ها رو داری الان انجام نده چون خطا داره از دکترت بپرس چند وقت بعد انجام بدی بهتره، من که فکر می کنم بعد پری سوم چون بدن به حالت طبیعی خودش برمیگرده بیشتر مواقع آزمایش ها رو بعد پری سوم بده جوابش که اومد بعد برو برای انتقال

حالا من دلم درد نمیکنه سینه هام خیلی درد میکنه دیشبم حالت تهوع گرفتم دراز کشیدم بهتر شدم رفتی تکر ...

اره اما هنوز نگزفتم جوابش و شما تکرار کردین یا گفت نیازی نیست؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من خسته شدم از خونه موندن   همش تو جام ...شوهرم میگه فعلا استراحت باش تا سونو قلب بری

واقعا اینهمه روز خونه موندی؟! چه حوصله ای داری 

من روز سوم تموم نشده بود زدم بیرون روز ۴ و ۵ هم مجبور شدم برم سرکار روز ۸ هم رفتیم پیک نیک

الانم که دایم در حال ورجه ورجم

مامانا در چه حد استراحت لازمه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم