2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
اره اوایل ک ازمایش داده بودم سینه درد داشتم ..زیر دلم  درد پریودی داشتم و نفخ و پا درد ....الان ...

منم فقط سينه درد دارم و خيلي گرمم ميشه . حالت تهوع يا اشتها نداري؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دوستان خوبم سلام من فردا مجدد از دارم لطفا برام دعا کنید همه چی خوب پیش بره😍😍😍

انشالله که بتات بالا رفته و خیالت راحت میشه

منم باید فردا زنگ بزنم تا اگه لازمه بتامو تکرار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فقط سينه درد دارم و خيلي گرمم ميشه . حالت تهوع يا اشتها نداري؟ 

اره بعضی موقع ها هم گرمم میشه بااینکه کولر روشنه ...نه زیاد حالت تهوع ندارم عزیزم ...شما الان چند هفته ای 

خدا جونم شکرررت  
دوستم منظورت چیه؟یعنی فقط غربالگری اول رو بریم؟

نه عزیزم من درمورد ازمایش کوادمارکر یا همون ازمایش غربال دوم‌میگم...درصد خطاش بالاست‌گلم.و معمولا وقتی سونو ان تی و ازمایش غربال اول خوب باشه دیگه نمیفرستن برای این ازمایش و فقط از هفته ی ۱۸ میفرستن برای سونو آنومالی...سونو برو گلم ولی ازمایشش اگه دکترت ننوشت اصرار نکن..چون ریسکو الکی میزنه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها میگم پریود دوم بعد از میکروی منفی با تاخیره؟یا سر موعد پریود میشم؟؟؟

خيلي احتمال تاخير هست خيليا با تاخير شدن ميگن طبيعيه خب چون بدن هورمون گرفته ممكنه يه كوچولو تاثير بزاره، منم تاخير داشتم، گويا تا يه هفته ده روز طبيعيه ولي معمولا سر يه هفته مياد

...
سلام بچه ها من باز رفتم تو فاز افسردگی☹ باوجود اینکه این چندروز کلا تفریح کردیم ولی روحیه م باز قا ...

خانومی نگران نباش

اسپرم همسر منم خیلی ضعیف بود مورفوش ۱ بود تعدادش هم کم بود

بگو رعایت کنه و مکملاشو بخوره

شما مگه چند تا اسپرم خوب میخوای نگران نباش پیدا میکنن

واقعا.یعنی با مورفو صفر جنین بلاست تشکیل شد؟؟؟ خوب الان حس میکنم شدیدا نیاز به ماهیتابه داشتم آنا ج ...

عزیزدلم منم با مورفوی صفر کیفیت جنینام خوب بودن،فسقلای من تا کامپکت خودشونو رسوندن که یه مرحله مونده به بلاست😁خلاصه برای جنینات انرزی مثبت بفرست😁❤ اونا میتووووووونن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره بعضی موقع ها هم گرمم میشه بااینکه کولر روشنه ...نه زیاد حالت تهوع ندارم عزیزم ...شما الان چند هف ...

منم ندارم حالت تهوع فقط يه روزايي ميلم به غذا زياد يه روزايي نه.. من ٦ هفته و ٦ روز شدم . هفته ديگه وقت سونو داده. شما چند هفته اي؟ 

سلام دوستانی ک تازه مامان شدن شما هنوز استراحتید یا نه ؟؟؟

من هنوز خونه مامانمم بیشتر دراز کشیده ام تو خونه راه میرم ولی بیرون نرفتم

والا منم نمیدونم باید چقدر استراحت کنیم

نمیدونم برم خونه خودمون یا ۹ ماهو خونه مامانم بمونم😂😂

سلام دوستانی ک تازه مامان شدن شما هنوز استراحتید یا نه ؟؟؟

من بله هنوز استراحتم يعني دكترم خيلي تاكيد كرد 

من هنوز خونه مامانمم بیشتر دراز کشیده ام تو خونه راه میرم ولی بیرون نرفتم والا منم نمیدونم باید چقد ...

سونو قلب نرفتيد هنوز؟ 

منم ندارم حالت تهوع فقط يه روزايي ميلم به غذا زياد يه روزايي نه.. من ٦ هفته و ٦ روز شدم . هفته ديگه ...

من ۵ هفته ام  دوتیر گفتن برم برا قلب ..دو تا ساک دید دکتر انشاللله دوم برم دوتاشم قلبشون تشکیل شده باشه 

خدا جونم شکرررت  
من هنوز خونه مامانمم بیشتر دراز کشیده ام تو خونه راه میرم ولی بیرون نرفتم والا منم نمیدونم باید چقد ...

نه من خونه خودمم ولی اصلا اشپزی  نمیکنم و هیچ کاریم ننیکنم   ...طفلی شوهرم از سر کار بیاد همه کارا رو میکنه 

خدا جونم شکرررت