2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
که لک لانه گزینی بود؟ این بتاش نمیدونم‌ چی میگه؟ امروز رسما گروه خانوادگیمون قمارخونه بوده خواهرزا ...

اره 😊😊😊😊😊

انشاللله هر چی صلاحت و بهترینها براتون پیش بیاد عزیزم😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  ناامید شدن از رحمت خدا گناه بزرگیه یادت باشه ما همه مادر میشیم فقط زود خیلی زود و خیلی ...

حق باشماست عزیزم ناامیدی گناهه

مشکل ما اینه ک همه چیز به جز تعداد صفره

بقیه جنین تشکیل میدن ولی منفی میشه ، ترس من اینه ک حتی جنین تشکیل نشه

بعضی وقتها واقعا کم میارم.فک کنم باید برم مشاوره 

بازهم باحرفات آروم شدم

سلام آنا جون و خانم های گل گروه

من امروز روز پنجمه پریودمه و از روز اول دوتا امپول پرگوریس میزنم(دو تا مودر یه آب تو یه سرنگ)

خودم آمپولمو میزنم و موقع هوا گیری یکمش در حد یه قطره می ریزه بیرون،،،بعد انگار یه قطره هم توی آمپول میمونه،وایه شماها هم اینطوریه؟؟؟

دوره قبل یادمه درد تخمدان داشتم وقتی آمپول زدم،فقط یادم نیست از روز چندمم درد شروع شد،الان اصلا انگار نه انگار ،خیلی فکرم مشغوله،نکنه تاثیری نداشته باشه،من ذخیرم یکه،سری قبل همش چهار تا تخمک داشتم،

نمیتونم با هیچ کس درد و دل کنم،بغض دارم،اگه این بارم نشه چی،کیفیت تخمکم انگار پایینه،😔😔😔😔

ببخشید جز اینجا نمیتونم با کسی حرف بزنم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم شوهر منم همینه حرکت ومورفوی صفر و تعداد 10 تا 20 میلیون

شما تا الان تا کدوم مرحله پیش رفتین؟جنین تشکیل شد؟بار چندمه ک ای وی اف میکنید؟

سوالا زیادن😀

پا گذاشتن تو این راه با این وضعیتی ک ماداریم کوهی از صبروتحمل میخواد

سلام آنا جون و خانم های گل گروه من امروز روز پنجمه پریودمه و از روز اول دوتا امپول پرگوریس میزنم(دو ...

عزیزم این یه قطره موندنا طبیعیه .ببین گلم من ذخیره ام به دهم درصد رسیده عملا یعنی هیچ.بار اول میکرو چهار تخکم هیچ کدوم جنین نشد با اینکه موقع آمپولا درد تخمدان هم داشتم.اما این سری با وجود اینکه دکتر میگفت کنسل میشه ولی در کمال ناباوری ۸تخمک ازم.کشیدن که سه تاش جنین شد.با اینکه درد تخمدان هم نداشتم....این دردها تلقینه به نظر من برا ما که حساس میشیم....گلم به این نتیجه رسیدم که تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته.بسپار به خودش و خودت راحت کن.اصلا دنبال علایم و درد و اینا نباش.فقط آرامش به ما تو این مسیر کمک میکنه.همه ما سختی کشیدیم و امیدمون به خداست....در ضمن ذخیره شما نسبت به ما عالیه...البته اینم بگم دکتر به من گفت بدنت جواب داده فقط طول میکشه داروها اثر کنه ...

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
مرجان جون شما كه تو آيتم ژن انعقاد خون مورد داشتين بقيه ي آيتم هاي معمولي انعقاديتون (منظورم آيتم ها ...

آره عزیزم اونا نرمال بودن. فقط دوتا ژنم جهش داشت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
شما تا الان تا کدوم مرحله پیش رفتین؟جنین تشکیل شد؟بار چندمه ک ای وی اف میکنید؟ سوالا زیادن😀 پا گذ ...

ده تا تخمک شش تا جنین سه تا انتقال دادم هر سه تام بلاست بار اول آزمایش من یکشنبه پنجشنبه روز یازده دادم اینجا که گفتم همه گفتن بیشتر میشه تا روز 14 

خانوما من احساس می کنم دارم پریود میشم میخوام شانسمو یبار دیگه امتحان کنم فردا برم آزمایش تیروئید بدم دوباره که شاید پایین اومده باشه بنظرتون باید ناشتا برم یا می تونم قرص تیروئیدو بخورم برم آزمایش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
فدات عزیزم عین عقاب بالا سرشم همه رو رعایت میکنه امیدوارم نتیجه بگیریم

افرین😁صددرصد عزیزم میگیری انشاللله شک نکن💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستانی ک تازه مامان شدن شما هنوز استراحتید یا نه ؟؟؟

تقریبا مطلق نه اما رعایت میکنم🍭❤