2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان .ولی ترا خدا کمکم کنید ، من از پریروز دستمال که میگذاشتم ترشحات قهوه ای کم رنگ داشتم امر ...

عزیزم ظاهرا این ترشحات نگران کننده نیستن تقریبا همه ی بچه ها داشتن

زنگ بزن به دکترت احتمالا شیاف اضافه میکنه

من تجربه ندارم ولی اینجا بچه ها رو میبینم ک به خیروخوشی پشت سر میزارن.نگران نباش ان شالله چیزی نیست

بچه ها از خواب بلند بشن جواب میدن🙂

همش شد ظاهرا و اکثرا و.....😆😆

سلام دوستان .ولی ترا خدا کمکم کنید ، من از پریروز دستمال که میگذاشتم ترشحات قهوه ای کم رنگ داشتم امر ...

سلام عزیزم نگران نکن خوتو استرس نداشته باش استراحتتو بیشتر کن با دکترت تماس بگیر تا اگه لازمه شیاف یا آمپولتو بیشتر کنی

خانومی نمیدونم چند وقته تو تاپیکی ولی به خدا خیلی از دوستامون اینجوری بودن اصلا خونریزی کردنا ولی الان ماشالله یا ماههای اخرن یا نی نی هاشون بغلشونه 

سونو واژینال شدین؟بتات چند بود من 4روز بعد تاخیر 2987بود 

من روز ۱۴ انتقال چهار هزار و خورده ای. آره سونو واژینال شدم. که هفته شش بودم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

مبارکت باشه مامان جووووووووون🍀🍃🐣

بسلامتی طی کنی این دوران رو❤😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اره نتونستم تحمل کنم پرسیدم گفت ازمایشگاه رنج خاصی نداره هر چی بالاتر بهتر گفتش ان شاالله برای هر دو ...

عزیزم ان شاءالله بالاتر میره ❤🐣 پیشاپیش مبارکت باشه جوجه 🍃☘

سلام عزیزم نگران نکن خوتو استرس نداشته باش استراحتتو بیشتر کن با دکترت تماس بگیر تا اگه لازمه شیاف ی ...

روز تعطیل نمیشه باهاش تماس بگیرم ، ترا خدا برام دعا کنید .من آمپول میزنم

خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

االهی شکرت.خبلی خیلی مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشحالمون کردی انشالله همه چی برات خوب پیش بره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

عزیزم نگران نباش ممکنه هماتوم باشه ک برا خیلیا بوده و با استراحت و شیاف برطرف شده فقط استراحت کن و داروهاتو درست مصرف کن تا فردا برو دکتر ببین چی میگه بهت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان آنا جون دکتر طرازی کدوم بیمارستان زایمان انجام میده؟از بیمارستانت راضی بودی؟برخورد پرسن ...

عزیزم بیمارستان آبان و نیکان.

من چندباری آبان رفتم برای پانکچر و هیسترو و انتقال.. از پرسنلش راضی بودم.

اونروزم زنگ زدم هزینه سزارینش رو پرسیدم.گفتن حدودا شش و نیم.

نیکان فک کنم یکم گرونتره.

سلام به همگی.بچه ها یه سوال داشتم من الان هفته 11 بارداریمم.از قبل از انتقال جنین تا حالا روزی 8 میل ...

عزیزم استرادیول به مرور کم میشه و قطع.. نگران نباش. من خودم تا سماه داشتم.

بخاطر پروژسترون هم من امپولشو تا سماه داشتم و بعد قطع شد .. البته چون لکه بینی داشتم شیاف ادامه دادم.

توام با دکترت مشورت کن. ولی اصولا تا سماه رو داری حتی بدون لک.

بچه ها به نظرتون عادت ماهانه شدم دوباره بلافاصله برم واسه كاراي انتقال البته بايد اين سري بگم آزمايش ...

عزیزم حتما ازمایشات رو بده و اگه احتیاج به دارو داشتی استفاده کن. اصلا عجله نکن❤

این دارو برای چیه؟؟؟

برا تحریک تخمدان..... 

از خانواده منوتروپین هاست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com