2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
قربونت برم عزیزم دشمنت شرمنده این حرفا چیه زحمت کدومه پس دوست به چه دردی می خوره بخدا من حرفایی که ا ...

فداتشم عزیزدل.همین که گفتی یه دنیا ارزش داره برام.چشم حتما حتما بهت خبر میدم اگه نتونستم پیدا کنم

شماها هم همه برای من مثل خواهر عزیزین.ان شاالله شادی تک تکتونو ببینم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم یادت باشه مامان ۱۱۰ هم روز نه بی بیش منفی بود اما شکر خدا بتاش عالی بود.....

سلام دوستان

آنا جون دکتر طرازی کدوم بیمارستان زایمان انجام میده؟از بیمارستانت راضی بودی؟برخورد پرسنل خوب بود؟من کلا ادم عجولیم باید همه چیزو زود بفهمم چ ب چیه خخخ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جون ببخشید ناراحتت کردم واقعا تو شرایط سختی گیر کردم شوهرم میگه نمیشه برا شنبه رفت تهران بخو ...

عزیزمممممم 😔انشالله سونوگرافی اشتباه کرده باشه به حق علی اصغرامام حسین انشالله شنبه دلت شاد بشه 

فداتشم عزیزدل.همین که گفتی یه دنیا ارزش داره برام.چشم حتما حتما بهت خبر میدم اگه نتونستم پیدا کنم ش ...

خدانکنه عزیزدلم انشالله همیشه سلامت باشین خودتو فرشته ی تو دلت😍

باشه عزیزم خبر بده انشالله که پیدا میشه و خیالت راحت میشه ...

مرسی برای دعاهای قشنگت یه الهی آمیییین بلند از ته دل گفتم اینجا تنهایی🙈😁

خاکستری جون ببخشید ناراحتت کردم واقعا تو شرایط سختی گیر کردم شوهرم میگه نمیشه برا شنبه رفت تهران بخو ...

فدات شم اخه نگین عزیزم.نمیتونم بگم غصه نخور بهش فکرنکن چون میدونم چقد سخته شنیدن این حرفا...چون به منم دکتر گفت اگه انومالی مشکل داشت باید بری برای ....

حتی گفتنش ادمو عذاب میده...عزیزم برات دعا میکنم.هم خودم هم دخترم هرلحظه برای خودت و پسر گلت دعا میکنیم. به دلت رجوع کن،اگه دکتری اونجا هست که بتونه کمکت کنه باهاش مشورت کن...من که دیوونه میشدم همش تو اینستا توی پیجای سونوگرافی میچرخیدم ببینم کسی مثل من بوده...ولی تو انقد خودتو داغون نکن فداتشم.اون نی نی الان به تو نیاز داره.بسپارش به خود خدا...منم خیلی موارد شنیدم که دکترا خیلی راحت اسم سقط رو اوردن ولی نی نی صحیح و سالم بوده.درکت میکنم بعضی وقتا خیلی بی رحمانه جوابمونو میدن دکترا...ولی تو فقط و فقط بسپارش به خدا.من شک ندارم نی نیت حالش خوبه و تو درنهایت بهترین تصمیمو میگیری...کاش میتونستی بری تهران عزیزدلم.ولی اگه نشدنیه حتما حکمتی داره...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزمممممم 😔انشالله سونوگرافی اشتباه کرده باشه به حق علی اصغرامام حسین انشالله شنبه دلت شاد بشه&nbs ...

ممنون عزیزم از دعات ان شاالله که همینطور باشه🤲

الحمدالله❤
عزیزم تقریبا همه دارن جمالزاده که پست به شهرستان هم داره نثار حسینی دکتر قمی شرابیانی یاسان

ممنون فداتشم...حالا منتظرم شوهرم خبر بده ببینم گیرش اومده یا نه❤😘

ممنون عزیزم از دعات ان شاالله که همینطور باشه🤲

راستی نگین جون مگه سونوی ان تی یا ازمایشت مشکلی داشت؟یا این موضوع ربطی به اون موارد نداره؟نمیتونی سلفری بدی؟یا اینا کلا فرق داره مبحثشون؟