2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
الهام جون می شه بگی چرا انتقالت رو با بیهوشی انجام دادی؟

من انتقال سومم هیسترو و خراش داشتم که اون موقع گفتن دهانه رحمت تنگه و انتقال بعدیت با بیهوشیه

ولی من اننقال قبلیها هم خیلی اذیت نمیشدما نمیدونم این جوری گفت منم هیچی نگفتم

ممنون عزیزم دوستم دوقلو بارداره روز ۱۲ بتاش ۹۰۰ بوده

بتا رو نمیشه باهم مقایسه کرد چون بعضیا جنین ۳ روزه یا ۴ یا ۵ روزه انتقال میدن و بتاها متغیره و اکثرا جنین پسر بتاهاشون کمتره یکی از دوستام پارسال جنین بلاست انتقال داد روز ۱۴ بتا داد ۷۰۰ بود و سه قلو باردار شد همه پسرر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم اخه نگین عزیزم.نمیتونم بگم غصه نخور بهش فکرنکن چون میدونم چقد سخته شنیدن این حرفا...چون به م ...

خدا این دکترا رو خوب کنه آخه وقتی خداروشکر مشکلی نبوده چرا باید دلتو بلرزونن، وقتی دلم میگیره میگم کاش یکی با بچه خودشون همینطور رفتار کنه،

قربون دختر ناز بندریت برم الهی که دعاش مستجاب بشه🤲

ما دیروز ساعت ۳ از خونه زدیم بیروم ۱۲ شب اومدیم بااون حالم وقتی رسیدیم همش تو سایتا دنبال مورد مشابه میگشتم تا چند ساعت تو سایتا بودم!

خدا خودش راه درست رو پیش پامون بذاره بازم خیلی ممنون عزیزم از دعاهای قشنگت امیدم به خدا و دعاهای شماست😙

الحمدالله❤
راستی نگین جون مگه سونوی ان تی یا ازمایشت مشکلی داشت؟یا این موضوع ربطی به اون موارد نداره؟نمیتونی سل ...

ان تیم خوب بود عزیزم غربال گری اولمم خوب بود، برا غربال دوم فقط AFP رو نوشته بود که عددش بالا بود که گفت بخاطر فشار خونت و ایناست،

دکتر اول گفت سلفری میفرستمت بعد بیخیال شد چون طول میکشه جوابش حاضر شه بقول خودش وقت سقط میگذره، کاش همون اول فرستاده بود سلفری بنظرم ما ivfها را بفرستن خیلی بهتره،

کلا دکتری دیشب رفتم میگفت سلفری چیزایی مثل سندروم و اینا رو مشخص میکنه واسه تو مربوط به رشد اندام هاست که نمیدونیم دلیلش چیه فقط با شوهرت مشورت کن همه چی  به عهده خودتونه!!

الحمدالله❤
ان تیم خوب بود عزیزم غربال گری اولمم خوب بود، برا غربال دوم فقط AFP رو نوشته بود که عددش بالا بود که ...

نمیدونم چی بگم عزیزدلم...ببین اگه خدا بخواد واقعا حرف دکترا هیچ اهمیتی نداره.کاش انا جون پستتو میدید و قضیه ی اون دوستی که دکترا همه بهش گفته بودن سقط کنه اما نی نیشو صحیح و سالم بغل کرده بودو میگفت...فعلا اروم باش و یه چیزی بخور جون بگیری.انقد خودتو عذاب نده عزیزدلم.نی نیهای ما صحیح و سالمن و سرسخت تر از این حرفا هستن

..دکترا فقط بلدن ته دل ادمو خالی کنن

من که همش تو فکرتم از این لحظه و دعا میکنم بهترینها سر راهت قرار بگیره دوست خوبم❤ شرایط سختی داری امیدوارم این داستانا رو بعدها به عنوان خاطره برای نی نیت و بقیه مامانا تعریف کنی 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم چی بگم عزیزدلم...ببین اگه خدا بخواد واقعا حرف دکترا هیچ اهمیتی نداره.کاش انا جون پستتو میدید ...

سپردم به خدا من که کاری از دستم بر نمیاد دکترا که دیگه اصلا کاری نمیکنن فقط خدا خودش به دادم برسه،

خودم همیشه میگم نی نی م قویه از اولشم قوی بود الهی که قوی بمونه...

عزیزم خیلی ممنون از مهربونیت و دعاهای قشنگت ان شاالله هر چی خیره برام پیش بیاد و ان شاالله همه نی نی ها سالم باشن🤲

الحمدالله❤
عزیزم شما ایران ای وی اف کردی یا اونجا؟ چون من خودم ۳ بار اونجا انجام دادم که نتیجه نگرفتم ۳ بار هم ...

سلام عزيزم بله من بلژيك هستم و همين جا ميكرو انجام دادم يه بار پانكچر شدم كه ٩ تا تخمك داشتم و ٥ تا جنين داشتم كه هر بار يكى برام انتقال دادن كه بار سوم مثبت شدم

من تمام تزريقات رو خودم انجام دادم بهم مركزى كه برام انجام دادن ياد داد بار اول كه چه جورى تزريق كنم و از اونجاييكه آمپولهاى من همشون آماده به صورت پن بودن من فقط درجه هارو بايد تنظيم مى كردم و اصلا كار سختى نبود و پروژسترون هم به صورت شياف داشتم و اگه هم عضلانى بود همسرم مى تونست برام تزريق كنه و حتما بعد از مثبت شدن مى تونين برگردين من بعيد مى دونم مشكلى وجود داشته باشه

سپردم به خدا من که کاری از دستم بر نمیاد دکترا که دیگه اصلا کاری نمیکنن فقط خدا خودش به دادم برسه، ...

نگین جون تاجایی که میتونی بیا تهران یه سونوگرافی معتبر که دوستانمون معرفی  کردن  انشالله ختم بخیر میشه 

سلام به همگی.بچه ها یه سوال داشتم من الان هفته 11 بارداریمم.از قبل از انتقال جنین تا حالا روزی 8 میل قرص استرادیول میخورم.میخام بدونم این قرصو تا کی باید مصرف کنم؟آخه رو جعبه قرص نوشته مصرف در بارداری ممنوعه.ضرری نداره این قرص؟در ضمن از اول روزی دو تا شیاف سیکلوژست 400 هم استفاده میکنم.بدون اینکه لک بینی یا مشکل خاصی داشته باشم.

بچه ها سن بارداریو چجوری حساب کنم؟ روز ۱۵ انتقال جنین ۵ روزه یعنی فردا ۵ هفته تمومه؟

انا جون همیشه میگفت ۲ هفته + سن جنین+ تعداد روز انتقال که برای شما فردا میشه ۳۵ روز یعنی ۵ هفته

نمیدونم چی بگم عزیزدلم...ببین اگه خدا بخواد واقعا حرف دکترا هیچ اهمیتی نداره.کاش انا جون پستتو میدید ...

خاکستری جون شما سایز سینه هاتون تغییر کرده ؟ من الان چن روزه سینه هام خیلی کوچیک شده قبلش بزرگ شده بود بخاطر بارداری الان دو س روز هستش خیلی کوچک شده خیلی نگرانم خیلی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود