2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامانا یه سوال، من امروز روز چهارم انتقالمه و تا اینجا استراحتم نسبی بوده فقط برای تزریق بیرون میرم اونم پیاده چون ۲۰۰ متر با خونه فاصله داره، حالا امشب اشکال نداره برم خونه خواهرم با ماشین و اونجا هم فقط روی مبل بشینم. چون کسی نمیدونه ای وی اف کردم نمیتونم دراز بکشم. اگه کسی می‌دونم راهنماییم کنه. مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا یه سوال، من امروز روز چهارم انتقالمه و تا اینجا استراحتم نسبی بوده فقط برای تزریق بیرون میرم ...

دیر برو که زود برگردی زیاد نشینی منم ۲بار رفتم مهمونی شبش یکم کمردرد داشتم اما دیر رفتم زود اومدم خونه🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

تارا_777# عزیزم حتما برام دعا کن💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

چرا دوتا من دعا میکنم سه تا باشه جوجه هات.....

مبارک خودت و همسرت......

اما دوستان منتطر رو ویژه دعا کن در کنار بقیه😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستان تهرانی،میشه کمکم کنید؟داروخونه ای که مطمئن هستید شیاف سیکلوژست داره میشه شمارشو بهم بدین؟ مم ...

گلم رویان فقط با نسخه میده ولی یه شماره ایی هست باید سرچ کنم میگه هر دارویی رو کدوم داروخانه داره، پیدا می کنم بهت میگم

ممنونم❤️ من ازم شنبه بود اما دیگه طاقتم طاق شده بود☺️🤭 ایشالا شما یکشنبه خوش خبری❤️

قربونت برم از دعای شماااا ان شالله..میگم شما چه علایمی دارید ؟ سینه هات درد میکنه ؟

خدایا شکرت ♥️ مرسی از معجزه قشنگت 
یعنی اگر آمپول hcg نداشتی یه بارداری شیمیایی بوده

نه اصلا نداشتم اما از مامای بیمارستان سوال کردم گفتن از نظر ما زیر ۲۵ منفیه ولی برای خودم سواله چرا بالا رفته و بعد پایین اومده

عزیزم شما ایران نیستی؟ چون منم ایران نیستم شرایطمون یه کمی مشابه هستش با این تفاوت که شما نزدیک زایم ...

سلام عزيزم نه ايران نيستم اميدوارم اين بار معجزه خدارو با تمام وجود حس كنى خوشحال مى شم بتونم برات مفيد باشم🙏🏼🌸