2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
ممنون عزیزم از دلداریت فقط کاش این روزا بگذره همش میگم کاش بیهوش بشم دیگه هیچی نفهمم بعد اینهمه بدبخ ...

عزیزم حتما بیا تهران برو فکر کنم نیلو یا امید خیلی خوبه غربالگریشون دقیق 

اونجا ها دستگاهاشون خوب نیست الکی استرس وارد میکنن.دکترا به خواهر من گفته بودن دور سر بچت خیلی بزرگ انقدر گریه کرد ه بود و تحقیق کرده بود دیده بود چه مشکلات بزرگی داره اگه اینجوری باشه و وقتی به دتیا اومد هم گفتن بزرگه دور سرش و اینا بردش ازمایش داد و بعدو گفتن هیچ مشکلی نیست خدارو شکر بچش الان ۵سالش سالم و سر و مورو گنده والا فقط استرس الکی میدن

🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یا خدااااا خیلی ناراحت شدم نگین جون  برای دل داغونت بمیرم خواهر ببین الان وقت گریه زاری نیست ...

خدا نکنه عزیزم😔

چکار کنم همش در حال غش کردنم تو مطب دکترسونوگرافی نتونستم از رو تخت پاشم خوبه شوهرم بود هی بادم زد بهم آب قند دادن تا تونستم پاشم برم واقعا بااین وضعیتم تصمیم گرفتنم کار سختیه،

برام دعا کنید خدا بهترین راه رو جلوم بذاره توکل به خودش...

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ناراحتتون کردم دیدم بچهها مثبت شدن خودمم ناراحت شدم که الان اومدم پست گذاشتم 😔 وای خدا از ده ...

انشاءلله ختم به خیر میشه عزیزم نگران نباش 

تو خوب باشی نی نی هم خوبه 

تو سونو خیلی اشتباه میشه ، دور و اطرافمون چقد زیادن خانومایی که الان بچه سالم بغلشونه ولی تو بارداری گفته بودن باید سقط کنی 

تو قوی و محکم باش مطمئنا چیزی نیست❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
نگین جون اگه تهران اومدی سونوی دکتر سعادت تو سعادت اباد دستگاهش خیلی خوبه. البته احتمالا جاهای دیگه ...

قربون محبتت عزیزم کاش تهران بودم اینجاها رو میرفتم، من تهران و زیاد نمیشناسم اون موقع ها که میرفتم ابن سینا یبار تنها بودم تو ایستگاه راه آهن ۸ ساعت تنها نشستم تا قطار حرکت کنه تا این حد!

الحمدالله❤

دوستاي خوبم به هر سه مامان خوشگل خيلي تبريك ميگم انشاالله نينياتونو صحيح و سالم بغل بگيريد واسه منم حسابي دعا كنيد اگر يه باز ديگه بگين اينسري با سرياي قبل انتقالتون چه كارهايي كردين كه مثبت شد خيلي ممنون ميشم

سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

الهی شکرررررت

تارا جونم مامان شد تبریک میگم عزیزم🌹😘

خاله جون یا بهتره بگم خاله جونی ها خوش اومدید به دل مامانتون سفت بگیرید و مامان رو اذیت نکنید 😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم حتما بیا تهران برو فکر کنم نیلو یا امید خیلی خوبه غربالگریشون دقیق  اونجا ها دستگاهاشون ...

کاش تهران بودم میترسم تا بلیطی گیرم بیاد دیر بشه ولی ممنونم از راهنماییتون زنگ میزنم این مراکز ببینم چی میگن خیلی ممنون عزیزم

الحمدالله❤

آرامش جان من طبعم خيلي سرده از يه ماه قبل انتقال چه كارا كردي رحمت گرم شد ؟

بادكش اينا هم انجام دادي 

تا روز انتقال گرمي ميخوردي ؟

لطفا هر كي هر چي ميدونه بگه خيلي كمكه

سلام آنا حون آنا جون اگه تو دوهفته قبل از تخمک کشی گرمیجات زیاد بخوریم بده من دخیرم پایینه میخوام ...

عزیزم منم عین خودتم.ژل رویال فوق العاده اس تجربه دارم که میگم ها...تو سونوها دکتر گفت بدنت به داروها میکرو جواب نداده وقرار شد میکرو کنسل بشه ولی رفتم خونه و شروع کردم به خوردن ژل رویال.به طور معجزه آسایی روز پانکچر ۸تخمک داشتم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نه گلم، تو کاتالوگ شیاف سیکلوژست نوشته تا 38 روز بعد از تایید بارداری باید ادامه پیدا کنه، فکر کنم ت ...

خوب کلا میخوام بدونم آی وی افی ها تا کی شیاف باید استفاده کنن؟ الان به این دکتر جدیدم بگم میگه مشکلی که نداری لکه بینیتم که قطع شده پس شیاف لازم نیست!

جواب من منفي شد انشاالله سه تاي ديگه با خبر خوب بيايد براي منم دعا كنيد سريه بعد انشاالله

سلام عزیزم ناراحت شدم انشاءلله خدا بزودی زود یه معجزه شیرین بهت میده 

💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
عزیزم منم عین خودتم.ژل رویال فوق العاده اس تجربه دارم که میگم ها...تو سونوها دکتر گفت بدنت به داروها ...

واقعا دارم میخورم،چند روز خوردید شما؟؟؟ذخیرتون چنده؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،