2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
خاله ارمغان انشالله بزودي قسمت شما بشه اين 1137 واسه روز 15 انتقال زياد نيست؟ يعني ممكنه دوقلو باشه ...

زیاد چیه خیلی هم خوبه دختر. ایشالا که دوقلو بشه برات حالشو ببری😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 12 خرداد بودم الان برم ازمایش زوده به نظرت سه تا بلاست داشتم بی بی نذاشتم علامتی هم ندارم 

رطب خورده منع رطب چون کند؟

ولی خب اگه می تونی جلو‌خودتو بگیری و دیرتر بری بهتره که بتات هم انشاءالله حسابی بالا رفته باشه و دوباره نخوای استرس داشته باشی مثه من😊

به هر حال امیدوارم جوابت یه بتای تپل و عالی باشه❤️

سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

ای جاااانم مبارکت باشه خاااانم..دعا کن به حق این اذون قسمت بقیه ما هم بشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

وای چه تایپیک پر برکتی.تقریبا تموم بچه های فعال تیکر دار شدن..دعا کنین قسمت بقیه هم بشه این لحظات ناب

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
خاله ارمغان انشالله بزودي قسمت شما بشه اين 1137 واسه روز 15 انتقال زياد نيست؟ يعني ممكنه دوقلو باشه ...

دوستم مبارکت باشه خداروشکر که مامان شدی.خوشحالم واست مطمئن بودم که بارداری .من روز 14انتقال آزمایشم 1920بود.از دوتا یه دونه ش گرفت.الهی قربونش بشه مامان

سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

دیدی تارا حالا بیام بزنمت با ماهی تابه آنا جون هی ما گفتیم لک لانه گزینیه هی تو گفتی نه من میدونم نیست

هی بچه ها گفتن حامله ای هی تو گفتی فکر نمیکنم🤔

وایییییییییییییییی یادم رفت اول ذوق کنم از صبح منتظر بودم این دیدی ها رو بهت بگم🤣🤣خیلی خوشحال شدم خدایا شکرت

بتاتم بالاست انشاللللللله۲قلو بارداری به سلامتی عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷😙😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

میگم بچه ها نشاسته رو از چند روز قبل و بعد انتقال بخورم  ؟چطوری آماده اش کنم؟

وای چه تایپیک پر برکتی.تقریبا تموم بچه های فعال تیکر دار شدن..دعا کنین قسمت بقیه هم بشه این لحظات نا ...

عزيزم انشالله بزودي زود قسمت همه منتظرا 

مخصوصا اونايي كه تو اين تاپيك با دادن اطلاعاتشون به همديگه كمك ميكنند

خدايا در سرزمين آنا دانا هيچ مادري چشم انتظار نمونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
میگم بچه ها نشاسته رو از چند روز قبل و بعد انتقال بخورم  ؟چطوری آماده اش کنم؟

من بجاي نشاسته فالوده ميخوردم كشف شوهري بود گفت فالوده هم از نشاسته است تازه خوشمزم هست  

آخه يبار نشاسته خوردم سه روز معده درد داشتم  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام آنا حون

آنا جون اگه تو دوهفته قبل از تخمک کشی گرمیجات زیاد بخوریم بده

من دخیرم پایینه میخوام ببینم چیا بخورم همین تخمک هایی که دارم کیفیتشون خوب باشه،و رحمم قوی بشه واسه لانه گزینی

سری قبل همه رو میدونستم الان عین خنگ ها هیچی نمیاد تو ذهنم،😳😳

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،