2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب من منفي شد انشاالله سه تاي ديگه با خبر خوب بيايد براي منم دعا كنيد سريه بعد انشاالله

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما مطمینم با این تجربیاتی که تو این گروه کسب کردی دفعه دیگه صد در صد انشاللله و به امید خدا مثبتی.منم قبل عید وسطای انتقال سومم با این تاپیک اشنا شدم و کاری نرکدم منفی شد اما از وقتی منفی شدم همه تجربیات بچه هارو انجام دادم و توکل کردم به خدا و اینبار خداروشکر جواب گرفتم.انشاللله به حق خود ۶دا که از رگ گردن بهمون نزدیک تره اینبار جواب میگیری عزیزم👐💖🌷به خدا میسپارمت خودش انشاللله اینبار ببردت به راه درست من اینبار گفتم خدایا منو ببر تو راه درست ک کارهای درست انجام بدم که مثبت شه واقعا خودش همه چیز و جور کرر😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الان بهش گفتی؟ چی گفت🤣🤣🤣امان از این کاراگاه بازیای ما

شاخ در اورد. گفتم رفتم از دادم یهو قیافش رفت تو هم نگران شد. اخه منم خودمو کمی ناراحت نشون دادم. بعد یهو گفتم فکر کنم داری بابا میشی و چشماش از خوشحالی برق زد❤️

خدا کنه همه منتظرا به زودی دامنشون سبز شه و هیچ زنی در انتظار بچه نباشه خیلی سخته واقعا

جواب من منفي شد انشاالله سه تاي ديگه با خبر خوب بيايد براي منم دعا كنيد سريه بعد انشاالله

عزيزم انشالله دفعه بعد يك مدت بخودت استراحت بده 

همه ما يكروز مادر ميشيم دير يا زود اينو مطمئن باش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انشالله که خدا خودش راه درست رو بزاره جلو پات و بهترین ها برات اتفاق بیوفته عزیزم  توکل به ...

آزی جون رفتین سونو؟،🤗😘😍🤩

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیز دلم انشاءالله خدا به زودی دلتو شاد می کنه😍 مطمین باش به لطف و بزرگی خدا❤️

مبارکه‍ههههههه

برمن هم زودی همین الآن وهم سرنمازت دعاکن،  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بخدا این چند روز تو جهنم بودم شوهرم میگه تو قبل از هرچیزی خودتو میکشی دلم برا شوهرم و مامانمم میسوزه ...

نگین جون من تخصصی ندارم ولی کم خودتو سرزنش کن عزیزم این که دیگه دست ما نیست خواست و حکمت خداست بجای این همه استرس آروم باش و درست تحقیق کن و تصمیم بگیر عزیزم خیلی سخته عزیزم ولی به نظرم حالا که انقدر سختی کشیدی حتی اگه میتونی بیا تهران پیش ی دکتر خوب و مشورت کن بعد تصمیم بگیر

دعا میکنم خدا برات معجزه کنه مثل دوستمون که بچش سالم به دنیا اومد 🙏🙏🙏

خدا جونم شکرت...
ان شاالله عزیزم ممنونم ازت توکل به خدا

چندتا دکتردیگه هم برو.جاهاییکه دستگاه سونوشون قوی باشه وسونوگراف ماهر باشه.

آن شاالله 

چیزی نیست ودلت شادمیشه

خانومی اشکال نداره میدونم سخته خودم سه بار این حسو تجربه کردم الان هرچی بگم اروم نمیشی از خدای مهربون میخوام بهت ارامش بده و انشالله خیلی زود دلت شاد بشه

عزيزم انشالله دفعه بعد يك مدت بخودت استراحت بده  همه ما يكروز مادر ميشيم دير يا زود اينو مطمئن ...

منتظرخبرخوشیم

مبارکه‍ههههههه برمن هم زودی همین الآن وهم سرنمازت دعاکن،    

در جریانم شما دعات ویژه است سهیلا جون. همین الان اگه خدا قبول کنه برات ایت الکرسی خوندم و فوت کردم زودی بزن به صورتت😀

انشاءالله خیلی زود دل شاد میشی عزیزم😍