2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
جواب من منفي شد انشاالله سه تاي ديگه با خبر خوب بيايد براي منم دعا كنيد سريه بعد انشاالله

حتما خیریتی داره...

ا😔😔😔😔😔انشاله خیلی زود دلشاد بشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسی جون به من بگو که همتون مثبت شدید🤗

مریم جون لطف خدا شامل حالم شده و بتام مثبت بود البته عددش ۴۰ هست.

تارا جون و الهام جونم ایشالا ظهر قراره خبر بتای تپلشونو بدن😍😍😍

الین جون متاسفانه منفی شد☹️ ایشالا به زودی خدا براش جبران کنه❤️

نگین من چی شده؟؟؟

سلام مریم جون ببخشید امروز اومدم با یه خروار غصه😭 تو این چند روز چند بار سونو آنومالی رو تکرار کردم همش میگن اندازه پاها به دور سرش نمیخوره زودتر تصمیم بگیر برا سقط بخدا دارم دیوونه میشم حتی درست باهام حرف نمیزنن یبار هم گفتن برو همون یزد که ivf کردی خودشون بهت مجوز سقط بدن میخوان گردن خودشون نباشه همش پاسم میدن این دکتر اون دکتر😭

الحمدالله❤
مریم جون لطف خدا شامل حالم شده و بتام مثبت بود البته عددش ۴۰ هست. تارا جون و الهام جونم ایشالا ظهر ...

مبارک باشه عزیزم😍😍😍انشالله که اونها هم عصر خوش خبر هستن

الین جان هم انشالله با معجزه خدا دلش شاد میشه

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 این امید ابدیه عزیزم خیلی شادم شاد💃💃💃 ...

ممنونم ازت مریم جون😘😘😘 انشاءالله معجزه خدا خیلی زود تو دلت لونه کنه و همه چیز همونی بشه که می خوای❤️ الهی امین🙏

اخه من دیگه پیش اون دکتری که ivf شدم نمیرم دکترم عوض شده .هفته های اول که لکه بینی داشتم ولی تو سونو ...

نه گلم، تو کاتالوگ شیاف سیکلوژست نوشته تا 38 روز بعد از تایید بارداری باید ادامه پیدا کنه، فکر کنم تایید بارداری منظورش آزمایش باشه، ولی دیدم دکتر بعد از قطع شیاف و آمپول معمولا پورلوتون تجویز می کنه تا آخر بارداری، به همین دکتری هم که الان تحت نظرش هستی بگی بلده راهنماییت کنه

منم همین کارو کردم😜 اگه بهش می گفتم دعوام می کرد و نمی ذاشت .

الان بهش گفتی؟ چی گفت🤣🤣🤣امان از این کاراگاه بازیای ما

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ببخشید ناراحتتون کردم دیدم بچهها مثبت شدن خودمم ناراحت شدم که الان اومدم پست گذاشتم 😔 وای خدا از ده ...

نه عزیزم خوب کاری می کنی میگی ما اینجاییم کنار هم تو شادی، غصه استرس همه چی کنار همیم چون فقط ما همو درک می کنیم نه هیچ کس دیگه

انشالله انتقال ميدي و مثبت ميشي عزيزم يك سوال داشتم اين آيه اي كه امضاته معنيش چيه؟ من از ظالمين هس ...

ان شاالله ولی شوهرم تازگیا بیکار شده.کلی هم دنبال کار گشتیم..بیکاری هم اضاف شد روی بقیه مشکلا خخخخخ بچه ها خداییش اگه اصفهان کاری سراغ داشتید و کسی رو سراغ دارین یه ندا به من بدین...بخدا ثواب داره

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام مریم جون ببخشید امروز اومدم با یه خروار غصه😭 تو این چند روز چند بار سونو آنومالی رو تکرار کردم ...

انشالله که خدا خودش راه درست رو بزاره جلو پات و بهترین ها برات اتفاق بیوفته عزیزم  توکل به خدا

عزیزم مبارکه به سلامتی ان شاالله چون زود رفتی بتا پایینه نگران نباش . برای منم دعا کن 

عزیز دلم انشاءالله خدا به زودی دلتو شاد می کنه😍 مطمین باش به لطف و بزرگی خدا❤️