2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
انشالله انتقال ميدي و مثبت ميشي عزيزم يك سوال داشتم اين آيه اي كه امضاته معنيش چيه؟ من از ظالمين هس ...

عزیزم ذکر یونسیه هستش.حضرت یونس با خوندن این ذمر از دهن نهنگ نجات پیدا کردن و خیلی مجرب هستش ..معنیش:جز تو معبودی نیست منزهی تو,من از ستمکاران بودم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام بچه ها خوبین؟ من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭 چند روزه نه خواب داشتم نه ...

عزیزم خیلی متاسفم که این جور شدی ولی بارها موارد شبیه شما رو هم تو تاپیک هم تو اطرافیان دیدم که الان بچه هاشون سالم بغل مامانشون هستن، نمونه بارزش روشانیلو این تاپیک بود که خیلی چیزای وحشتناکی بهش گفته بودن، اونم رفت دنبال سقط ولی هر بار خدا سنگ جلو پاش می انداخت و خودش اصلا دیگه به بچه فکر نمی کرد، مادرش مریض شد مجبور شد از اون نگهداری کنه با وجود بارداری، هزارتا چیز سنگین بلند کرد، دنبال سقط غیر قانونی هم رفت و نشد ولی خدا رو شکر دخترش سالم دنیا اومد، ان شاء الله مال شما هم همین میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی دردت کم بود؟؟؟ آمپول فشار زدن بهت؟ من میتونم💪 من میتونم💪 من میتونم😭 😉

اره عزیزم من چون تو همین نینی سایت از دوستان هم دوره ایم که کلاسای قبل زایمان میرفتن یاد گرفتم که نفس عمیق بکشم....

کارم فقط  دعا و یاد خدا بود و نفس عمیق....هم تختیا فحشم میدا ن😥

من فقط چون پسرم درشت بود بعدش بخاطر بخیه هام اذیت شدم باور کن که الان میبینم چقدر درد بخیه خنده دار برام دردناک بود😂خجالت میکشم که جلو دوستای شوهرم که اومده بودن دیدن پسرم موقع نشستن چنان دادی زدم که مامانم از اشپزخونه پرید بیرون😂😂😂

مطمئن باش درد راحتیه اگر راحت بگیری...  

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره بیار یکی محکم از طرف خدا بزن تو سرم حقمه.😜 خل شدم .نمی دونم چمه یه لحظه می خندم یه لحظه اشکام م ...

مسی جون به من بگو که همتون مثبت شدید🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
۱۸ هفته هستم شاید یکم بیشتر، قبلنا چون ابن سینا میرفتم زنگ زدم بهشون خواهش کردم راهنماییم کنن اونام ...

روشانیلو هم پیش حنطوش زاده رفت ولی الان یادم نیست چی بهش گفته بود ولی با توجه به این که خیلی این دستگاه ها خطا دارن الکی نترس، اگه نامه بگیری برای نسل امید تو تهران هم خیلی خوبه، خیلی هم دقیقه دستگاه هاشون، ولی خب خدا هم نیستن

بچه ها من رفتم از دادم جوابشم گرفتم نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت😭😭😭😭😭😭 حداقل یه روزنه امیدی ...

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

این امید ابدیه عزیزم خیلی شادم شاد💃💃💃💃💃💃💃

عدد بتا همین که هست مطمئن باش به درگاه خدا..

التماس دعا

من پیش دیباوند پرونده دارم ولی چون صبح میشینه دیگه نتونستم باهاش ادامه بدم و رفتم پیش نقاب البته چو ...

من فعلا تصمیم قطعی نگرفتم برای رفتن پیش دکتر دیباوند ولی اگه صبحاباشه نمیتونم پیشش برم ببخشیدباران جون میشه شماره تماس وادرس دکترنقابم برام بزارین شایدخاستم برم پیش اون راستی دکتراقاست یاخانوم 

ان شاا...مشکل شماام حل بشه زودی مامان بشین 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
نگاه ویژه خدا گوارای وجودت.. تو این لحظه ها برا ما هم دعا کن.اگه میشه یه آیت الکرسی هم منو مهمون کن. ...

ممنونم عزیزم😘

خوندم برات عزیزم و اگه قابل باشم دعاگوی شما و همه منتظرا هستم همیشه. همیشه برای همه دعا می کردم و‌می کنم خیلی زود نتیجه بگیرن یا با معجزه خدا طبیعی باردار شن یا همون دفعه اول جواب بگیرن و‌کمتر سختی بکشن.انشاءالله به زودی میای خبر مادر شدنت رو‌ می‌دی😍❤️

ببخشید ناراحتتون کردم دیدم بچهها مثبت شدن خودمم ناراحت شدم که الان اومدم پست گذاشتم 😔 وای خدا از ده ...

نگین من چی شده؟؟؟

عزیزم خیلی متاسفم که این جور شدی ولی بارها موارد شبیه شما رو هم تو تاپیک هم تو اطرافیان دیدم که الان ...

ممنون عزیزم😔 دیروزم برا اکو رفته بودم تو مطب داشتم گریه میکردم خانمه میگفت بخدا بمنم گفته بودن بجه ت کلا بینی نداره و هزار تا عیب دیگه بعد پسرش سالم تو بغلش بود، ولی وقتی چند تا دکتر نیریزن سر آدم هی نظر منفی میدن آدم چی میتونه بگه،

رفتم تاپیکاشو پیدا کردم دیدم بنده خدا چقدر اذیت شده بچه شم سالم بوده، توکل به خدا...

الحمدالله❤
محدثه جون من هميشه به ياد شما هستم و اگر قابل باشم دعاگو ، ان شا الله كه همه چيز خوبه و ني ني ات رو ...

وای ممنونم عزیزم امیدوارم گل پسرت به سلامتی وشادی بیاد بغلت . خوشحالم از داشتن دوستانی مثل شماها که انرژی به آدم میدید 😚😚

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ممنونم عزیزم😘 خوندم برات عزیزم و اگه قابل باشم دعاگوی شما و همه منتظرا هستم همیشه. همیشه برای همه ...

عزیزم مبارکه به سلامتی ان شاالله چون زود رفتی بتا پایینه نگران نباش . برای منم دعا کن 

خدای مهربونم شکرررررت .