2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045613 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما انتقالتون‌چه تاریخی بود؟وجنین‌چند روزه انتقال دادین و تاریخ اخرین‌پری تون کی بود و طبق سونو‌الان ...

۲۲ اردیبهشت پریودیم ۴ اردیبهشت طبق سونو ۷ هفته طبق  حساب دکتر ۶هفته و۵ روز  جنینممم ۵ روزه بود

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ببخشید عزیزم یه سوال دارم شما وقتی پانکچر هم داشتی میرفتی سرکار؟؟؟ من میترسم موقع پانکچر برم سر کا ...

منم ذخیره ام بالا بود سر کار هم میرفتم ولی از روز اول پری روزی سه تا سفیده تخم مرغ می خوردم🤮🤮🤮 بعدش نزدیک پانکچر کردمش روزی 4 تا، خود رویان هم گفت بعد پانکچر روزی 8 تا بخور، که خدا رو شکر هایپر نشدم با وجود 18 تا تخمک و 23 تا فولیکول

نه عزيزم اينجا اينجور كلاسها از طرف بيمارستان اينا نيست مگر اينكه خودم مى خواستم ثبت نام كنم جا ...

من دوست داشتم شرکت کنم اما با وضع استراحتی که داشتم نشد.... منم جسته گریخته از اینترنت اطلاعات گرفتم. حالا درست و غلطشو نمیدونم

خدا میدونه اون شب چه جینگولک بازیایی در بیارم😅

منم ذخیره ام بالا بود سر کار هم میرفتم ولی از روز اول پری روزی سه تا سفیده تخم مرغ می خوردم🤮🤮🤮 بع ...

راست میگی عزیزم؟؟؟؟؟؟

واااااای خیلی خوشحال شدم 

من وقتی به پانکچر فکر میکنم استرس شدیدی میگیرم.اونم بخاطر اینکه میرم سرکار دوس ندارم مشکل واسم پیش بیاد

سفیده هرچقدر لازم باشه میخورم

شما همینو رعایت میکردی؟؟؟؟؟

کلا رژیمت چطور بود

اینقدر سوسول نیستما ترس اینو دارم بقیه بفهمن دارم میکرو میکنم وگرنه هرچه درد داشته باشه بجون میخررررم

وای رویا منم یادم موقع زایمان ماه اخر شیراز بودم خونه مامانم شوهرم مشهد😣 25 روز  قبل زایمانم ...

خوش به حالت مریم جان 

دکترم از دوستای خانوادگیمون  بود حتی پیشنهاد زایمان طبیعی هم بهم نداد نمیدونم چرا!؟مستقیم گفت تو که باید سزارین بشی هرچی همسرم گفت لااقل بپرس مشکلم برای زایمان طبیعی چیه گفتم نه دیگه اگه میشد حتما خودش میگفت. بعدش وقتی سزارین رو دیدم پشیمون شدم از کارم به خدا هرچیزی طبیعیش بهتره البته اگه برای ادم ضرر  نداشته باشه. 

ميشه حالا كه اينقدر مامان پراز آرامشي هستين براي منم دعا كنين اين روزا رو ببينم من ٩ انتقالمم 🌹🌹 ...

کار هر روز و هر شب من دعا کردن برای بچه های این تاپیکه

خدا انشالله قسمت همه بکنه و تا وقت مناسبش به قلبمون آرامش بده

راست میگی عزیزم؟؟؟؟؟؟ واااااای خیلی خوشحال شدم  من وقتی به پانکچر فکر میکنم استرس شدیدی میگیر ...

آره دقیقا منم حسابی نگران کارم بودم، از همه مهمتر نمی خواستم خانواده‌ام بفهمن، همش تخم مرغ بود غذا هم پر پروتئین مثل مرغ و گوشت و کباب یعنی از هر چی گوشت نفرت داشتم اون موقع

من بابته یکروز اختلاف نگرانم.اره رفتم دوقلو دارم.الان شش هفته و دوروزم طبق سونو و پریود یکیه.اما طبق ...

اووووو.... نگرانی هاتو نگه دار بعدا لازمت میشه😊

یه جایی میرسه که تاریخ سونو  دو هفته اختلاف داره.... از الان بگم که دو هفته اختلاف هم تو هفته های بالا نرماله. پس یعنی کلا نگران نباش😉