2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
اوووف چه پنج شنبه اي بشه با مامانهاي جديد  الهام  الين  مسي  تارا  مسي ...

اره پنجشنبه اینجا رو می ترکونیم😍😍😍😍

من دفعه سومه

دو دفعه قبلی هر دفعه سه تا جنین بلاست برام می ذاشتن جنینام فریز بودن. ایندفعه دوتا فرش برام انتقال دادن ۴ روزه بودن. 

لک هم نه چیزی ندیدم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پنجشنبه اینجا رو می ترکونیم😍😍😍😍 من دفعه سومه دو دفعه قبلی هر دفعه سه تا جنین بلاست برام می ...

انشالله اين دفعه مثبتي
ايمني انعقادي آز دادي؟ لوله هاتو چك كردن؟ اگه دوست داشتي دكترتم بگو 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله یادمه من بعد از منفی شدن تا بهمن ماه صبر کردم که برم برای هیسترو بازم انجام ندادم گفتم بعد عید م ...

ای جانم مبارکت باشه خانومی

چی از این بهتر😍😍😍😍😍 انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی جونی رو به سلامتی بغل کنی🙏🙏♥️♥️

من قورمه سبزي خوردم كلي هم خوردم! پنج شنبه هم جايي باغ مهمونمون كرده بودن كلي زعفرون رو پلو بود تا ج ...

زبونتو گاز بگیر نی نی هات ناراحت میشن. دور از جون. من مطمینم  الان همشون لم دادن گوشه دل ننه شون😄

ای جانم مبارکت باشه خانومی چی از این بهتر😍😍😍😍😍 انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی جونی رو ...

قربونت عزیزم همچنین برای شما 

البته که فعلا درگیر مشکل فیبرومم هستم لطفا برام دعا کنید  

سلام بهار جون خوبي؟

مهیا جون دو بسته قرص ضدبارداری خوردم که برم واسه تخمک کشی الان میگن تیروئیدت بالا رفته مجبورم قرصو قطع کنم پریود بشم بازهم باید صبر کنم اول با خودم گفتم قرصو تا جمعه ادامه بدم شاید هفته دیگه تا موقع پریود بیاد پایین بعد میترسم بی فایده باشه میخوام دیگه از امشب قرصو نخورم برم فعلا لولمو عمل کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشالله اين دفعه مثبتي ايمني انعقادي آز دادي؟ لوله هاتو چك كردن؟ اگه دوست داشتي دكترتم بگو  

قربونت. ان شاءالله همه با هم😍

ببخشید سوالا زیاد بود دکتر یادم رفت. من دکترم دکتر فرهنگ ادیب هست.از ایمنی انعقادی هم بعد انتقال منفی اول دادم معلوم شد مشکل انعقادی دارم. لوله هامم هر دو هیدرو شدید بود نه ماه پیش عمل کردم برداشتنشون . لاپرا و هیسترو باهم داشتم

تو دوتا انتقال اول سل تراپی هم داشتم. انتقال دوم خراش هم داشتم. با وجود ضخامت اندو خوب و جنین هایی که دکتر گفت عالیه خدا نخواست برام. ولی ایندفعه هیچ کار اضافه ای برام نکردن. 

عزیزم دوتا ژن غلظت خون رو ندادی؟

نه انگار.

راستش اول که رفتم ، طرازی گفت غلظت داری ، آسپرین رو بخور. بعد آز رو نوشت.

که البته آزش اینا نبود ، پروتئین سی و اس و .... بود که مشکلی نداشت جز ویتامین دی ک آمپولشو داد.

بعدش خودم رفتم دکتر زنان شهرمون گفتم اینا رو بنویسه ، توی لیست بود اونایی که برای غلظت خونه ، اما نمیدونم چرا ننوشت.

شاید یادش رفته.

فک کنم باید اون دو تا رو هم برم بدم.

اما توی همینام IgGمشکل داره و بالاست.نمیدونم واسه چیه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
درسته البته خودمم همین لولمو یبار عمل کردم ولی بخاطر تب هی میخواستن نگهم دارن

بهار جان من لاپرا کردم برای لوله ها همون روز مرخص شدم. بستگی به حال عمومیت داره. اگه حالت خوب باشه زود مرخص میشی

قربونت. ان شاءالله همه با هم😍 ببخشید سوالا زیاد بود دکتر یادم رفت. من دکترم دکتر فرهنگ ادیب هست.از ...

گاهي همين كارهاي اضافي مانع ميشه انشالله اينبار مثبتي 

منم همين دفعه اول رفتم خراش آندومتر به توصيه زرناني خدايا منو ببخش.

بعدم  زرناني برام پردنيزولون رو گفت با روش Taper مصرف بشه يعني من از 1.5 ماه قبل انتقالم پردنيزولون مصرف كردم هي پله اي كمش كردن يك هفته قبل انتقال كلا قطعش كردن . هركي هم بهم رسيد گفت انتقال اولته چطوري سر از پيش زرناني درارودي تو؟! گفتم هيچي ديگه من بايد از همه چي سر دربيارم مديونيد فكر كنيد فضولم فقط خيلي كنجكاوم.

خلاصه اگه مثبت نشم تقصير خودمه كه رفتم پيش زرناني

انشالله هرچهار تامون پنجشنبه مثبت بشیم و بقیه مراحل هم با هم طی کنیم از دیدن ساک و شنیدن صدای قلب و ...

واااای خیلی هیجان انگیزه حتی فکر کردن بهش😍😍 انشاءالله که همینطور میشه❤️

گاهي همين كارهاي اضافي مانع ميشه انشالله اينبار مثبتي  منم همين دفعه اول رفتم خراش آندومتر به ...

اولا که ایشالا صد در صد مثبتی😍

بعدم اتفاقا به نظرم خوب کاری کردی. منم بعد منفی اول رفتم پیش زرنانی زیر بار نمی رفت برام از بنویسه می گفت یه منفی خیلی کمه. گفتم من فرصتم کمه می خوام اگه مشکلی هست زودتر بفهمم که معلوم شد بعله مشکل هست!!

به منم زرنانی گفت خراش یه سیکل قبل انتقال. سل تراپی هم کیس تو نیست‌حالا نمی دونم چرا. ولی نه تنها سل تراپی کردم بلکه خراش هم افتاد تو همون سیکل انتقالم.

به نظر منم صدتا کار جورواجورم که بکنی تا خدا نخواد نمیشه. البته خوبه ادم مشکلشو بدونه و اگه لازمه دارو مصرف کنه ولی کارای دیگه چه انجام بدی چه نه فقط اون بالایی باید بخواد تا بشه.

ولی کارت خیلی جالبه که داری امار میگیری. فکر کنم نتیجه اش در نهایت جالب باشه😀

اولا که ایشالا صد در صد مثبتی😍 بعدم اتفاقا به نظرم خوب کاری کردی. منم بعد منفی اول رفتم پیش زرنانی ...

اتفاقا من با اينكه تا حالا انتقال نداده بودم خيلي خوب برخورد كرد آزها رو برام نوشت بعدم جواب آزها رو كه ديد يك صفحه كامل توصيه واسه دكترم نوشت. اخراي اسفند رفتم ويزيت شدم دم دمهاي شلوغيهاي عيد بود با اين حال كلي وقت گذاشت برام و همه سوالهامو جواب داد حتي پرسيد چرا دير ازدواج كردي و گفتم ديره واسه بچه دار شدن؟ گفت نه ديره چيه؟ وقتي ذخيره تخمدانت خوبه هورموناتم همه در سطح نرمال هستن احتمال مثبت شدنت زياده بعدم با اين ذخيره ده بار ديگه هم ميتوني پانكچر كني و بالاخره مادر ميشي. دكتر خوبيه خوشم اومد ازش ميشه ازش كلي سوال پرسيد همه رو جواب ميده.

خراشو خودش پيشنهاد داد ولي گفتم پي آر پي چطور؟ گفت بنظرم به كارت نمياد انجام نده. 

مصي جون من واقعا متوجه نميشم چرا مراكز ناباروي روي آمار كار نميكنند آمار معجزه ميكنه خيلي وقتا راهگشاست