2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
سلام دوستان من برای بار سوم هم منفی شدم دیشب خیلی گریه کردم ولی مهم نیست قسمتم الان نبوده.میخوام با ...

عزیزم متاسفم برا منفی شدنت اما تحسینتم میکنم برای امیدی که داری و میخوایی برا هدفت تلاش کنی.... 

عزیزم چند تا پیشنهاد دارم. 

اول آندومتریوز رو بررسی کن ببین مانع هست یا نه.... 

من خودم از طریق کلینیک آندومتریوز ابن سینا پیگیر شدم.... 

دوم آزهای ایمنی انعقادی رو حتما خودت بده.... 

کاریوتایپ رو هم هر دو انجام بدین.... 

همسرت مرکز ناباروری آز دی اف آی اسپرم بده.... 

بعد که همه بررسی‌ها رو انجام دادی با خیال راحت‌تر برو جلو.... 

والا من خودم از دکتر زنانمم راضیم و حس خوبی بهش دارم.... 

لااقل هم تکی ویزیت میکنه.... 

هم وقت میذاره و به سوالا جواب میده.... 

طبق تجربه خودم لااقل تا وقتی سوالم تموم نمیشد حتی شده نیم ساعتم تو اتاقش میموندم بیرونم نمی‌کرد.... 

هر چند منشی هر از گاهی تذکر میداد اما تا وقتی خودم قانع نمی‌شدم با حوصله به سوالام جواب میداد.... 

هر دفعه یه کارو تکرار نمی‌کرد و دنبال علت منفی بود و کار جدید و متفاوت انجام می‌داد.... 

اما خوب بی نقصم نبود.... 

اما من در کل ازش راضی بودم.... 

بستگی داره به تو هم همچین حسی انتقال بده یا نه..... 

میتونی باهاش یه بار ویزیت بشی عیار دستت بیاد.... 

اما چون لااقل برا دو ماه بعد برا ویزیت اول وقت میدن میتونی تو این مدت آندومتریوز و آزهای تکمیلی و پیگیر بشی و دست پر بری پیشش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله که زایمان راحتی داشته باشید عزیزم  یعنی از مرخصی استعلاجیتون استفاده کردید؟ شنیدم سالی ...

ممنونم عزيزم همينطور شما ، بله خانمي توي بارداري قبليم كه با آي وي اف بود علاوه بر ٤ ماه مرخصي استعلاجي ساليانه دو ماه هم بيشتر با توجه به شرايط آي وي اف استفاده كردم و توي همين بارداري هم از ٤ ماه مرخصي استعلاجي استفاده كردم ، عزيزم براي من كه بيمه ام خدمات كشوري هست كامل حقوقم رو دريافت ميكردم ولي تامين اجتماعي رو دقيق نميدونم چطوري هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون خانومي از جو هم استفاده ميكنيد تو سوپ؟ من جو دوسر استفاده ميكنم

من چون طبعم سرد بود به جای جو گندم پرک می‌ریختم تو سوپ امام ی دوسر طبعش گرمه میتونی اونم اضافه کنی اگه طبعت سرده و دوست داری غذات طبعش سرد نباشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانومي من خيلي مستعد يبوستم روغن زيتون اول صبح هم ناشتا خوردم رو نيمرو خوردم تو سوپ و سالاد هم خو ...

آب ولرم ناشتا بخور..... 

برا من وقتی هیچ چیز خوراکی جواب نمی‌داد از ماساژ رکتال با روغن زیتون استفاده میکردم.... 

ای جانم😍 ان شاءالله که بسلامتی گل پسر رو بغل کنی🍀☘🍃❤ از الانم بگم آقایون تیرماهی خیلی خوبن😍

ممنونم عزيزم ان شا الله شما هم همينطور ، واقعا راست ميگي آخه توي اطرافيانمون اصلا مرد تيرماهي نداريم خودم هم دوست داشتم بدونم چطوري هستن . 

نه آنا جان فقط سوپ نميخورم اتفاقا نون سبوس دار ميخورم سوپ جو دوسر با آبقلم درست ميكنم خوندم جو آب ...

عزیزم والا من جوی معمولی به خاطر سردیش نخوردم دو سر هم نداشتیم.... 

نمیدونم سهمی تو یبوستت داره یا نه.... 

@arameshemon مرسی دوست خوبم ان شاالله 😘😍😍😚. اره حتما خبر میدم درخواست دوستی مو قبول کن لطفا🌹 ...

چجوری قبول کنم بلد نیستم😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اوکی عزیزم.❤ والا جدیدا یه دو هفته ای شاید بشه که خیلی واضحه حرکتاش.بعد روزایی که سرپام یا مثلا کار ...

عزیزم فکر کنم طبیعیه وقتی خسته میشی حرکاتش کمتر بشه.... 

بازم با دکتر مطرح کن.... 

یعنی فقط به خاطر ای وی اف بودن زمان استعلاجیتون رو زیاد کردن؟

بله عزيزم براي من به خاطر آي وي اف بود ولي خوب كلا كسي هم كه طبيعي باردار شده اگر شرايط خاصي مثل زايمان زودرس و يا چيز ديگه اي داشته باشه ميتونه تمديد كنه مرخصيش رو البته فكر ميكنم آموزش و پرورش يك مقدار راحت تر از جاهاي ديگه اين شرايط رو قبول ميكنن .

عزیزم آپکاتون پایین بود و بعد از زدن سرم دوباره چک شد؟یا نه؟چند روز قبل انتقال زدید؟الان باردارید؟

عزیزم نمیدونم دکتر دید و سرم داد و بعدش ۲روز بعد انتقال دادم و دیگه چک نکردم و باردارم الان عزیزم💙💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام سهیلا جان ممنون از پاسخت عزیزم دکتر برای من سرم ivig تجویز کرده ولی ظاهرا بعد از تزریقش آپکا دو ...

عزیزم از الان تا انتقالت اب زیاد بخور در روز ۱۰ لیوان هی بخور و هر روز برو پیاده روی خیلی تاثیر داره به خونرسانی جنین💛💛