2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
خدا رشکر خدا ر هزاران مرتبه شکررررررررر.  مبارک باشه،تبریککککککک

ممنون عزیزم من ۹سال ازدواج کردم و منتظر واقعا سخت و این لحظات بهترین لحظات زندگیم

و فقط خدارو شاکرم و نمیدونم چجوری قدردانش باشم.انشاللله خدا نی نی شمارو هم حافظش باشه💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
برای من بیشترآیت الکرسی بخونیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂آخه اولین کس هستم که دارم تبریک میگم

حتما عزیزم الان میخونم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من بیشترآیت الکرسی بخونیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂آخه اولین کس هستم که دارم تبریک میگم

خوندم فوتم کردم😁😁😁

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

واااای ارامش عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم برات عزیزم خدا رو شکر. این شادی گوارای وجودت❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

خدا رو شکر عزیزم مبارکت باشه انشالله همیشه همینجوری خوشحال باشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خوندم فوتم کردم😁😁😁

تمام فوت هاتون ر جذب کردم وجمع کردم،الآن دارم میمالم به سروصورتم😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خداروصد هزار مرتبه شکر مبارکت باشه ان شالله به سلامتی زایمان کنی یه توضیح میدی این دفعه دکترت و خ ...

ممنونم عزیزم انشاللله اینبار جواب بگیری🌷🌷🌷

من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم

هم ایمنی مشکل داشت که ۲روز قبل از انتقال سرم ای وی ای جی زدم و انعقادیم هم که ۱ماه قبل انتقال اسپرین خوردم و ۴.۵روز قبل انتقال شروع کردم به زدن هر۱۲ساعت امپول هپارین۵۰۰۰

و به تغذیم رسیدم رحمم سرد بود و کمربند شتر خریدم بستم ۱ماه و غذاهای گرم و خرما و اینا خوردم و اب خیلی تاثیر داره و پیاده روی اهسته من ۱ماه قبل همه این کارهایی رو که انا جون گفت و بچه هکی تاپیک انجام دادم خیلی تاثیر داره

روز انتقال تو اتاق تا برم انتقال اون۱ساعت معطلیم و فقط راه رفتم که رحمم گرم و پرخون باشه و بعد انتقال هم نشاسته رو مامانم هر روز با اب روی شعله ۱۰ دقه هم میزد تا خامی نشاسته بره و میخوردم تا ۶.۷روز خوردم و قبل انتقالم برای اینکه اندومترم بره بالا لوبیا سبز خریدم و ۴.۵روز هر بار انداره یه لیوان پختم با ابو نمک و خوردم و اندومترم فکر کنم ۱۲بود و۳خطی

و ۴۰روز یس و یستشیر و حدیث کسا گرفتم که هنوز ۵.۶ روزش مونده

و هر روز ۱۲تا ایت الکرسی و حمد و توحید و۴قل

سوره جن برای چشم نظر 

بعد انتقالم پای مر۵ گرفتم گفتن مقویه و تو سوپ ۲.۳روز خوردم و تو تمام غذاهام وقتی گرم میکردم و میکشیدم بعدش روش روغن زیتون میریختم و همش هر روز ۹.۱۰ لیوان اب ولرم با قرصام میخوردم و از روز سوم به بعد هم بلند میشدم راه میرفتپ روزی ۲بار که اکسیژن رسانی شه اما کار نکردم ولی مهمونی هم رفتم ۲بار که یکم از استرسم کم شه

امیدوارم همه موفق شن دعای همیشگیم🌷🌷🌷🌷

واااای ارامش عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم برات عزیزم خدا رو شکر. این شادی گوارای وجودت❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍 ...

ممنونم عزیزم انشالللله بهترینها برای شما 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خدا رو شکر عزیزم مبارکت باشه انشالله همیشه همینجوری خوشحال باشی

ممنونم عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

تمام فوت هاتون ر جذب کردم وجمع کردم،الآن دارم میمالم به سروصورتم😂😂😂😂😂

فدات عزیزم😁😁

ممنونم عزیزم انشاللله اینبار جواب بگیری🌷🌷🌷 من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم هم ایمنی مشکل داشت که ...

سلام عزیزم تبریک میگم دکترتون کیه؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ممنونم عزیزم انشالللله بهترینها برای شما 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

پس اخرشم بدون لک لانه گزینی باردار بودی😍 خدا رو شکر. کاش الهام و تارا و بعدشم من تو این هفته و همه دوستان منتظر در هفته های اینده این حس تو رو به زودی تجربه کنیم😍😍

ممنون عزیزم من ۹سال ازدواج کردم و منتظر واقعا سخت و این لحظات بهترین لحظات زندگیم و فقط خدارو شاکرم ...

خدا رشکر که بالاخره انتظارت به سر اومد.........ان شاالله موقع صحیح وسالم به دنیا اومدن شیرینی زندگی تون صدها برابر میشه.

ممنونم بابت دعای قشنگت

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه های منتظر لایکم کنید میخام برای هر کسی یه آیت الکرسی بخونم به نیت مامان شدن خیلی زودشون و براورد ...

عزیزم مبارکه خدا رو شکر .😍😍😍😍😍به سلامتی به دنیا بیاد ان شاالله 

اره عزیزم به قول دوستمون یه توضیح بده چه کارا کردین این بار که شد 

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام عزیزم تبریک میگم دکترتون کیه؟

دکترم میترا فروتن بیمارستان بهمن خانوم مومنیه عزیزم

ممنونم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷🌷