2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شما که تهران هستید داروهای ivf رو از کجا تهیه کردید ... خیلی کمیاب شده ... شوهرم نتونست پیدا ...

عزیزم انقلاب کارگر شمالی خیابان نصرت کلینیک سارا یا داروخانه پیمان روبروی رستوران نصرت

همه چیز داره💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها بوده کسی که دکتر بهش گفته لوله هاش انسداد داره و باید ای وی اف بشه ولی باردار شده باشه طبیعی ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
اخه تا خونواده  همسری نرن نمیتونم برم. تا جمعه هستن

آذی جان😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لطفا شماره یکی ازخونواده همسرت ربده بهم،حیفه بیخبربمونن😂😂😂😂😂😂اگه شماره مادرشوهر باشه که چه بهتر😉😉😉😉😉

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فدات عزیزم...ب امید خدا بزودی قسمت  خودت از این عروس دامادا😚😚😉

الهی آمین....ازنوع دوقلو

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم انقلاب کارگر شمالی خیابان نصرت کلینیک سارا یا داروخانه پیمان روبروی رستوران نصرت همه چیز داره ...

شما جدیداً گرفتی؟ آخه دکتر طرازی میگه باید خارجی باشه ایرانیش رو قبول نداره.. واسه شما خارجیه؟

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜💜💜💜💜

بچه ها خدارو صدهزار مرتبه شکر من اینبار چهارمین ای وی اف بود و لطف خدا شامل حالم شد و باردارم خیلی گریه کردم و برای همتون دعا کردم.الهام و تارای عزیزم منتظر بتای تپل شما هم هستم و از خدا میخام که انشالللللله دست پر بیاین🌷🌷🌷🌷🌷🌷💚💚💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه های منتظر لایکم کنید میخام برای هر کسی یه آیت الکرسی بخونم به نیت مامان شدن خیلی زودشون و براورده بخیر شدن حاجتشون🌷🌷🌷🌷🌷چون همه رو یادم نیست میگم لایک کنید که ببینم اسماتونو بخونم برای هر کسی 

بچه ها این لحسات خوب و برای همتون این ماه آرزومندم. الهی آمین💖💖💖💖

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

خدا رشکر

خدا ر هزاران مرتبه شکررررررررر.  مبارک باشه،تبریککککککک

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

خداروصد هزار مرتبه شکر

مبارکت باشه

ان شالله به سلامتی زایمان کنی

یه توضیح میدی این دفعه دکترت و خودت چه کارهایی کردید که جواب گرفتی؟

بچه های منتظر لایکم کنید میخام برای هر کسی یه آیت الکرسی بخونم به نیت مامان شدن خیلی زودشون و براورد ...

برای من بیشترآیت الکرسی بخونیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂آخه اولین کس هستم که دارم تبریک میگم