2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
۹ اردیبهشت عزیزم

عزیزم من آز دوم بتام ۱۲هزار خورده ای بود.. که تازه یه هفته بعدش برای سونو رفتم‌شش هفته بودم.

منظورم اگه همون آز دوم رو هر دوروز یبار بخام دوبرابر حساب کنم ک تو هفته شش بیشتر از الان توست.

پس بیخیال حرف دکتر دلهره انداز😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بنده برترخداااا😂😂😂😂😂😂 من پس از کدوم بنده های خدا هستم که دائم الحالت ته ...

عزیزم تو بنده ویژه ای.. از اونا که خدا میگه این ویژه  منه باید بیشتر امتحان شه😁😂😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کمک!!!!❌❌❌❌❌ بتام شد ۱۸۰۰۰ دکترش گیر داده بیا تکرار کن یا فردا برو سونو این عدد برای هفته ه ...

مبارک باشه ایشالله مطمین باش خارج رحمی نیست،اگر درد نداری مطمین باش  خارج رحمی نیست ،ازمایش قبلیت چند بوده چند روز پیش بوده؟

مبارک باشه ایشالله مطمین باش خارج رحمی نیست،اگر درد نداری مطمین باش  خارج رحمی نیست ،ازمایش قبل ...

بتای بالا خدایی نکرده آدمو نگران مول میکنه.در حاملگی مول بتا بالاس.ولی واسه شما که میدونید چندتا انتقال دادین نگرانی نداره انشالله چندقلویی شده

انتقال ندادم که خواهر. طبیعی باردار شدم

آزي جوني خيلي تبريك ميگم، چشم دلت روشن، التماس دعا، خيلي اميدوار شدم وقتي بارداري شما رو ديدم، اينكه چند ماه قبل ب شما گفته بودن كه زونا خيلي كلفته و نميتونه لانه گزيني كنه و بايد هيچينگ بشه حتما و از اين حرفا،، خب حالا بيا خودش لانه گزيني كرده به لطف خدا هزار الحمدلله ،، كلي خوشحال و اميدوار شدم، آزي جون شرايط همسر شما خوبه؟ براي چي ميكرو ميخواستين؟

...

سلام من تازه اومدم تو گروه بچه من ٩ خرداد انتقال جنين بلاستوسيت دادم امروز كه روز ١١ انتقالمه بيبي چكم منفي شد كسي هست تو روز ١١ بيبي چكش منفي شده باشه و جواب آزش مثبت 

اینجا رو نمیدونم ولی وقتی جنین رو تو ازمایشگاه تشکیل میدن از همه نظر چک میکنن که سالم باشه من تو ر ...

ممنون عزیزم بابت پاسخ ♥️♥️

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
عزیزم خیلی متاسفم براتون که انقدر اذیت شدید اما این رو در نظر بگیر که علم چقدر پیشرفت کرده و شما تو ...

ممنونم عزیزم انشالله همه به آرزوی مادر شدن شون برسن  

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
سلام من تازه اومدم تو گروه بچه من ٩ خرداد انتقال جنين بلاستوسيت دادم امروز كه روز ١١ انتقالمه بيبي چ ...

سلام بی بی چک اعتباری نداره خودت و نگران نکن صبر کن به موقع برو ازمایش بده ان شاءالله مثبتی😍😍

خدا جونم شکرت...