2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
آزي جوني خيلي تبريك ميگم، چشم دلت روشن، التماس دعا، خيلي اميدوار شدم وقتي بارداري شما رو ديدم، اينكه ...

ممنون از لطفت عزیزم انشالله به زودی نوبت خودت میشه و معجزه خدا تو دلت میشینه. همسرم مورفولوژیش پایین بود. ۲ درصد

كسي نيست ؟ خيلي ناراحتم كسي تو وضعيت من هست ؟  اونايي كه روز ١١ انتقالشونه بيبي چك استفاده كرد ...

عزیزم بی بی چک و بی خیال شو برای من هاله انداختن هر سه تا که آخری پررنگ بود ولی آزمایشم منفی شد اعتباری نیست

خدای مهربونم شکرررررت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله طبیعیِ  دیوار رحم ضخیم شده  اگر مسکن میخوری خوب نمیشی یا اثرش میره دوباره درد داری ح ...

اره عزیزم بعد از اثر دارو باز بر میگرده نگران شدم 😖مثل اسپاسم 

خدای مهربونم شکرررررت .

دوستان من  قرص فیفول  و امگا ۳   و   متفورمین میخورم     برای تخمک کشی  یا بعد  انتقال  باید  این قرصارو  نخورم؟؟؟  ضرر داره؟؟؟؟ 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
سلام من تازه اومدم تو گروه بچه من ٩ خرداد انتقال جنين بلاستوسيت دادم امروز كه روز ١١ انتقالمه بيبي چ ...

عزیزم زود زدی بی بی چک رو

منم سه تا بلاست روز ۹ خرداد انتقال دادم دوستامو خواهرام گفتن بی بی چک بزن از روز ۱۰ نشون میده ولی من میترسم بزنم. امروزم زنگ زدم مرکز گفتن بی بی چک نزن زوده پنج شنبه برو ازمایشتو بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
راستش نمیدونم خوب هست یا نه اما سال ۹۳ که پانکچر شدم ۲۹ تخمک بود هایپر شدم ولی فقط ۸ تاش جنین شد . ا ...

وقتی تعداد خیلی بره بالا کیفیت تخمکا میاد پایین دکتر باید بتونه با تنظیم دارو بین تعداد و کیفیت اپتیمم کنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره عزیزم بعد از اثر دارو باز بر میگرده نگران شدم 😖مثل اسپاسم 

پس یه دکتر برو شاید کیست باشه

شایدم نه 

آندومتریوز داری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوست عزیزم بگو خدا کنه جنین های سالمی برام تشکیل بشن تعداد فقط عددِ با یه دونه خوبش مامان میشی عزیزم

مرسی عزیزم،آره راست میگی،واقعا خدا کنه جنین های با کیفیتی بشه،منظورمم همین بود قلبا،چون سری قبل چهار تا داشتم یکی آ،دو تا آب،یدونه هم فکر کنم سی،متاسفانه نشد،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها کمک!!!!❌❌❌❌❌ بتام شد ۱۸۰۰۰ دکترش گیر داده بیا تکرار کن یا فردا برو سونو این عدد برای هفته ه ...

آزی جون تبریک میگم عدد تیتر بتا قانون خاصی نداره خودتو نگران نکن