2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
عزیزم عجله نکن اولا حتما خیری تو این عقب افتادنها هست....  دوما بله میتونه بی‌تاثیر نباشه....& ...

دیگه واقعا نمی دونم چیکار کنم چی درسته چی غلط

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره به منم دفعه اول درست توضیح ندادن از ۴.۵ شد ۶ و افتضاح شد قرش و میخوردم نیم ساعت بهد نون پنیر میخ ...

منم تا دیروز بجز پنج شنبه جمعه ها نصف قرص می خوردم ولی از امروز به گفت نصف قرص هر روز بنظرتون دکترمو عوض کنم شاید نظرش فرق بکنه با این 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان من برای بار سوم هم منفی شدم دیشب خیلی گریه کردم ولی مهم نیست قسمتم الان نبوده.میخوام با ...

عزیزم انشاالله اینبار راه جدیدت رو پر انرژی شروع کنی وپر از  اتفاقهای خوب برات باشه.🌹

وووي من همش خاكستري رو با مرجان مامان لوبيا اشتباه ميگيرم😅

عزیزم من بعد افت بتای انتقال اول.. دو سروز بعد پریود شدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اره وقتی تکوناشو حس نکنی خیلی بده!همش دوست داری بری سونو و ببینیش!ان شاالله ببینمش و دکتر بگه صحیح و ...

خاکستری جون تو فقط به چیزای مثبت فک کن❤

قبل تکونا میگی برم سونو ببینم خوبه،بعد تکونا توهم میزنی وای امروز تکونش کم بود برم ببینم چطوره😂

یعنی تو بگو یه روز بی استرس مگه داریم😃😃

اینجاست که باید دربست سپرد به خدا‌.🍀

منم جفتم قدامیه و از هفته های ۲۱ یا ۲۲ تقریبا فهمیدم حرکات نی نی رو.ان شاءالله قسمت همه منتظرا❤

اگه دکترت اکوی قلبم بخواد هفته های ۲۰تا۲۲ میفرستت..

ان شاءالله با خبر خوب سونوی انومالی میای پیشمون🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اره منم دقیقا همینی ام که تو شرح دادی😂الهی که سلامت باشن نی نیامون

عزیزم مبارکت باشه دخمل گلی🍀

همه چیم خوبه شک نکن❤

اره دقیقا.حتی به ژنتیک و آب و هوا هم مربوطه بزرگ و کوچیکی شکم!ولی اطرافیان فقط بلدن استرس بدن!به منم ...

منم دقیقا خودمو مقایسه میکردم با خانومای مطب😁

بعد همسر جان لطف کردن به دکتر گفتن این کار ناپسندانه رو  و هر دو حسابی روشنم کردن😂😂😂😂😂

بتای اولمه عزیزم دوتا انتقال دادن

دوقلوها مبارکت باشه عزیزم🍀☘

آناجون و همگی سلام آناجون خدا برام معجزه کرده تو شوکم اصلا تپش قلب داشت قلبمو از جاش در می او ...

آخییییییش❤

بلاخره به اون پستی که دنبالش بودم رسیدم🍀☘🍃

مبارکت باشه ماااااااااااااااااماااااااااااااااان جون❤🐣🐤😚😍

چند تا بود نی نیش ؟؟

عزیزم من روز ۱۴ آزمایش بتام نزدیک پنج هزار بود و دوروز بعدش ۱۲ هزار... دوتا جوجه بودن که یدونشون تو هفته هفت از پیشم رفت.

ان شاءالله تو تا آخر با دوقلوهات کیف کنی❤

سلام بچه ها یه سوال...اگه برای سونو انومالی نسخه نداشته باشیم گیر میدن؟!یا اهمیتی نداره؟!من دکترم تو یه برگه ازمایشها و سونومو نوشته بود دیروز که رفتم ازمایشگاه فکرکنم جا گذاشتمش اونجا!حالا هم تو راهم دارم میرم بندر.میخوام بدونم اذیت میکنن برای نسخه یا نه؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكسترى من كه بهت گفتم ١٪؜ هم نگران نباش منم از هفته ٢١ به بعد خيلى كم و از هفته ٢٢ بيشتر حس كردم تك ...

دقیقا هانا جون❤ من پهلوهام‌بیشتر حس میکنم مخصوصا چپ😍

سلام بچه ها یه سوال...اگه برای سونو انومالی نسخه نداشته باشیم گیر میدن؟!یا اهمیتی نداره؟!من دکترم تو ...

عزیزم چون در کل آزاده فک نکنم گیر بدن....

برو بگو با آزمایشام یجا بوده...آزمایشگاه مونده..

ولی فقط دکترت که تو یه نسخه نوشته😑😑😑