2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
محیا جان من دیفرلین نزدم ولی هیچوقتم فولی بالغ نداشتم، اون ماهم که باردار شدم روز 12 فقط یه فولی 10 ...

خیلی عاشقتم یاس بانو، واقعا دلنشینی کاش از نردیک میشناختمت، همیشه خیلی قاطع با تمام وجود از بالا فرود میای وسط فرضیات من و همه شونو نقض میکنی🌹 شما هم یادت نره لحظات تکونای نینیت منه درمونده رم دعا کنی

...
ممنون از همه دوستاني كه بهم انرژي مثبت دادن و دعام كردن  امروز پانكچر انجام دادم با كلي استرس ...

اگه شرایطت خوب باشه خ به که شانس انتقال فرش هم داشته باشی..... 

عزیزم رژیم رو رعایت کن که انشالله انتقالت موفق باشه.... 

آب زیاد بخور.... 

پروتئین زیاد بخور.... 

گوشت و مرغ و ماهی.... 

سفیده تخم مرغ تا میتونی بخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم. خدایا حالا که داری با همین فرمون دل بیشتر دوستامونو شاد میکنی موقع ما یه وقت فرمو ...

آمین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم ها کسی پیش دکتر نیره خادم مشهد رفته واسه ای وی اف ؟ 

عزیزم اسم دکتر یادم نیست ولی دوستامون مشهد درمان میکردن.... 

سوالتو بپرس کسی بدونه جواب میده..... 

اینجا خونه خودته انشالله شاهد شادیات باشیم.... 

واژینال بود آنا جان خسته ام کردن واقعا دیگع نمیخوام پشتمم سمت دکترا کنم بارداریم همش با استرس نگرانی ...

عزیزم به اونا قرار نیست اعتماد کنی به خدا بسپار عزیز دلم.... 

نگرانم نکن خودتو..... 

استرس ممنوع.... 

چه جالب  مادربزرگای فامیل ما 180 درجه نظر متفاوت دارن مادربزرگای شما....😂😂😂میگن بچه تو پهلو ...

شاید نظرات مادربزرگای شما درست تر باشه 😂برای من که همینطوری هست که اونا میگن، البته شاید واسه منم ماه هفتمم بگذره یهو خیلی بزرگ بشه 🤔😂

سلام محیا جان . من و شما انتقالامون با فاطله ۲ روز بود درستع؟ من روز قبل از نیمه شعبان انتقال دادم ...

سلام پریچهر خوبی؟ اره من فردای نیمه شعبان انتقال داده بودم، میدونی من بعد از انتقال با وجود شیاف و امپول از روز ده خونریزی شروع شد از اون حساب میکردم که خیلی عقب انداختم یعنی باید ۱۱ این ماه پری می امد طبق روال عادی، ولی اگه از فردای قطع داروها حساب کنم باید دیگه ۱۵ پری می امد که الان ۱۸ هست، شما که پروژسترون خوردی طبیعیه یه چند روزی بعد از قطعش طول بکشه تا پری بیاد تازه میگن پریود دوم بعد از پانکچر طبیعیه که کمی تاخیر داشته باشه، پریچهر تازه خیلی تحقیقات کردم دیدم ظاهرا به عقل ناقص من اونایی که دوتا دیفریلین زدن نهایتش تا پنج ماه اثرش کم و بیش بوده و بعد کامل برطرف شده، تاجااایی که من متوجه شدم البته، اما این برای زمانی هستش که بدون دارو یکی منتظر پری باشه وقتی دارو بخوری مثل استرادیول یا پروژسترون یا هر داروی تحریک مثل برا پانکچر و اینا اونوقت دیگه پری شدن و نشدن ربطی به اثر دیفریلین نداره، شما که مدروکسی خوردی وقتی قطعش کنی هروقت سطح پروژسترون تو بدنت پایین بره یهو پری میشی، شما که لک داری فردا پس فردا دیگه روان میشه نگران نباش، بعدشم چک کردی ببینی بارداری شاید

...
عزیزم اتفاقا من سر پسرم وروجکم تو پهلوهام بود همه میگفتن معلومه پسره و پسر تو پهلوهاست و برعکس دخملم ...

پس خدارو شکر سونوگرافی درست گفته، کلی سیسمونی خریدم رو دستم باد نمیکنه😂😁

آناجون و همگی سلام

آناجون خدا برام معجزه کرده تو شوکم اصلا تپش قلب داشت قلبمو از جاش در می اورد

امروز رفتم آزمایش تیترم ۹۹۶۰شده،چون تحت نظر هیچکی نیستم فعلا و لک دارم رفتم پیش ماما ،گفت ۴۸ساعت بعد بازم تیتر بده که این زنده بودن نطفه رو مشخص میکنه   و وضع چطوره

حالا باید باز تیتر بدم؟۶روزه عقب انداختم 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه عزیزم ..خیلی نگران بتام خیلی بالاس یا رنج ازمایشگاه بالاس؟

عزیزم نگرانی نداره اگه چیز نگران کننده ای بود با این بتا حتما درد داشتی پس احتمالا یا دو تاست یا حتی شاید یکیشون تقسیم سلولی شده و سه تاست.... 

خلاصه برو لذت ببر.... 

یادمه بتای مامان مرجان بالا بود.... 

جوری که همه می‌گفتیم 4 تاش گرفته..... 

خیلی عاشقتم یاس بانو، واقعا دلنشینی کاش از نردیک میشناختمت، همیشه خیلی قاطع با تمام وجود از بالا فرو ...

منم ندیده دوستت دارم عزیزم، منم مثل خودت خیلی وقتا افکار منفی میاد سراغم، قبل از بارداری یه جور، الانم یه جور، مثلا به کار دکترم شک میکردم یا بیماری های ناجور به خودم میچسبوندم قبلا، الانشم بعضی وقتا همینم، امیدوارم بتونم با این پیامام به آدمای مثل خودم کمک کنم، بلکه یکم استرسشون کم بشه 

آناجون و همگی سلام آناجون خدا برام معجزه کرده تو شوکم اصلا تپش قلب داشت قلبمو از جاش در می او ...

عزیزم به نظرم بدی خیالت راحتتره اما شاید به جاش یه دکتری بری که بهتر باشه..... 

خلاصه فقط و فقط + فکر کن.....