2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بعید میدونم لک لانه گزینی باشه کاملا قهوه ایه  الان با یکی ازدوستام که مثبت شده صحبت میکردم گف ...

عزیزم فردا روز چندمت؟ لکت بازم بود یا دیگه نیومد؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اره من رفتم دکتر تو ۲هفته اوارد پایین با قرص و شد نیم عددش زود میاد پایین اگه وقت داری عزیزم🌷

هنوزم قرص میخوری عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقيقا همين شرايط و دارم من پدرم برام ميزنه انگار سوزن اصلا فرو نميره انقد گوله شده😁. با اين حال ...

کمپرس اب جوش هم خوبه🌷🌷🌷

فکر کنم فردا بگم کتری رو بیاره بریزه رو باسنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیگه سر شه خیالم راحت شه😁😁😁😁😁😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
علامت دیگه ای داری خانومی؟ من خیلی خیلی بی علامتم اصلا هیچی ها انگار روزای عادی ام با اینکه الان ...

عصر پادرد و کمر درد خفیف عین پریودی گرفتم دو ساعت خابیدم پاشدم لک دیدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بعید میدونم لک لانه گزینی باشه کاملا قهوه ایه  الان با یکی ازدوستام که مثبت شده صحبت میکردم گف ...

من دقیقا روز 12پریودیم لک زیاد قهوه ای دیدم دقیق عین پریودیم با همون علامتا و دردای پریودی.ولی بعدش ثابت شد که لانه گزینیه.اصلا نگران نباش مطمئن باش لک لانه گزینیه

علامت دیگه ای داری خانومی؟ من خیلی خیلی بی علامتم اصلا هیچی ها انگار روزای عادی ام با اینکه الان ...

راه برو و اب هم زیاد بخور.من هررگاهی تیر میکشه فقط دورو ور نافم و زیاد راه میرم کمردرد میشم و میخوابم اوب میشم.🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اره فکر کنم یه بار تاثیر نداره باید چند بار گرم کنم انشالللله بهتر شه❤❤❤❤❤

اره ببین من کیسه آب گرمو میزارم زیرم یه ربع روش میخوابم

وقتی شیاف میزارم و میخواببم معمولا کیسه آب جوش هم زیرمه روی محل تزریق روی با س ن م

من دفعه های پیش اصلا آب گرمو جدی نمیگرفتم جای امپولم قلمبه قلمبه میشد ولی این سری خدا رو شکر مشکلی ندارم

عصر پادرد و کمر درد خفیف عین پریودی گرفتم دو ساعت خابیدم پاشدم لک دیدم

دقیقا لک لانه گزینیه مطمین باش.خیالت راحت

🌷🌷🌷🌷

من دقیقا روز 12پریودیم لک زیاد قهوه ای دیدم دقیق عین پریودیم با همون علامتا و دردای پریودی.ولی بعدش ...

ادامه داشت یا کوتاه بود؟

چون یکی از دوستامون روز ۱۳ همین علایمو دید و منفی شد امروز تست داد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره ببین من کیسه آب گرمو میزارم زیرم یه ربع روش میخوابم وقتی شیاف میزارم و میخواببم معمولا کیسه آب ...

ا پس حتما این کارم امتحان میکنم ممنونم عزیزم انشاللله به حق این روزا مثبت هستی🌷🌷🌷🌷🌷

هنوزم قرص میخوری عزیزم؟

ا ره گفت به محض مثبت شدن ازمایش بده ببینم تو چه ثابت شده تیروییدت

انشاللله پس فردا میرم ازمایش میدم🌷🌷🌷🌷🌷🌷کلا تیرویید و تو دوران بارداری باید حتما چک بشه و تحت نطر دکتر غدد باشی بهتره🌷