2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
منم دقيقا همين وضعيت و دارم. دكترم گفت آمپول و بزن كه خيالت راحتتر باشه. كمپرس آبگرم بزار روش حتما ك ...

من از روز اول همش همسرم تا میزد امپولو همش دستمال داغ میزاشت و یه عالمه ماساژ میداد.اما دیگه با سنم کم اوارده😁😁اولا درد نداشت امپول زدن اما الان حتی سوزنم میزنه موادو نزده درد میگیره شدید😥

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دقیقا منم همش چک میکنم ولی دریغ از یه لک کوچولو😂😂😂

الهامی اصلا به لک نیست بعضیا دارن بعضیا ندارن منم اصلا لک ندارم🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز ۱۱ انتقالم پس بهش بگم  ممنونم عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷

تحمل کن انشالله تا جواب آزت مثبت شه بعد که رفتی برای سونو ساک و قلب داروتو تبدیل کن.من که اینکارو کردم برای اطمینان قلبی خودم.حالا صلاح با خودتون و پزشکتونه.کدوم مرکز بودین شما؟

بعید میدونم حالا با خودشون هماهنگ کن.برای من دوتا پروژسترون رو تبدیل به دوتا شیاف 400کرد

شما هم ۲تا امپولو میشکوندی تو یه سرنگ میزدی؟🍭

تحمل کن انشالله تا جواب آزت مثبت شه بعد که رفتی برای سونو ساک و قلب داروتو تبدیل کن.من که اینکارو کر ...

من بیمارستان بهمن دکتر فروتن💛💛

بچه ها به جای امپول پروژسترون چه شیافی میدن؟ من روزی ۲تا آمپول پروژسترون تو یک سرنگ میکشم و میزنم دی ...

شیاف سیکلوژست یا همون پروژسترون

شیاف من روش نوشته پروژسترون۴۰۰

من هم شیاف دارم هم آمپول

خانومی وقتی آمپول زدی فرداش کیسه آب گرم بزار روی محل تزریق خیلی تاثیر داره 

شما هم ۲تا امپولو میشکوندی تو یه سرنگ میزدی؟🍭

آره عزیزدلم.فک کن عضله من ژله ای شده دیگه بی حس شده دست میزنی از درد میترکه بخاطر همون شیاف گذاشتم.آمپول پروژسترون خارجی زیر جلدی (پرولوتکس)هم امتحان کردم خیلی دردناک بود اونم

شیاف سیکلوژست یا همون پروژسترون شیاف من روش نوشته پروژسترون۴۰۰ من هم شیاف دارم هم آمپول خانومی وق ...

اره فکر کنم یه بار تاثیر نداره باید چند بار گرم کنم انشالللله بهتر شه❤❤❤❤❤

ای جانم خانومی لک لانه گزینی رو دیدی به سلامتی😍😍😍😍😍

بعید میدونم لک لانه گزینی باشه کاملا قهوه ایه 

الان با یکی ازدوستام که مثبت شده صحبت میکردم گفت روز ۹ و ۱۱ انتقال خون تازه دیده و الانم دو قلو بارداره یعنی لانه گزینی قلها دو روز مختلف بوده ولی خب خون تازه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره عزیزدلم.فک کن عضله من ژله ای شده دیگه بی حس شده دست میزنی از درد میترکه بخاطر همون شیاف گذاشتم.آ ...

توکل به خدا انشاللله هر چی خیره برای همه پیش بیاد💚💚💚

عالیه به سلامتی انشالله نتیجه میگیری

انشاللللله برای همه 

عزیزم همچنین نی نی شما هم سالم و صالح باشه با یه بارداری بدون استرس و شاد😗😗😗😗

من از روز اول همش همسرم تا میزد امپولو همش دستمال داغ میزاشت و یه عالمه ماساژ میداد.اما دیگه با سنم ...

منم دقيقا همين شرايط و دارم من پدرم برام ميزنه انگار سوزن اصلا فرو نميره انقد گوله شده😁. با اين حال بازم راضيم كه آمپول بزنم چون تاثيرش بهتره. ماساژ و دستمال داغ فايده نداره. كمپرس آب جوش بزار خيلي درد و كم ميكنه. بازم از دكترت بپرس شايد با شياف جابه جا كرد. واسه منو كه نكرد

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
الهامی اصلا به لک نیست بعضیا دارن بعضیا ندارن منم اصلا لک ندارم🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

علامت دیگه ای داری خانومی؟

من خیلی خیلی بی علامتم

اصلا هیچی ها

انگار روزای عادی ام

با اینکه الان تو خونه راه هم میرم