2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من روز ۱۰ انتقالم تا حالا لک ندیدم ولی  کمردرد و پادرد خفیف اومده سراغم از ظهر ممکنه دارم پریود ...

نه عزیزم انشاللله علایم بارداریه🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من امروز رفتم سه تا فندوقامو با خودم آوردم😍😍التماس دعا

عزیزم مبارکت باشه 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزی تو رو خدا حرف همسرتو تو این مورد گوش نکن😶😶....طبیعی که هست اما برو دکترت تا اگر نیاز هست شیاف ...

دور از جونت عزیزم. چشم میرم حتما. ممنون که به فکرم هستی دوست جونم😘😘😘انشالله که همین روزا با خبرهای خوبت دلمون رو شاد میکنی😘😘😘😘❤️از روزی که بی بیم مثبت شده خونواده همسر اومدن اینجا نمیخوام بهشون امار بدم فعلا

خاکستری جون اینقدر نگران نباش ....حالا که دلنگرونی بهت بگم منم هر دوتا شون جفتشون قدامیه و تا الان ک ...

عزیزدلمممم خدا نی نیاتو حفظ کنه😍😘 اره فداشون شم مراعات حال مارو میکنن.به موقعش چنان لگد بارونمون کنن که جیغمون بره هوا😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اوهوم   ممنونم ،دعاکنیدتا آخر همه چی خوب باشه آزمایش پس فردامم خوب باشه گفته دوشنبه باز آزمایش ...

عزيزم آزمايش بعديت هم مطمئنم خوبه ، با اين بتاي بالا قلبش هم يا الان تشكيل شده يا نهايت تا يك هفته ديگه تشكيل ميشه ، بيمارستان نميخواد بري ديگه ، يك متخصص خوب رو براي خودت انتخاب كن و از اول بارداري تحت نظر همون باش خانمي .

مرسی عزیزم. اره راستش یکم نگرانم. لکه بینی خیلی کمی دارم درحد یه لکه های قهوه ای همسرم میگه طبیعیه خ ...

عزيزم ان شا الله كه هيچي نيست ، استراحتت رو بيشتر كن اگر با استراحت رفع بشه ديگه شياف فكر نكنم بخواد ، ان شا الله كه همه چيز خوب برات پيش ميره خانمي .

چشم چشم چشم ممنونم از لطفت عزیزم.تیکر خوشگلتو میبینم باورم نمیشه....چقد زود گذشت.البته برای ما التم ...

قربونت عزيزم😘❤️براى همه دعاگويم اگه قابل باشم منم مثل همه اين روزا يه عالمه انرژى گرفتم وقتى مى بينم تاپيك جو مثبت داره

الهى اين مثبت شدنها همين جور تا آخر براى تك تك منتظرها ادامه داشته باشه🙏🏼❤️

برا من که شد....  من حتی یادمه یکی از دوستان روز 27 سیکل پانکچر شد....  هر وقت سایز فولی ...

آنا جون کلی اعصابم خورده دوباره کارم موند یادتونه گفتم چمدونم تو مسافرت گم شد نتونستم قرص تیروئیدمو بخورم الان باید قرص ضدبارداریمو قطع میکردم این هفته میرفتم واسه تخمک کشی که رفتم آزمایش تیروئید دادم تیروئیدم دوباره شده 3.5 دکتر گفت نمی تونی انجام بدی نمی دونم چیکار کنم همش نه میاد یعنی تخمک کسبم نمیشه انجام داد؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏