2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ممنونم آنا جون انشالله که امسال مامان منتظر دیگه نداشته باشیم در اقدامی غیر منتظره همگی بیاییم از ...

آمییییینننن.... 

دیگه بیاییم اینجا غر وروجکامونو بزنیم که از سر و کولمون بالا میرن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما من بعد 18روز از انتقالم رفتم سونوگرافی نتیجه بارداری سه قلويي هست البتهدکتر گفت یکیش رشدش خوبه ...

عزیزم مبارکت باشه

انشالله هر چندتا که باشن و بمونن سالم و صالح بشن براتون

خدا نگهدارشون باشه🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم ان شالله به سلامتی  علایمت چیاست؟

تا دلت بخواد من علایم داشتم ...نفخ ...دل ضعفه .تیر کشیدن زیر دل ...سینه درد الانم ک معده درد و تهوع ...دکه لانه گرینی روز ۱۲ انتقال ...همش باهم برام اومد 

خدا جونم شکرررت  

سلام 

دوستان یه سوال دارم. من گاهی ترشح سفید کم دارم. الان روز هشتم انتقالم. کسی تا حالا اینجوری بوده؟ از چی می تونه باشه؟

خارش یا سوزش ندارم که بگم عفونت ممکنه باشه. با عرض معذرت ترشح سفید ابکی هست

خوب عزیزم اگه سابقه داری احتمالش هست....  انشالله هر چی خیره پیش بیاد....  فقط صحیح و سا ...

آره هرچی باشه فقط سلامتیشو میخوام،پناه میبرم به خدا،خدا خودش به همه کمک کنه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
یا خدا چه ماه پر برکتی بود😍😍😍مبارکت باشه عزیزم. 

ممنون عزیزم همچنین مبارک خودت باشه تو دلیت❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اگه شرایطت خوب باشه خ به که شانس انتقال فرش هم داشته باشی.....  عزیزم رژیم رو رعایت کن که انشا ...

مرررسي انا جون همرو انجام ميدم شما تو تايپيكتون چند درصد شانس بارداري با جنين فرش داشتن  اخه من نتونستم همه تايپيك رو بخونم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم. خدا از دهنت بشنوه گلم یادمه اوایل همش با تاخیرام بی بی میزدم اما وقتی تخمک گذاری ندارم چ ...

چرا راستش خودم ک امیدی نداشتم ولی از خستگی روحی گفتم اقدام طبیعی رم برم اما این ماه فولی نداشتم، ندیدی چن روزه اینجا یکریز دارم فحش نثار دیفریلین میکنم😅خدا لعنتش کنه اصلا دوسش نداشتم☹️ خلاصه این ماه ک دکتر گفت ایمنی انعقاذیا رو بدم دادم جوابش حاضر نیس گف تا تکلیف اونا معلوم نشه انتقال ندیم براهمین این ماه رو که بیکارم دیگه اقدام طبیعیه رو حداقل داشته باشم اگه اون بی ادب دیفریلین دست از سرم برداره انشالله ب حول و قوه الهی، سنمم کم نیس ۳۲ هستم قبلا فولی داشتم هرماه که اقدام میکردم نمیشد بیبی ها سفید بود همیشه از دادیم دیدیم همسرم تحرک آ شون صفره ولی خب ظاهرا بعد پانکچر معلوم شد تخمکا ضعیف بودن ب گفته جنین شناسی البته که پانکچر دوم هم گفت نه تخمک خوب بود اس ضعیف بود خلاصه داستان طولانی شد سرتو درد نیارم انشالله خدا ب همه مون رحم کنه و مثل بچه های تاپیک دل من و شما و هرکی جا مونده هم شاد بشه، الهی امین

...
آنا جون دکتر طرازی سونو می کنه همسرمم میشه بیاد تو برای صدا قلب؟اصلا صدا قلب پخش میشه بشنویم ما؟

عزیزم والا به همسر من اجازه داد بیاد.... 

نه عزیزم صدای قلب رو نمیذاره.... 

ولی تپش قلب رو میبینی.... 

یه نقطه نورانی تپنده رو کاملا میبینی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  دوستان یه سوال دارم. من گاهی ترشح سفید کم دارم. الان روز هشتم انتقالم. کسی تا حالا اینجو ...

عزیزم انشالله برا بارداریه.... 

+ فکر کن.... 

مرررسي انا جون همرو انجام ميدم شما تو تايپيكتون چند درصد شانس بارداري با جنين فرش داشتن  اخه من ...

عزیزم آمار دقیق ندارم اما تقریبا میشه گفت 50-50 بوده....