2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
مبارک باشه،من امروز آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه منو خواست،رفتم گفت سابقه دوقلویی دارید و تیتر چرا داد ...

نگران نباش بتات عالیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم بله بتاب من روز ده انتقال471و روز سیزده 1721 شد ولی هنوز لکه دارم منتظرم عصر به دکترم زنگ بزن ...

خانما من بعد 18روز از انتقالم رفتم سونوگرافی نتیجه بارداری سه قلويي هست البتهدکتر گفت یکیش رشدش خوبه و دوتا دیگه رشدش کنه دو هفته بعد تکرار سونو نوشتن نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

سلام آنا جون من روز اول ک فهمیدم باردارم ترشح بی رنگ ابکی دیدم ب دکتر گفتم گفت خارش نداری مهم نیست م ...

به نظرم طبیعیه اما بازم احتیاطا با دکترت مطرح کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=92914883]معمولا زودتر از 6 نمیشه....  انشالله دو هفته دیگه حتما میبینی..... [/QUOTEپس دک ...

من 6 هفته و 2 و ۵ روز دیدم قلب وروجکامو.... 

آنا جان شما برای پسرت هم لکه بینی داشتی؟

نه عزیزم سر پسرم نداشتم ولی مامان سبحان داشت.... 

نگرانی نداره.... 

اما خوب من از اولين ویزیت شیاف داشتم به خاطر ویزانی که ندونسته خورده بودم.... 

خانما من بعد 18روز از انتقالم رفتم سونوگرافی نتیجه بارداری سه قلويي هست البتهدکتر گفت یکیش رشدش خوبه ...

عزیزم گوارای وجودت.... 

انشالله خدا هر چند تاشو که قراره به سلامت بغل کنی برات نگه داره..... 

به سلامتی بغلشون کنی عزیزم..... 

سلام عزیزم....  همیشه به سفر و شادی....  کلی شادی بوده هزار ماشالله....  انشالله ب ...

ممنونم آنا جون

انشالله که امسال مامان منتظر دیگه نداشته باشیم

در اقدامی غیر منتظره همگی بیاییم از نی نی خوشگلامون حرف بزنیم👍🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
تا28صبر کنم دیر ؟ک برم بگم معاینه می کنه اکر عفونت باشه ؟

تلفنی بگو لازم باشه میگه زودتر بری....