2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من بتام ۱۷۴۳۰ شد       چرا انقدر زیاده امروز ۱۵ انتقالمه

عزیزم مبارکت باشه حتما چند قلو به سلامتی

چند تا گذاشته بودی و چند روزه بودن؟🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مبارک باشه عزیزم. خدایا حالا که داری با همین فرمون دل بیشتر دوستامونو شاد میکنی موقع ما یه وقت فرمو ...

الهی امین انشالللللله عزیرم🌷واقعا برای همه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
پسره عزیزم، سونوی آنومالي گفت پسر، ولی مادربزرگای فامیل میگن چون شکمت کوچیکه و رفته تو پهلوهات پس دخ ...

چه جالب 

مادربزرگای فامیل ما 180 درجه نظر متفاوت دارن مادربزرگای شما....😂😂😂میگن بچه تو پهلو صددرصد پسره شکم کوچک پسره😂😂😂

من یهو شکمم خیلی بزرگ شده بود مخصوصا از ماه هفت به بعد....ماه اخرم مادرم میخواست بره مکه هر کس منو میدید میگفت دختر داری سونو اشتباه کرده😂😂😂نمیدونستن من تو سونو دیدم در 4 ماهگی جنسیتش رو😉گفتم بزار خوش باشن....میگفتم اره شاید اشتباه شده😁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

به به مبارکه مبارک....دوقلو افتادی نوش جونت😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
پسره عزیزم، سونوی آنومالي گفت پسر، ولی مادربزرگای فامیل میگن چون شکمت کوچیکه و رفته تو پهلوهات پس دخ ...

عزیزم اتفاقا من سر پسرم وروجکم تو پهلوهام بود همه میگفتن معلومه پسره و پسر تو پهلوهاست و برعکس دخملم قلمبه جلو شکمم بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقد‌خوووب.ولی همه انقد سونو رو تکرار میکنن ؟یا همون یه بار هست انومالی؟ولی دمش‌گرم‌ چقد دقیق و با حو ...

نه اینجا که رفتم دقیقه دوستم رفته بود جای دیگه گفتم کلا 15 دقیقه هم وقت نزاشته براش، بعدم گفت هیچ عکسی از اعضای بدن بچه بهش نداده اینجا به من 24 تا عکس داده، کم کم دارم سیسمونی میخرم اسمش هم انتخاب شده بود از قبل🤦‍♀️😂

سلام به آنا عزیز و همه خانمای گروه.  یه سوال داشتم عزیز من ان تی دادم که ۰.۸ بود و دکتر گفت&nb ...

عزیزم جوابت خوب بوده ولی چون تجربشو داری من جات بودم سلفری انجام می‌دادم.... 

چون تهاجمی نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دفعه اول گرید پایین بود یک جنین  دفعه دوم گفتن عالیه دو جنین ک دوبار ای وی اف اولم رویان ...

ساناز جون سری اخر بیمارستان ابان پانکچر شدین؟ یعنی میخوام بدونم کاراتون رو جنین شناس های بیمارستان ابان انجام دادن؟

...
عزیزم سونوش شکمی بود؟؟؟  نگران نباش انشالله هفته بعد قلبشم میبینی....

واژینال بود آنا جان خسته ام کردن واقعا دیگع نمیخوام پشتمم سمت دکترا کنم بارداریم همش با استرس نگرانی لک همچنان ادامه داره ،،،،داخل خوده رحم رو گفت خونی دیده نمیشه مال جنینه درحال تغییراته نمیدونم به حرفش اعتماد کنم یانه 😞 برام دعاکن واقعا خستم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

عزیزم چند تا انتقال دادی؟ 

احتمالا اون تو یه مهد کودک راه انداختی.... 

مبارکه عزیزم.... 

بتای اولته یا قبلا هم آز دادی؟؟ 

دوتا عزیزم

سابقه دو قلویی دارین؟؟؟ 

خدانکنه عزیزم،آره

قدرت خدا رو میبینی؟؟؟؟؟ 

بعد میگن اهداییییییی..... 

نمیدونن خدا قادر مطلقه!!!!!