2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
اره عزیزم من از چندین نفر پرسیدم، میانگین گرفتم😂 تقریبا اینطوریه که گفتم، حالا بدن آدما کلا با هم ف ...

اره دقیقا.حتی به ژنتیک و آب و هوا هم مربوطه بزرگ و کوچیکی شکم!ولی اطرافیان فقط بلدن استرس بدن!به منم زیاد میگن شکمت کوچیکه فلانه!ولی من میگم خیلی هم خوبه...

اصلا دقت نکن به این مدل صحبتا...اصلا تا میتونی شکمتو‌ نشونشون نده😂والا من خودم لاغرم قبل بارداری هم شکم نداشتم واسه همین الان یه ذره شکم دارم هی میرم جلو آینه ذوق میکنم😂ولی خب مثلا میرم مطب دکتر میبینم اوه!چقد ملت شکم دارن😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میدونم اما سعی کن کنترلش کنی....  خودتو مشغول کن.....  بشین تاپیکو مثلا از اولش بخون.... ...

حتما عزیزم باید شروع کنم ی کتاب بخونم تا از استرس و فکر کردن بیام بیرون

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسره عزیزم، سونوی آنومالي گفت پسر، ولی مادربزرگای فامیل میگن چون شکمت کوچیکه و رفته تو پهلوهات پس دخ ...

انومالی دقیقه دیگه...عاشق مادربزرگای فامیلم که اعتقادی به سونو ندارن😂😂😂 برای منم ان تی گفته دختره ولی کل فامیل میگن پسره😀😂منم گفتم بخدا اگه مهم باشه برام...فقط صحیح و سالم باشه

راستی نگران وزن نی نی هم نباش.ان شاالله همه چی عالیه توی سونو بعدی 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره دقیقا.حتی به ژنتیک و آب و هوا هم مربوطه بزرگ و کوچیکی شکم!ولی اطرافیان فقط بلدن استرس بدن!به منم ...

منم میرم پیش دکترم، ملت شکماشون رو هواست 😂😂😂😂 ولي ني ني ها ام اکثرا ریز شدن، زیر 3 کیلو به دنیا میات

منم میرم پیش دکترم، ملت شکماشون رو هواست 😂😂😂😂 ولي ني ني ها ام اکثرا ریز شدن، زیر 3 کیلو به دنیا ...

اصلا من شنیدم بزرگی و کوچیکی شکم ملاک برای رشد و وزنگیری جنین نیست!

ان شاالله صحیح و سالم بیان بغلمون،این چیزا اهمیتی نداره.بعد که اومدن پیشمون تپلی میشن😍😁

مرسي خاكستري جونم، برام دعا كن وقتي نيني تو دلت وول ميخوره،، خاكستري جون اونوقت يك سيكل بعد انتقال م ...

سلام محیا جان . من و شما انتقالامون با فاطله ۲ روز بود درستع؟ من روز قبل از نیمه شعبان انتقال دادم

پریود نشدی؟ من این سیکل رو قرص مدروکسی خوردم الانم ۵ روزه قطع کردم همیشه ۵ روزه می اومد و بدون لک بینی بودم. اما الان ۳ روزه فقط لک میبینم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام به آنا عزیز و همه خانمای گروه. 

یه سوال داشتم عزیز من ان تی دادم که ۰.۸ بود و دکتر گفت  خوبه و مستقیم برو آمنیو یا سل فری. شما بگید اگر شماجای من بودید چکار میکردی؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
اصلا من شنیدم بزرگی و کوچیکی شکم ملاک برای رشد و وزنگیری جنین نیست! ان شاالله صحیح و سالم بیان بغلم ...

ای جونم، ان شاالله، فقطم تا 6 ماه انقدر شیرمون خوب باشه، که شیرخشک نخورن😁 

سلام به آنا عزیز و همه خانمای گروه.  یه سوال داشتم عزیز من ان تی دادم که ۰.۸ بود و دکتر گفت&nb ...

سلام عزیزم گفت خوبه و برو سلفری یا امنیو؟؟؟؟متوجه نشدم

ان شاالله که همه چی خوبه.چرا امنیو حالا؟!ولی سلفری رو اکثر بچه ها رفتن.منم اگه موقعیتشو داشتم و اینجا بود ازمایشش حتما میدادم

دوستان من بتام ۱۷۴۳۰ شد       چرا انقدر زیاده امروز ۱۵ انتقالمه

ای جانم مبارکه عزیزم.بتای تپل به معنای واقعی!!!

چندتا انتقال داده بودی گلم؟