2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من از اول بارداریم هیچ ترشحی نداشتم منم وارد 19 هفته شدم، هفته پیش رفتم آنومالی نی نیم دخ ...

سلام گلم.خب خداروشکر دخملیتو دیدی حالش خوب بود کلی خیالت راحت شده😍 ای جانمممم

من فردا تازه میرم!اخه دیر نوبت داد بهم...وگرنه منم هفته ی پیش میتونستم انومالیو برم.چون الان ۱۹ هفته هستم...برام دعا کن خانمی...نگران سلامتیشم

راستی تو حرکتاشو میفهمی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چرا مگه سونو ان تی مشکلی بود، منم تکونی احساس نمیکنم

نه توی سونو هیچ مشکلی نبود خداروشکر.همه چی عالی بود.ولی دکترم الکی ازمایش غربالگری دوم رو برام نوشت که اون زیاد جالب نشد!با اینکه مطمئنم دستگاهشون قابل اعتماد نبوده و این صحبتا اما استرس بهم وارد شد بیخودی...لطفا دعا کن حال نی نیم خوب باشه عزیزم❤

عه پس توام حس نمیکنی هنوز...ان شاالله به زودی حسش کنیم😍 جفتت خلفیه یا قدامی؟راستی سونو انومالی مهمه چیزی خورده باشیم؟!و اینکه مث ان تی قبلش میگن چیز شیرین بخورید؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام گلم.خب خداروشکر دخملیتو دیدی حالش خوب بود کلی خیالت راحت شده😍 ای جانمممم من فردا تازه میرم!اخ ...

قربونت برم عزیزم منم همش نگران بودم چون تکونی حس نمیکردم اما از وقتی دیدمش خیالم راحت شد تا حدودی، تو هم فردا میری خیالت راحت میشه و دلبرتو میبینی کلی کیف میکنی💗

نه هیچ مشکلی نبود خداروشکر.همه چی عالی بود.ولی دکترم الکی ازمایش غربالگری دوم رو برام نوشت که اون زی ...

اصلا توجه نکن به این حرفا، حال نی نیت از خوب هم خوب تره، راستی شما الان چه علائمی داری من تقریبا خنثی هستم 

قربونت برم عزیزم منم همش نگران بودم چون تکونی حس نمیکردم اما از وقتی دیدمش خیالم راحت شد تا حدودی، ت ...

اره وقتی تکوناشو حس نکنی خیلی بده!همش دوست داری بری سونو و ببینیش!ان شاالله ببینمش و دکتر بگه صحیح و سالمه خیالم راحت شه...چرا تا حدودی؟من که میگم این سونو رو برم دیگه عمرا فکرای منفی کنم😁(ولی خب آدم نمیشم که)با دقت بررسی میکرد همه جای نی نیو؟کاش خودش هم برام توضیح بده و فقط رو برگه ننویسه!

راستی دیگه سونو نداریم تا هفته های ۲۹ نه؟!

شنیدم یه غربالگری دیگه همون حدودای ۲۹ هفته داریم فقط

اصلا توجه نکن به این حرفا، حال نی نیت از خوب هم خوب تره، راستی شما الان چه علائمی داری من تقریبا خنث ...

علائم که هیچی😐اصلا انگار نه انگار 😂منم خنثی هستم...فقط گاهی وقتا گشنه م میشه😑و اینکه چون سعی میکنم مایعات زیاد بخورم تند تند میرم دستشویی😂 فکرکنم الان دیگه نباید منتظر علائم باشیم.من شنیدم سه ماهه ی دوم ریلکس ترین حالت ممکنه😃

عزیز دلم انشالللله مثبت🌷ساعت چند اماده میشه؟ منتظر بتای مثبتت هستم😘😘😘😘😘

ممنونم عزیزم انشا... که مثبته😘 گفتن تا عصر حاضر میشه اینجا میام انرژی میگیرم از دوستای خوب

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
اره وقتی تکوناشو حس نکنی خیلی بده!همش دوست داری بری سونو و ببینیش!ان شاالله ببینمش و دکتر بگه صحیح و ...

اره این مرکز سونوگرافی که من میرم دکترش خیلی دقت داره بهم گفت اینا که بررسی کردم خوب بودن از ساعت 1 تا هشت شب سه بار منو سونو کرد، نمیدونم هنوز جوابش رو این هفته میبرم نشون دکترم بدم چو ن نیس دکترم، ببینم سونو دیگه ای داریم یا نه، تا حدودی که گفتم  چون تکون نمیخوره نگران میشم همین

علائم که هیچی😐اصلا انگار نه انگار 😂منم خنثی هستم...فقط گاهی وقتا گشنه م میشه😑و اینکه چون سعی میکن ...

اره منم دقیقا همینی ام که تو شرح دادی😂الهی که سلامت باشن نی نیامون

وای جدی عزیزم؟همه بهم میگن چطور نمیفهمی.باید تا الان حسش میکردی.هی میخوام توجه نکنم به حرفاشون ولی ن ...

اره عزیزم من از چندین نفر پرسیدم، میانگین گرفتم😂 تقریبا اینطوریه که گفتم، حالا بدن آدما کلا با هم فرق داره یا به بچه ی اول و دوم هم بستگی داره، ولی در کل بمنم انقدر حرفا میزنن استرس میدن، مثلا میگن چرا شکمت انقدر کوچیکه و... حالا بمنم انقدر گفتن کوچیکه واسه سونوی هفته 28 استرس گرفتم که نکنه خوب وزن نمیگیره بچم

اره این مرکز سونوگرافی که من میرم دکترش خیلی دقت داره بهم گفت اینا که بررسی کردم خوب بودن از ساعت 1 ...

چقد‌خوووب.ولی همه انقد سونو رو تکرار میکنن ؟یا همون یه بار هست انومالی؟ولی دمش‌گرم‌ چقد دقیق و با حوصله بوده

خداروشکر که صحیح وسالم‌بوده،شک نکن به زودی تکوناشم حس میکنی.خودمون هنوز دو هفته جا داریم ! اینو از چندتا دکتر پرسیدم گفتن تا هفته ی ۲۱ طبیعیه حس نکنی...پس سونو عالی بوده فکرای منفی ممنوووع

من که فردا برم ان شاالله بگه همه چی‌خوبه دیگه فقط به سیسمونی و انتخاب اسم فکرمیکنم.به‌تو هم پیشنهاد میکنم😍

انشالله همینطوری....  حتما ویزیتتم برو که اگه باردار بودی انشالله دارو لازم بود بهت بده.....&n ...

ممنونم عزیزم

با یک عالمه سوال میرم پیش دکتر زرنانی

بعدش میام میگم ان شااله

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!