2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
آنا جان ولي دكتر من از اولين روز آخرين پريودي واسم حساب كرد. كدوم درسته؟

درستش به نظرم بر اساس انتقاله.... 

اما نهایتا بر اساس سونو پیش میرن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم درست شیر میخوره منتها دور نوک سینه م قرمز شده و خارش داره رفتم دکتر گفت شقاق هست و هاله سی ...

انشالله زودی خوب میشی چون دردشو کشیدم واقعا سخته تحمل شقاق سینه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید حتما لک ببینیم ؟ لک دیدن نشونه مثبت شدنه؟ من ندیدم  اتفاقا دیروز اون خانمی که امپولامو می ...

نه بعضیا بدون لک باردارن کلا علایم زیاد تاثیر نداره بعضی بچه ها بدون هیچ علامتی باردار بودن

بعضیا هم با علامت

اصلا توجه به علایم نکن عزیزم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام استارتر عزیز هستی من سوال دارم تازه اومدم تو تاپیکت

سلام عزیزم.... 

به خونه خودت خوش اومدی.... 

عزیزم شرمنده من تازه به پستت رسیدم.... 

مهمونا برن بیشتر در خدمتتون خواهم بود.... 

هنوز 4 روزی عقبم.... 

دوستان کسی اینجا با دکتر پادمهر لاپرا کرده؟

بله عزیزم از دوستان باهاش عمل داشتن.... 

من خودم اون زمان که لاپرا کردم جراح دومم بودن.... 

الان ولی خودشون تنهام عمل میکنن.... 

در کل دکتر خیلی خوبیه.... 

قربونت برم عزیزم اندمتریوز دارم یه ای وی اف و سه بار انتقال منفی داشتم تو بیملرستان امام خمینی حا ...

اگه تخمدانت درگیره و دکتر توصیه کرده اول جنین ذخیره کنی بعد لاپرا به توصیش عمل کن.... 

اون زمان با توجه به شرایطم بهم گفت اول باید لاگرا بشم.... 

البته خوب تخمدانی من درگیر نبودن.... 

samaneh_mعزیزم سونو کردی؟نمیدونم چرا ریپلای میکنمت پیامم ارسال نمیشه.چجالب یکروز از من جلوتری .منم ا ...

سلام عزيزم. من فردا بايد برم سونو ميشه روز ٢٥ انتقالم . آره يه روز اختلاف داريم 😊 من داروهام استراديول و آ اس آ و فوليك اسيد و پردينزولون و آنوكسان و آمپول و شياف پروژسترون . 

شما داروهات چيه؟ 

شما هم يه هفته بعد آز سونو انجام داديد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
انشالله هر سه مون مثبت شیم، توکل بر خدا🙏🙏

انشاللللللله یا ارحم الراحمین 👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اگه تخمدانت درگیره و دکتر توصیه کرده اول جنین ذخیره کنی بعد لاپرا به توصیش عمل کن....  اون زما ...

سلام اناجان

عزیزم بعد لاپرا ذخیرت تغییر کرد؟من ذخیره م شش .چقدر کم میشه حدودا بعد لاپرا؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره خوب کارش مهمه....  اما نه انقدری که از الان یه مشغله فکری بزرگ برا خودت بتراشی....

ممنون اناجون، ببين يه بار سر اين قضيه با جون من بازي شده، ١٢ جنين رو خراب كردن خودم داشتم صداي جنين شناس رو ميشنيدم كه درحالي كه داشت با موبايلش در مورد معامله ي يه زمين صحبت ميكرد به پرستار گفت كجاس نمونه اس پ ر م  فلاني بيار در حال صحبت با موبايل و خريد و فروش زمين داشت جنينهاي ما رو لقاح ميداد،، پس بهم حق بده كه ازت سوال كنم كجا جنين شناس هاش مطمئن هستن كه برم اونجا چون بن بار دفعه اخري خواهد بود كه ميكرو ميرم ديگه نميتونم

...