2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگرانم خیلی منتظر بودم می دونم استرس سمه ولی دست خودم نیست دقیقا انقدر چک کردم خودمو تا لک دیدم می ...

وای دقیقا منم انقدر هی چک کردم اخرش لک دیدم🤦‍♀️

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ای جانم ان شاالله هروقت بزنی دوتا خط خوشگل بیفته و ذوق کنیم باز😍

الهی امین ممنون انشاللله

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آخه من بی بی مثبت خیلی دوس دارم منو زیاد چشم انتظار نذار.کی وقت آز داری؟

قربونتت عزیزم من که خیلی هولم🙈🙈🙈🙈

روز۸ انتقالم تازه

۴شنبه دیگه ازمایشم و زده😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربونتت عزیزم من که خیلی هولم🙈🙈🙈🙈 روز۸ انتقالم تازه ۴شنبه دیگه ازمایشم و زده😁😁😁😁😁

اوووووو پس هنوز خیلی مونده هر چند مطمئنم مثبتی.اشکال نداره من میتونم منتظر بمونم فقط بخاطر تو😂😂😂

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دلارام عزيز هميشه در حقت دعا ميكنم، حال خيلي وحشتناكي داشتم كه پيام شما مثل به سيلي محبت اميز خورد ت ...

باید یه فکری به حال این استرس بکنی عزیزم.

من خودم خییلی استرسی بودم طوری که تپش قلب میگرفتم.چند جلسه رفتم مشاوره.دکتر رفتم.بعدش اوایل قرص میخوردم که استرسم کم بشه.اما بعدش یاد گرفتم یه جوری فکرمو از اون چیزی که باعث استرسم میشه منحرف کنم.مثلا عروسک میبافم یا تلویزیون نگاه میکنم یا پیاده روی.یا کتاب میخونم.اینا باعث میشن بتونم استرسمو کنترل کنم و کمش کنم.بنظرم حتما یه سر برو مشاوره.خیلی خوبه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دلارام عزيز هميشه در حقت دعا ميكنم، حال خيلي وحشتناكي داشتم كه پيام شما مثل به سيلي محبت اميز خورد ت ...

نمیدونی من چقد از این پیامت حس خوبی گرفتم اونجا که گفتی در حقت دعا میکنم.واقعا نیاز دارم به این دعاها.❤❤❤❤

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خونریزیت به خاطر اسپرینه بهت نگفت قطعش کنی؟

اجازه قطع کردن رو ندادن گفتن تا پروستروژن و استرادی داری باید اسپرین رو استفاده کنی !نمیدونم گلم خودمم موندم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم توکلت به خدا باشه. یک کمیش رو هم بذار پای خطای پزشکی و دستگاه ها و .... حتما که هیچی نیست. ...

عزیزمم ممنونم اگه حرم رفتی سلامم رو برسون و بگو این فرشته بیمه خودته قراره با خودش حرمت بیان 🌹🙏🏻

امروز همسرم منو و جوجه بیمه امام رضا کرد فقط میگفت هردوتاتون سالم باشید !

اصلا نگران نباش زود بود مطمينم هفته ديگه هم ساك رو واضح تر مى بينن هم قلب خوشگلشو🙏🏼💕

التماس دعا عزیزم 🙏🏻🌹