2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
سلام به همگی من هم امروز چهارمین روز از انتقالم هستش ۳ تا جنین انتقال دادن اما اصلا نتونستم خوب ا ...

اصلا نگران نباش بچه ها قوین و خودشونو جا دادن تو دل مامانشون انشاللللله🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷مبارکت باشه عزیزم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وای کی میخوای بزاری؟من استرس دارم😂😂😂

نمیدونم کلا همش میگفتم بخرم الان که خریدم خیالم راحت شبا بزارم زیر سرم بخووبم😁😁😁😁😁😁

استرس چرا عزیزم خدا به این مهربونی و خوبی🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چقد همتون خوش خبر بودین.کلی ذوق کردم با دیدن بی بی چکای مثبت و خبر بتای تپلتون و معجزه های یهویی😍😍😍 خدا همه نی نیا رو صحیح و سالم در پناه خودش حفظ کنه و ان شاالله هرکسی منتظره یا انتقال داده همین روزا دلش شاد شه

خداروشکر باز تاپیک رو دور مثبت افتاده😍😍❤خدایا شکرت،خدایا شکرت،خدایا شکرت😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگرانم خیلی منتظر بودم می دونم استرس سمه ولی دست خودم نیست دقیقا انقدر چک کردم خودمو تا لک دیدم می ...

عزیزم وقتی آدم باردار میشه خون زیادی ب سمت رحم حجوم میاره و ممکنه در اثر کوچکترین ضربه ای یا حتی بدون ضربه و فشار دهانه رحم ب خونریزی یا لک بیفته.نترس این خون از دهانه رحمته جای نی نی سفت و محکمه.آسپرین هم خب بله باعث رقیق شدن خون میشه و احتمال لکه بینی رو بیشتر میکنه.شما هم نزدیکی کلا ممنووووووووع دیگه استراحتم فعلا مطلق باشه هر چند من مطلق نبودم.همه ماها خیلی انتظار کشیدیم تا خدا جوابمونو داده گلم انشالله خودش نگهدارشونه.بخدا استرست الکیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خدایا خودت این بی بی چکو مثبت کن ک تمام دنیا ب اراده تو میگرده.الهی آمین

وایییییییی عزیزم الهی امین انشالللللله برای شما بهترینها براورده بخیر شه دوستم🌷🌷🌺🌺

عزیزم نگران نباش بالاخره تو این پروسه های درمانی چند روز عقب جلو افتادن پری طبیعیه و اصلا معنادار نی ...

آزي جون خيلي مرسي از پاسخت، ببين اخه اول سيكل رفتم سونو روز ٩سيكل بعد از پانكچر و انتقال منفي، خيلي عجيب بود براي اولين بار در عمرم فوليكول سايزش هشت بود يعني فوليكول غالب نداشت و ضخامت شش و نيم بود، خيلي ميترسم، حالا هم كه پري تاخير داره با روانم بازي ميكنه، ميترسم اون ديفريلين باعث شده باشه كه ب هم بريزم، ممكنه بازم منّت بزاري برام از همسرتون سوال كني اين ديفريلين واقعا كِي اثرش كامل از بين ميره؟ چرا تخمدانها رو ب خواب برده؟ قشششنگ تو عمرم سابقه نداشت فولي غالب نداشته باشم با تاخير پري😔

...
نمیدونم کلا همش میگفتم بخرم الان که خریدم خیالم راحت شبا بزارم زیر سرم بخووبم😁😁😁😁😁😁 استرس چرا ...

ای جانم ان شاالله هروقت بزنی دوتا خط خوشگل بیفته و ذوق کنیم باز😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم کلا همش میگفتم بخرم الان که خریدم خیالم راحت شبا بزارم زیر سرم بخووبم😁😁😁😁😁😁 استرس چرا ...

آخه من بی بی مثبت خیلی دوس دارم منو زیاد چشم انتظار نذار.کی وقت آز داری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم وقتی آدم باردار میشه خون زیادی ب سمت رحم حجوم میاره و ممکنه در اثر کوچکترین ضربه ای یا حتی بدو ...

اره دکترم گفت رابطه ممنوع 

مرسی عزیزم دقیقا اینجا جایی ک ما همو درک می کنیم خیلی منتظر موندیم توکل ب خدا سپردمش ب خدا وامام رضا ع ک حاجتمو داده

حتی با اینکه از دکتر پرسیده بودم خارج رحم نیست باز با این اطلاعاتی ک میبینه ادم از سایت پرسیدم منشی ...

فک کردم فقط من این استرسا رو از سر گذروندم نگو همه همینن.منم اینقد تو نت در مورد این چیزا سرچ کردم ک داشتم دیوونه میشدم.سرچ نکن عزیزم نکن.همه رو بسپار دست خدا و دوم دکترت.دکتر الکی جونتو ب خطر نمیندازه که.ب کوچکترین چیزی شک کنن فورا بررسی میکنن الکی ک دکتر نشدن

اره دکترم گفت رابطه ممنوع  مرسی عزیزم دقیقا اینجا جایی ک ما همو درک می کنیم خیلی منتظر موندیم ...

خدا نگهدار نی نیته مطمئن باش😍😍

فک کردم فقط من این استرسا رو از سر گذروندم نگو همه همینن.منم اینقد تو نت در مورد این چیزا سرچ کردم ک ...

اره من از دکتر پرسیدم اتفاقا الکی دکتر نشدن واقعا می دونن ی چیزی نیاز بود نمی گفت دو هفته دیگه سونو بیا ولی ادمیزاده دیگ ن دیگه سرچ نمی کنم