2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
نمیدونم چرا عوض نمیشه    حتی پیامهامو نشون نمیده دارن حتما روی سایت کار میکنن 😒

به خوبترین سپردی، پس خیالت جمع جمع باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ما که بصورت تکی اقدام کردیم... باید نه ماه میگذشت از زمان قرارداد. مثلا من اگه قبل انتقال، آب ...

آره تعداد اعضایی که شرکت بیمه میکنه بالا باشه مدت انتظار حذف میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤️❤️❤️ خب بعدش با ژل شستشو خودمون بشوريم تا چربيش برِ مشكلي نداره كه ؟؟؟

معمولی بشور به نظرم.... 

چون هر روز این برنامه رو داری..... 

دوستان اینجا کسی‌سرم ivig زده کدوم دکتر نسخه میکنه ؟؟ عارفی ؟؟

عزیزم من داشتم.... 

دکترمم ط ر ا ز ی بود.... 

ع ا ر ف ی هم لازم باشه تجویز میکنه..... 

شما هر چند ساعت ميزنيد ؟؟؟  به من گفته صبح و شب  ولي تو برگه راهنما  نوشت ...

اگه دوتاست هر 12 ساعت بزن.... 

عزیزم هرچی گشتم پیدا نکردم مرکز گفت فعلا ایرانیشو راه انداخت. اگه جایی پیدا کردی بمنم خبر بده ففط ی ...

منم یه مدت دو میل پیدا نمیکردم حتی ایرانیش.... 

یه میل رو دو تا میخوردم.... 

بچه ها بعد اتتقال چقدر باید بی تحرک باشیم. روز دومه من کلافه شدم دیگه در این حد که پامیشم میام رو کا ...

نه عزیزم تا این حد خوبه.... 

عزیزم دکتر من چند بار قطع و وصل کرد بعد که تو یکی از سونوها دید سایز هماتوم کوچیک نشده قطع کرد تا قط ...

ممنون عزیزم 

به من نگفت هماتوم دارم ولی امکانش هم هست داشته باشم

چون تا آنوکسا رو. بزنم دو سه روز دارم فعلا با مشورت مامای دکتر آنوکسارو. قطع کردم و. فقط آسپرین رو میخورم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نه عزیزم تا این حد خوبه.... 

آنا جون شما پنتو پرازول رو تا چند وقت تو بارداری مصرف کردین؟من هر کار میکنم نمیتونم قطعش کنم یه روز نخورم حالم خرابه.یجورایی عذاب وجدان دارم از اینکه دارم مصرف میکنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام مامانا...من دو سه روزه تو شکمم دردهای نقطه ای میگیره مثلا تو چند نقطه درد میگیره یا تیر میکشه...شما هم.از این دردا دارین؟اینا طبیعیه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹